Lempiklaanit

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Syys 03, 2012 9:34 am

Tuohon Pilkkiksen pilailijaan liittyen: Minä kyllä suuresti rohkenen epäillä JokiKlaanin hyväsyömmeisyyttä siinä asiassa. Tai siis, että pikemminkin se oli semmoinen mainostempaus, että "Katsokaa kuinka hyvä JokiKlaani on! Autamme lähimmäisiämme." Tällä kierällä tempauksella JokiKlaani vain saa henkisen niskalenkin TuuliKlaanista: "Olette meille nyt velkaa tyhmät." Tietysti tuo asian pimeämpi puoli hoidetaan klaanien kesken kahdestaan, kun julkisuuteen on vain jäänyt nuo kokoontumisissa kailotetut puolitotuudet. Olihan siinä Kesk'yössäkin joku kohta, jossa joku päählö, varmaan Vattis, mainitsikin tästä jotain, että "Siilit saattavat lentää, jos JokiKlaani ei peri tuosta vastapalvelusta" tms. Ei se nyt todellakaan mitään tuommoista ollut sanatarkkaan, mutta ajatus on tärkein.

Toinpa julki vain tämän lausuman, että klaanit eivät ole eikä niiden kuulukaan olla hyväsydämisiä toisille. Onhan tietysti aina yksittäisiä nössöjä, jotka ovat, mutta kyllä tämä nimenomainen juomajuttu oli ihan kylmää velaksi ostelua.

Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Pilkkuturkki lähetetty Ma Syys 03, 2012 9:35 pm

Runningvegetableoil kirjoitti:Tuohon Pilkkiksen pilailijaan liittyen: Minä kyllä suuresti rohkenen epäillä JokiKlaanin hyväsyömmeisyyttä siinä asiassa. Tai siis, että pikemminkin se oli semmoinen mainostempaus, että "Katsokaa kuinka hyvä JokiKlaani on! Autamme lähimmäisiämme." Tällä kierällä tempauksella JokiKlaani vain saa henkisen niskalenkin TuuliKlaanista: "Olette meille nyt velkaa tyhmät." Tietysti tuo asian pimeämpi puoli hoidetaan klaanien kesken kahdestaan, kun julkisuuteen on vain jäänyt nuo kokoontumisissa kailotetut puolitotuudet. Olihan siinä Kesk'yössäkin joku kohta, jossa joku päählö, varmaan Vattis, mainitsikin tästä jotain, että "Siilit saattavat lentää, jos JokiKlaani ei peri tuosta vastapalvelusta" tms. Ei se nyt todellakaan mitään tuommoista ollut sanatarkkaan, mutta ajatus on tärkein.

Toinpa julki vain tämän lausuman, että klaanit eivät ole eikä niiden kuulukaan olla hyväsydämisiä toisille. Onhan tietysti aina yksittäisiä nössöjä, jotka ovat, mutta kyllä tämä nimenomainen juomajuttu oli ihan kylmää velaksi ostelua.
Ehkei Leopardi ole niin hyväsydämminen, mutta Usvajalka kyllä on, joten ei kaikki Jokiklaanilaiset läpimätiä ole I love you
avatar
Pilkkuturkki
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 102
Join date : 05.05.2012
Ikä : 18
Paikkakunta : Kouvola

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ti Syys 04, 2012 9:22 am

Jees ja just, siihenhän tuossa poikkeuksilla viittasinkin. Hyväsydämisistä hyväsydämismpiähän ovat tietysti sarjan maagiset pannukakkukirahvipäähenkilöt, kuten esim eräskin Tulis ja kumppanit. Totta kai jokaisessa klaanissa on omat lempeät yksilönsä, mutta näin klaaneina klaanit ovat periaatteessa toistensa vihollisia. Säännöt vahvistuvat poikkeuksista.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Harmaaraita lähetetty Ti Syys 04, 2012 9:58 pm

Minun lempi klaanini on Myrskyklaani, koska siellä asustaa Tulitähti, ja Harmaaraita.

Jokiklaanikin on lempi klaanini, koska siellä hengaa Harmaaraidan pennut, ja siellä hengasi Hopeavirta ♥️ Wink

Harmaaraita
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 04.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Harmaaraita lähetetty Ke Syys 12, 2012 4:26 am

Kaikista kivoin klaani on minun mielestä Jokiklaani... Myrskyklaani on toiseksi paras, koska siellä on tapahtumapaikka, jne.. What a Face

Harmaaraita
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 04.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Harmaaraita lähetetty Ke Syys 12, 2012 4:26 am

Oho! Ooonkii jo laittannu tänne viestin... Embarassed

Harmaaraita
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 04.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Wedge lähetetty Ke Loka 24, 2012 1:01 am

En olekaan näköjään tänne mitään selkeää mielipidettäni ilmaissut lempiklaanistani kamalaa. Mutta ehkä se johtuu siitä että minulla ei ole ollut mitään lempiklaania. Nyt minulla on ehkä vähän enemmän en tiedä. Ennen pidin ehkä Tuuliklaanista eniten. Kyllä nykyäänkin pidän siitä ei siinä mitään vikaa ole. Tai siis tietenkin on. Se kyllä tosiaan on semmoinen kohtalon kolhima klaani. Kohtalon kolhiminenhan on vain hauskaa.

Mutta Varjoklaani on ehkä kuitenkin nyttemmin lempiklaanini. Kyllä tuo Tuuliskin menee. Mutta Varjoklaanissa on niin terve ilmapiiri, ja muutenkin ne ovat semmoisia rehtejä, ja mukavia, ja eikä mitään semmoisia heikkohermoisia, hempeitä eikä kevytmielisiä. Niillä on semmoinen ehta soturihenkisyys. Kun vihaan tekopyhyyttä (joten tietenkin myös inarinsaamea) jota Myrskis niin edustaa. Mutta Varjis on semmoinen oikeasti pyhä klaani. No ei nyt sentään ihan. Ja Varjiissa on kyllä tosiaan paljon hyviä hahmoja. Eikä siellä ole yhtään semmoista mätää hahmoa, tai muuten vain tyhmää hahmoa, etenkin kun semmoiset pahiit on karsiutunut. En kyllä nyt käy sanomaan että ne olisivat semmoisia mätiä, tai tyhmiä. Ei. Minä mieltäisin kyllä itseni eniten Varjoklaaniin jos johonkin.

No sitten Myrskäri. Niin kun RVO tuolla pohtikin Myrskisvihaansa. Minä en nyt ole koskaan oikein nyt vihannut sitä, mutta en kyllä koskaan oikein pitänytkään. Kun se on juuri semmoinen jossa on aikamoisesti tyhmiä hahmoja, kuvataanhan sitä eniten, niin siitä tulee tietenkin syvennyttyä tyhmiinkin hahmoihin, joita kyllä toki sitten löytyisi, ja löytyy muistakin klaaneista. On kyllä Myrskiissä hyviäkin hahmoja. Nyt vaikka Tomis näin esimerkkinä. Mutta ei kyllä Myrskiistä minulle ole muodostunut minulle mitään erikoisen hienoa kuvaa. Jotenkin semmoinen ellottava, hyvä, ja auttavainen ja semmoista. Niin pääklaaniuskin on vähän hölmö juttu, mutta jos RVOn kanta Myrskiihin on parantunut, niin minulla se on pysynyt jokseenkin samana mitä aina. Tai pitkän aikaa. Kun en tosiaan sitä ole vihannut, mutta en pitänytkään. Neutraali, joka ei tosiaan ole mikään hyvä juttu. Neutraalius nyt on aika ärsyttävää.

Sitten Jokis. Jokiklaani on jäänyt minulla ehkä etäisimmäksi. Siitä on jotenkin vaikea ottaa kiinni, tai jotain. Kun se on vähän semmoinen jos Myrskis on "hyvä" ja Varjis on "paha" niin Jokis jää ärsyttävästi siihen väliin. Eikä asiaa paranna hirveästi edes se että Hopsu hengasi siellä. Ei mikään kummoisempi hahmo. Ei kyllä Myrskistäkään todellakaan paranna se että siellä on Tulis ja Homo. Päinvastoin. Toki Leo on ihan hyvä päällikkö. Mutta tosiaan Jokis on vähän minulle etäinen.

Ja en oikein Taivasklaanistakaan niin hirveämmin innostunut. Toki jonkin verran. Ihan kiva klaani. Etenkin kun niillä oli kovat ja mustat anturat, vai miten se oikein menikään. Mutta Lehtitähti nyt osoitti jonkin asteista typeryyttä, niin sekään ei oikein hirveästi parantanut Taiviin asemaa mielessäni. Tai ehkä oikeastaan paransi. Typerät päälliköt voivat toisinaan olla ihan piristäviäkin. Mutta aika manok klaani Taivis kyllä on. Ja TT oli erittäin hyväkin kirja, niin ei siinä mitään. Tosiaan se olisi hyvä lukea lisää siitä niin saisi vähän paremman käsityyn siitä, kun ei sen yhden kirjan perusteella nyt mitään oikein.

Tähtiklaani sitten. Se nyt on ihan kiva idé noin Eriniltä. Ja etenkin sen asema. Tässä nyt vähän Juonareita Uudesta Profeesista.
Juonipaljastus:
Kun se oli minusta eritt. kiehtovaa, että Tähtiklaanin asema vaihtui, kun aluksi se nyt oli semmoinen mahtava kaikkivaltias juttu joka päätti kaikesta. Siis näin kissat uskoivat. Mutta sitten koko ajan siinä vain paljastui lisää juttuja mitä Tähtiklaani ei vain voi tehdä. Paljastui että ei Tähtiklaani pysty paljon mihinkään, mutta silti kissat kuitenkin uskovat siihen, ja luottavat siihen entiseen tapaan.
Muutenkin kyllä pidän oikeastaan Tähtiklaanista ja sen ideasta. On siinäkin varjopuolensa mutta niinhän kaikessa.

Sitten vielä vähän pilailijoita UPista.
Juonipaljastus:
UPissahan on heimo. Vai oliko niitä useampikin Embarassed . Mutta kuitenkin siitä tuli vähän sama tuntemus kuin Taivasklaanista, että lisätieto ei olisi pahitteeksi. Mutta kyllä siitä pidin enemmän ehkä kuin Taiviista. Kun siinä oli korjattu ne kaikkien klaanien luutuneet arvot käsitteet ja muut, omilla luutuneilla tavoilla. Kaikki tuommoiset säätyjaot, ja muut. Taisi heimossa olla muutama ihan kivakin hahmo. Se Puro vai mikä nyt olikaan oli ihan ok hahmo. Vähän semmoinen persoonaton, että se vain oli. Ei ihmeempi hahmo. Mutta joku sielä oli ihan kiva. Olisiko ollut se kynsi, vai miksi se nyt ikinä suomennettiinkaan. En oikeastaan edes tiedä.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Loka 24, 2012 5:35 am

Tosiaan kun puhutaan noista mädistä ja epämädistä tyypeistä, niin kyllä vain Myrskäri ottaa tästä epäreilun iskun, että heidän klaanistaan kun esitellään kaikki kissat, niin väkisinkin siellä tulee esiin ne rasittavuudet, ja sitten kun muista klaaneista ei koko kirjoissa edes mainita läheskään kaikkia kisuleita, niin niistä on vähän paha sanoa mitään, ainakin verrattaessa Myrskäriin. Siinä vasta erhe korjattavaksi kirjailijoille, vaan mihinkäs soturit legendaarisimmista soturikliseistään pääsisivät.

No, jatketaan nyt pilailultasuojautumislinjalla, vaikkei tämä tämä tieto nyt varsinaisesti mitään pilaile. Liittyen siis vain tuohon Wedin viimeisimpään, mutten nyt halua tehdä hänen arvokasta työtään turhaksi. Tässä nyt siis Kuuriisiin sijoittuvista jutuista.

Juonipaljastus:
Kyllä niitä heimoja taisi olle muitakin, ne vain eivät ole niin läheisissä väleissä keskenään kuin metsän klaanit, eikä niitä muita esitelty kirjoissa ollenkaan. Tai sitten vain muistan, että niitä olisi ollut muita, ja sekoitan nyt siihen Heimoon loppumattoman metsästyyn, joka oli se niiden TähtiKlaani, tai sitten sekoitin senkin johonkin, enkä tiedä mistään mitään. Minulle siitä Heimosta ryssivän veden nyt ei jäänyt mitenkään maailmoja mullistavaa käsitystä. Ei niitä hahmoja oikein esitelty siellä, paitsi sitä Myrskiksen vaimoketta, joka nyt oli yhtä pökkelö kuin sulhonsakin. Tai semmoinen normaali hyväntahtoinen, Wedin sanoin siis persoonaton heppu. Koko se heimo oli aika semmoista peruskauraa, ei siellä mitään ihmeellisiä kisuleita ollut, varmaan niillekin passaisi semmoinen oma esittelykirjansa, kuten Taiviilla on. Tosin, se niiden elinikäinen työnjako oli melkolailla mielenkiintoinen toimintatapa. Heimolaiset vaikuttavat vielä klaanialisiakin paljon askeettisemmilta ja perinteiseiin tukeutuvimmilta.

Tähtäriä ei kukaan aiemmin olekaan tainnut tajuta ottaa tähän lukuun. Sekin nyt on vähän semmoinen klaani, että sitä on vähän vaikea vertailla niiden muiden kanssa. Väkiluvultaan sen ainakin luulisi olevan valtava, ja siinä on vähän se heikko puoli, että sinne menevät kaikki niin loistavat, kuin typerätkin kisulit. Siinä mielessä en kyllä pidä TähtiKlaanista, kun se eliminoi kirjoista kokonaan hahmojen kuolemisen merkityksen. Täpliskin vain seikkailee siellä mukana koko sarjan, vaikka kuoli jo ensimmäisessä kirjassa. Muutenkaan TähtiKlaanin elintapoja ei juurikaan ole kuvailtu, että mitä ne siellä taivahillaan oikein puuhailevat, soturielämää ilman sotimista kaiketi. Minusta on kyllä hauska kuvitella tähtiklaanilaiset semmoisiksi muinaiskreikan jumaliksi, jotka rellestävät ja irstailevat siellä omassa ylhäisessä yksinäisyydessään, mikä on ihan helppo kuvitelma, ainakin kun Profeesissa he alkavat vähän menettää otettaan maanpäällisestä maailmasta. "No anteeksi, en nyt kerkeä auttaa teitä jälkeläisiäni, kun pitää mennä tuonne ravebileisiin."
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Wedge lähetetty La Tammi 19, 2013 3:24 am

Wedge kirjoitti:Varjoklaani on vähän kuin Luihuinen HP:eissa. Se ei ole pahempi kuin muut klaanit/tuvat mutta on kuitenkin. pirat

Tähän kyllä puutun viel'. Olenhan toki jo tuossa edellisessä viestissä tässä tuvass' sanonut, että Varjis on loistoklaani, mutta palataan vielä aiheeseen.

No tämä tuo taas pisteen Erinille suureen SK vs. HP taisteloon. No ei vaineskaan nyt ihan oikeasti mutta kumminkin. Kun tosiaan ensimmäisessä sarjassa luotiin kuvat klaaneista mimmoisia ne ovat. Mikä oli lopputulos. Viimeisen kirjan jälkeen ei oikein vieläkään tiedetty paljon hiirenpapanaakaan muista klaaneista kuin Myrskyklaanista. Toki kyllä jotain, mutta silloinkin kun on oltu muitten klaanien alueella, niin ei siellä oikein mitään tähdellistä ole tehty.
Myrskyklaani on hyvis täydellinen ärsyttävä klaani, ja sitten Varjoklaani on pahisklaani jonka kissat ovat yrmyjä pahiita. Tätä juttua korostaa vielä se, että sarjan pahis Tiikerikynsi kun vahingossa syntyi hyvisklaaniin, niin siirtyi siitä sitten nopeasti Varjoklaaniin.
Mitä nämä muut kaksi klaania sitten olivat. Väliinputoajia. Mitä niistä kerrottiin? Eippä mitään.

Mistä tuttu asetelma? No Harry Pottereista tietenkin. Rohkelikko vs. Luihuinen, ja kaksi väliinputoajatupaa. Mutta mitä SK teki ja mitä HP teki? No HP jatkoi vain koko kirjasarjan ajan tätä samaa soopaa. Luihuisesta tuli kaikki pahiit, ja Rohkelikosta kaikki hyviit.
No SK? No Erinhän sitten kakkossarjassa räjäytti pankin ja alkoi kuvaamaan jo vähän enemmän niitä muita klaaneja. Siinä sitten paljastuikin että Varjoklaani ei ole luihuispahisklaani, eikä nyt ehkä Myrskärikään ihan niin kirahvirohkelikkoklaani. Vaikka Myrskis kyllä enemmän on, mutta kuitenkin. No Tuulis ja Jokis jäivät vieläkin vähän pienemmälle, paitsi että Tuulista kyllä alettiin enemmän kuvaamaan. Joten tästä tosiaan Erinille pisteet.

Pilailua UPin lopusta:
Sehän on kyllä loistojuttu mitä Erin myös teki. Nimittäin se, että Jokiklaani joka ennen oli Myrskiin lähin naapuri, jonka kanssa riehuttiin eniten ensisarjan aikana, siirtyikin niin, että Myrskiillä ja Jokiilla ei olekaan yhteisiä rajoja, ja sitten taas Tuuliilla, ja Varjiilla on Myrskiin kera. Tämä on loistojuttu, sillä oikeastaan jos nyt tätä pakkoMyrskistä ei oteta lukuun jota joka tapauksessa stalkkaillaan liikaa, niin Jokiklaani on kyllä tylsin.
Kun lista mennee jotenkin näin:
Varjoklaani
Tuuliklaani
Jokiklaani
Myrskyklaani
Tuo nyt ei ole mikään virallinen listani, kunhan selvennykseksi laitoin. En Taivasklaania siihen edes laittanut. Mutta tuotakin kun katselee, niin Varjo ja Tuuli on siinä sopivasti tasapainottamassa Myrskistä.

Tähän loppuun liitän vielä GPn hyvän kommentin
Suosikkiklaanini ei ainakaan ole varjo- eikä myrskyklaani juurikin tuon hyvä-paha -asetelman vuoksi....Eipä toisaalta voi perustella mielipidettään tässä kohtaa kauhean reilusti, sillä myrskyklaanihan se on jota kirjoissa kuvaillaan muiden ollessa vain statistiroolissa. Tilanteen soisin muuttuvan!
Niin, tuo tulee tosiaan auvoisasti muuttumaan Uudessa profeesissa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Pajuturkki lähetetty Pe Maalis 08, 2013 9:10 am

Myrskyklaani on suosikkini. Pidän jonkin verran myös Tuuliklaanista

Pajuturkki
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 7
Join date : 18.07.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Hmm...

Viesti  Loudmind lähetetty La Toukokuu 11, 2013 4:04 am

Vaikea sanoa...
Ennen olin hirveä Myrskyklaani fani, mutta kun aloin tekemään testejä (Mihin klaaniin kuuluisit - yms.), niin aina tuli Tuuliklaani. Joten musta tuli Tuuliklaanari.
Mutta jos saisin valita mihin menisin...

Varjoklaani: Reviiri vaikuttaa tylsältä, ja muutenkin siellä on aina kaikki pahat kisut Evil or Very Mad
Jokiklaani: Tuntuvat hirveän itserakkailta... Neutral
Tuuliklaani: Testien mukaan tänne, muutenkin ihan kiva. Mutta se on aina Tuuliklaani jolla on pulaa esim. riistasta. No
Myrskyklaani: Ennen pidin tästä klaanista, mutta Tuuliklaani on kuitenkin edellä. Paitsi että Tuuliklaanilla on asiat välillä niin huonosti... Ja Myrskyklaani tanssii ruusuilla scratch
(Taivasklaani: En tiedä paljoakaan Taivasklaanista, joten vaikea sanoa)

Loudmind
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 11.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Toukokuu 11, 2013 6:33 am

Loudmind kirjoitti:

Varjoklaani: Reviiri vaikuttaa tylsältä, ja muutenkin siellä on aina kaikki pahat kisut Evil or Very Mad

Ah, olet kyllä nyt astunut kirjailijan todnäk tyhmille amerikkalaislapsille virittämään kierään ansaan. Aiheesta lie keskusteltu tässä tuvassa jonkin verran jo aiemminkin, mutta älköön nyt kukaan oikeasti luulko, että varjislaiset ovat jotain pahiksia. Tuo on kyllä juuri SKien rasittavimpia puolia, joka kyllä onneksi korjautuu myöhemmissä kirjoissa aika hyvin, mutta tosiaan sarjan alussa annetaan tuommoinen häilyvä kuva, että Varjoklaani on joku kunniattomien pahisten klaani, jonka tehtävä metsässä on vain olla ilkeä muille ja häiritä kaikkien elämää. Totuus on jälleen kerran pajunköyttä ihmeellisempää, Varjoklaani on hieno ylväiden sotureiden klaani, eikä kannata antaa ensimmäisten kirjojen ylikorostetun Tulimoskanäkökulman värittää totuutta. Ei käy kiistäminen, etteivätkö Varjoklaanin kissat ehkä olisi ainakin separistisesta myrskärinäkökulmasta kuvattu jokseenkin muiden klaanien kissoja temperamenttisemmiksi, mutta että pahat kisut Varjoklaanissa. Pöh, tuommoisen julistaminen on harhassa elämistä. Muutenkin ensimmäisen kirja-arkin pahimmat pahiit taisivat tulla Myrskiksestä, eikä kai ihmekään, ideuuttien seurassa on mielenterveys helposti koetuksella.

Kovamieli kirjoitti:Ja Myrskyklaani tanssii ruusuilla scratch

Hieno huomio! Ja hienoa, että olet tajunnut, ettei Myrskäri (tuon takia) enää olekaan suosikkiklaanisi. Tosiaan tanssivat ruusuilla, ja ovat siksi klaaneista epäkiinnostavin. Tai tottahan Myrskärissä voi joskus muodon vuoksi joku pikkuköhä olla, mutta tottahan siitä vaurioitta selvitään ja, ah, ehken nyt alakaan sen enempää dissaamaan Myrskistä sadannetta miljoonatta kertaa, vaikka toisaalta eihän heidän dissaamisensa koskaan ole pahasta.

Itse taidan olla kerran tehnyt virallisen sivun testin, ja sen perusteella olen jokiklaanilainen, lukeehan se jo lukevan soturin pesästä varoittavassa ovipahvijutussanikin. Täällä lukee Braamblipaathi Riveeriglaanin, gyllä gyllä, se kyllä stemmailee ihan hyvin, olen nimittäin joltisen itserakas. Testi myös väitti, että nautin kauniista luonnosta ja uimisesta tai jotain sinne päin, eikä kai noitakaan käy kiistäminen, vaikken olekaan uinut varmaan 24509 vuoteen. No mutta ei Jokis kyllä silti ole mikään lempiglaanini, kyllä minä joka päivä vain enemmän kallistun tämän lempiklaanikysymyksen kuullessani Varjoklaanin puoleen, on se upea klaani. Vaikka tietysti sekin on aina ihan hyvä vastaus, että mikä hyvänsä muu paitsi Myrskis, vaikka toisaalta ruodinhan joskus aiemmin täällä noita Myrskärin hyviäkin puolia, ja onhan sekin totta, että meile lukijaparoille annetaan Myrskäristä juuri se huonoin kuva tanssittamalla heitä ruusuilla jne, no, voitte lukea sen viestini jostain tuolta, se on muistaakseni ihan hyvä.


avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Varjomieli lähetetty Ti Kesä 04, 2013 10:55 am

Ja tulen tännekkin julistamaan uutta vihollistani: Myrkyklaania ja Tähtiklaania. Miksi?
Myrkyklaani, niinkuin moni muukin on sanonut, on täynnä samanlaisia kissoja ehkä paria pientä poikkeusta lukuun ottamatta. Voi vain lätkäistä kaikkien naamaan esim. Saniaisturkki ja lisätä maalia vähän ja hokkuspokkus! Meillä on klaanillinen Saniaisturkkeja! Ja niinkuin on jo sanottu: Klaanissa ei tapahdu mitään!
No entäs Tähtiklaanimme? Minusta vain tuntuu kuin ne vain sanoisi: "Kuolkaa, silloin teistä tulee yhtä mahtavia ja viisaita kuin meistä! Vaikka emme voi muuta kuin lähettää pari unta ja merkkiä joita joskus tavallisetkin kissat voisivat kopioida, mutta se on sen arvoista!"
Sekä uusi rakkauteni: Tuuliklaani, vaikeuksista huolimatta me selviämme!
Pidän myös Varjoklaanista, kirjakin tuomitsee(niinkuin minä itsekkin pari vuotta sitten)
sen vain pahisten tunkioksi vaikka se ei ole. Sielä onkin paljon lempihahmojani esim. Keltaturkki. Entäs Jokiklaani? Ihan ok, mutta jotenkin he käyttäytyvät kuin olisivat hemmoteltuja kakaroita.
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Kesä 05, 2013 12:33 am

Hahaa, hienoa, että olet löytänyt totuuden kaikkien näiden vuosien jälkeen. Pelkkiä kumipukuja koko Myrskyklaani, niinhän se on, paitsi että minähän juuri olen liennytellyt kantojani tässä viime aikoina tituloimalla Myrskistä olosuhteiden uhriksi, kirottu Eriiiinn, no mutta joo, eiväthän ideuutit tietysti karvoistaan pääse, mutta älkäämme unohtako kuitenkaan Myrskärin valopilkkujakaan, älkäkämme sitä, että oikeastaan joka klaanissahan on niitä mitättömiä, tai ei ehkä mitättömiä, mutta niitä, jotka eivät tee kirjoissa mitään muutamaa vuorosanaa, joidenka sävy yleensä on sitten määrittävä koko hahmon, ihmeempää.

Varjomieli kirjoitti:
No entäs Tähtiklaanimme? Minusta vain tuntuu kuin ne vain sanoisi: "Kuolkaa, silloin teistä tulee yhtä mahtavia ja viisaita kuin meistä! Vaikka emme voi muuta kuin lähettää pari unta ja merkkiä joita joskus tavallisetkin kissat voisivat kopioida, mutta se on sen arvoista!"

Mmh, taisitkin juuri keksiä uusia näkökulmia keskusteluun, hienoa hienoa. Täällä on muutenkin jäänyt tuo Tähtiksen ruotiminen vähän vähemmälle, ehkä se nyt on klaani, josta on vähän vaikea sanoa mitään, tai tietysti voihan siitä nyt sanoa vaikka mitä, mutta kun Tähtiksessähän kirjoista oppimamme logiikan mukaan on kissoja ihan tuhottomasti, sukupolvikaupalla. Sinne kuitenkin säilötään kaikki historian klaanikissat, käsittääkseni Pimeyden metsään joutuu ani harva, kaikki kun ovat hyveellisiä kirahveja, kuinkas muuten. Kaipa Tähtis on asukkiensa puolesta aika kaksijakoinen, kun sinne nyt menee tyhmiä, joita tietysti on SKeistä ihan kuten kaks'jaloistakin suurin osa, ja viisaita. Eipä nyt kirjoissa juuri ole Tähtiksen elintapaa kuvattu, jos nyt semmoisesta voi edes puhua, he kun ovat ehkä enemmänkin semmoinen pithiiläisen tai vaikka varjoklaanilaisen suolampareen uskonnollinen ilmiö kuin mikään lihaisa kissaklaani.

Sitten tuo on kyllä tullut nyt useammassakin viestissä esiin, ettei Jokiklaanista pidetä, kun he ovat hemmoteltuja öykkäreitä, mistähän kummasta moinen mielikuva juontaa juurensa, en ole itse koskaan ajatellut niin, mutta en kyllä koskaan ole varsinaisesti tuntenut mitään vetoakaan Jokisiin. Eipä heidän ainoa päähenkilön irvokkaaseen asemaan kohotettu kisulinsa Myrskyturkki ainakaan anna klaanistaan muunlaista kuvaa kuin ällöttävän ideuutin kuvan, tuli mieleeni taas Aaminkoita luettuani. Mutta joo kyllä Jokislaisilla on ehkä vähän semmoista kultareunustettua itseymmärrystä havaittavissa, mikä on kyllä ihan terve ominaisuus minun mielestäni, paljon terveempi kuin joku Myrskärin rasittava hurskailu. Yleensähän tuommoisen klaaniylpeyden ja koppavuuden olemme tottuneet liittämään Varjoklaaniin, mutta ehkäpä Varjis ja Jokis ovatkin sielunmaisemiltaan lähempänä toisiaan kuin kukaan uskalsi odottaakaan. cyclops
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Rhubarbtail lähetetty Ma Heinä 15, 2013 12:02 am

Myrskyklaani.... (Ja tuon sanoin ääneen, todella aneemisella ihanks tosi äänensävyllä.) Oikeesti, ei oo mitään apaattisempaa kuin Myrskyklaani. Siellä on aina sellaisia kultasydämiä, ruusuposkia, kaikki Mary Suet, ainoot teräväkielisemmät on jotai valittavia vanhuksia. Mutta rakastan Pilvihäntää, sen jutut saa miut melkeen aina itkemään naurusta. Se on ainut päivänsäde siellä. Sit toki Berrynose on aika läppä, tuo ikuinen metropissiskolli. Mutta muuten eih Myrskikselle. Se mikä siellä kukoistaa ainoostaan hyvin on suhdedraama!

Ja Varjoklaani ei ole todellakaan mikään pahisklaani, pari muutama vuos sitten aattelin niin kun olin ihan lapsi, mut alan ihastua siihen kun oon lukenu enemmän näitä kirjoja, etenkin Yellowfang's Secret anto sellasen kuvan että tykkään. Sekin vaikuttaa että miusta on järettömän söpöö kun ne syö sammakoita ja liskoja ja niillä on kuin ihan eri kulttuuri. En oo varma onko se niin täsmällistä etikettiä että ne metsästää just öisin, mut lasketaan se myös plussatekijäks.
Niissä on ihanaa jääräpäisyyttä ja itsenäisyyttä, mutta kanssa sellasta kiusantekijää, paria ollaanystäviä-pelleä lukuunottamatta. Toki se henki siellä on ollut aikamoisen löysää, ohutta ja epätoivosta sarjan alkuun, sellasta inhottavan sekavaa, että monille se näyttäytyy ahistuneena ja inhottavana marinaklaanina, ni en ihmettele jos ekan saagan perusteella ei tuu hirveesti hurraahuutoja.

Tuuliklaani on sitten toinen mistä tykkään tosi paljon. Sieltä on jotenkin jääny ekasta saagasta ainakin sellanen kuva että ne on järeitä kissoja, eikä mitään pehmeäposkia niin kuin Myrskyklaanissa. Sellasia tosi ylväitä, itsenäisiä ja vähän liian ylpeitä pyytämään apua (minkä takia sit ne varastaa muilta klaaneilta salaa riistaa njähnjähnjääh). Niillä on kattokaa egoa, jota pitää yllä, kovien tuulten kovettamien kivien kova maine! Sitten kun se paljastuu niin Pitkätähti hautaa kasvonsa tassuihinsa, kun sitä hävettäänolottaa, kun taas Varjoklaani ois "joo me tehtiin se ylpeesti, onks onkelma".
Nukkuuki taivasalla, mikä on taas muista klaaneista poikkeevaa. Tuuliksessa on tietynlaista asennetta ja persoonaa, erikoismaininta Mutakynnelle, kunnon kettuilija pisti Tulisydämmellekki vellit pöksyihi! Yks Yksiviiksi-Sue nyt mitään haittaa siellä, mielikuvassani nei oo kaikki sen kaltasia. Ja Varissulkaa ei piä unohtaa, kunnon playeri!

Jokiklaani on aina ollut miusta vähän inhottava, koska ne kissat... miun pää jotenkin vaan sanoo et ne vaikuttaa kaikki vähän Leoparditähen kopioilta, sellasilta mitä tekis mieli koputtaa kalloon, vaikka tosiasiassa ne ei varmaankaan ole, mut ku varsinaisista Jokiklaanilaisistakin on niin vähän juttua/tullu luettua. Ja mikä Usvajalka ja Kiviturkkiki (Sinitähden pennut kuitenkin) on niin puoliklaanilaisia että ei ne kerro Jokiklaanista mitään, nekin on ollu niin Myrskyklaanin kultakaalia. Jokiklaanista ei vaan oo miulla mitään kuvaa. Ei niin mitään.
Mut Väärätähestä pidin vähän. Se oli sellanen tyyni ja karski ja Pitkätähen tyylinen. Lol, taidan viehättyä vaan yhentyylisiin kissoihin....ja miulla taitaa olla vähän tahmeen vääristyneet kuvat kaikista klaaneista. Siitä on ikuisuus kun olen lukenut niitä kirjoja. Mutta olkoon.

Rhubarbtail
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 6
Join date : 14.07.2013
Paikkakunta : Lappeenranta

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Taivaskaste lähetetty Pe Heinä 26, 2013 6:45 am

Hmm. Olen miettinyt tämän kysymyksen vastausta hyvinkin pitkään. Erin haluaisi, että kaikki rakastaisivat Myrskyklaania ja pitäisivät Varjoklaania badassien joukkona; Kuinka pitkävetesitä~ Neutral
En oikeen tykkää Tuuliklaanista, koska se on oikeastaan aika tylsä: Kaikki ovat puhdasverisiä, lojaaleja jne (tosin ne eivät ole niin pahoja myrskyklaanilaiset)...
Jokiklaanista en niin osaa sanoa, ne tuntuvat vähän itserakkailta ja ajattelevat vain omaa napaansa (tai siis kyllähän jokainen klaani pääosin ajattelee vain itseään, mutta Jokiklaanissa se selvästikin näkyy).
Kaikki nämä neljä klaania kuitenkin muodostavat kirjojen arvoisen kokonaisuuden, joten "gotta be proud". ;D Taivasklaani ja Tähtiklaani vähän jäivät taka-alalle, mutta ne ovatkin ihan eristäytyneitä molemmat. XD

Hih, onneksi nämä jotkut mainitsemani asiat tulevat muuttumaan edes hieman toiseen suuntaan seuraavissa kirjoissa(?). Twisted Evil Smile 
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Tundre lähetetty To Kesä 26, 2014 9:41 am

Hmm...
Helppo valinta! Ehdottomasti rakas Varjoklaani. Pidän Varjoklaanin kissoista; ne ovat mielenkiintoista ja jääräpäistä porukkaa. Synkkiä kissoja. Varjoklaanin reviiristä en ole kuitenkaan saanut selvää kuvaa. Onko se nyt jotain suota vai ryteikköä emt. Varjoklaani on paras Mustatähden hallinnassa. Tiikeritähden aikaan taas hirveen karseeta porukkaa, hyi.
En ole koskaan pitäny Varjoklaania minään pahisklaanina, vaikka Erinit ehkä niin haluaisivat. Varjoklaani on vaan luonnoltaan synkkä, sellanen 'muut eivät aliarvioi meitä' -kissoja. Hei, jännää on et nää syö jotain sammakoita!

Myrskyklaanista mulla ei ole selvää mielipidettä, välillä se on auttavainen enkeliklaani ja useimmiten 'tahdomme rauhaa' -klaani. Tulitähden aikaan Myrskyklaani on juuriki aikalailla enkeliklaani, Sinitäshen aikakaudella taas pidin Myrskiksestä. Jotenkin on vaan jäänyt yleiskuvaksi yliauttavainen liialti soturilakia rikkova klaaninen. Reviiri on tylsä perinteinen metsä.

Tuuliklaani on njäh, en oo välittänyt siitä koskaan...
Pitkätähden aikakaudella sellanen varjoissa pysyttelevä klaani, Myrskyklaanilta kokoajan apua nitisevä avuton klaani. Reviiri on mielenkiintoinen, nummet ja kukkulat. Niillä voisin itsekin asua. Laughing Nummet, kukkulat ja tuuli on vaan niin rauhoittavaa. Mutta Yksitähden (hirvee nimi) ajalla klaani on ihan keskiverto, vaikka hahmosta en niinkään kauheasti pidä. Kummiskin.

Jokiklaani on hauska, pidän siitä että ne pitävät vedestä. Leoparditähti on just paras, joten voinhan sanoa että hänen klaaninsakin on ihan ok. Paitsi en kyllä pidä heidän ylimielisyydestä, ja siitä että he ovat useimmiten liitossa Varjoklaanin kanssa. No, hienoa on että Jokiklaani elää veden läheisyydessä, ja on aikas itsenäinen.

Taivasklaani on hirveä.
En voi sanoo muutakuin että ampukaa Lehtitähti alas ja päästäkää Teräkynsi hallitsee sitä kotikisumoskajoukkiota.
avatar
Tundre
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 17
Join date : 26.06.2014
Paikkakunta : Keski-suomi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Echosong lähetetty Pe Heinä 04, 2014 3:08 am

Lempiklaanini on ehdottomasti Taivasklaani, sieltä on suurin osa mun lemppareita ja se on niin erilainen ku se ei asu metsässä niinku muut klaanit. Senkin takia oon surullinen ku Sadeturkki kuoli. Varjoklaani on myös toinen lempparini(paitsi ei Rikkotähden ja Tiikeritähden aikana).
Jokiklaanista en vaan tykkää, varmaan koska Leoparditähti, ja sitten ku ne suostu yhdistymään Tiikeriklaaniin. Muutenkin Jokiklaani on vaan mun inhokki.
avatar
Echosong
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 15
Join date : 04.07.2014
Paikkakunta : SkyClan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  T.T. lähetetty Su Loka 26, 2014 1:53 pm

Jokiklaani on lempiklaanini, kun Usvajalka on sen varapäällikkö. Lisäksi leirin paikka on hiukan erilaisempi,kuin muilla klaaneilla.
avatar
T.T.
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 26.10.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempiklaanit

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa