Lempi-/Inhokkihahmot

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Bluefur lähetetty Ti Elo 07, 2012 6:54 am

Wedge kirjoitti:
Bluefur kirjoitti:Tawnypelt - Aah TYTTÖVOIMAA! Very Happy

Joo. Itse tajusin vasta ihan vähän aikaa sitten, että Keltis on aika kiva hahmo. Tyttövoimaa tosiaan. Tajusin sen oikeastaan silloin kun tein tämän Profeesin matkalaiset äänestyyn. Käykääpäs äänestämässä ja kommentoimassa. Niin onhan Keltis vähän semmoinen joukkoon sulautuva, ett' ei ole aina mikään persoonallisin tyyppi, mutta kyllä on yksi ehdottomista lempihahmoistani. Kuten sanoin ei mikään pitkäaikainen ole ollut, mutta olen kyllä aina pitänyt tästä hahmosta oikeastaan. Vaatii kaikenmoista hienoutta lähteä synnyinklaanistaan. Tyttövoimaa!


Joo, mäki aloin vasta hiljalleen tykkäämään siitä. Oravatassusta en sitte tykkää, en tiiä miks...

Bluefur
Oppilas
Oppilas

Viestien lukumäärä : 52
Join date : 07.08.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Loka 29, 2012 11:53 am

Bluefur kirjoitti:

Oravatassusta en sitte tykkää, en tiiä miks...

No varmaan siksi, kun lapsena se on semmoinen ylirasittava nulikka, joka valittaa kaikesta, eikä tee mitään oikein, ja aikuisena se on semmoinen ylihyveellinen isänsä klooni. Molempi pahempi ja yhdessä kahta kauheampi, tuo Oravarin mielialojen myllerrys on ehkä historian typerin juttu, ja Teepotan myötä inhoan häntä yhä enemmän. Siippansakin vaikuttaa suorastaan nautinnolliselta hahmolta verrattaessa häneen.

Olen myös Voiman 3n myötä saanut muitakin inhokkihahmoja, ja yllättäen silmätikukseni on taas päätynyt kirjan pähenkilö. Että mä vihaan Närhityyppiä, ehkä kaikkein ellottavin SKien päähenkilö tähän mennessä. Hän on juuri täydelleen semmoinen angstinen emopoika, jonkalaiset saastuttelevat mangoja toisinaan. Sitten semmoinen valittaja vielä yhdistettynä Edowardo Elrikkoon, niin jo alkaa olemaan maailman tympein hahmo kasassa. En nyt edes keksi miten kuvailisin Närhärin rasittavuutta, aivan kammottavan typerä hahmo, jonka jok'ikinen ajatus on rasittavampaa luettavaa, kuin uudet tehtävät.

Sinänsä pienoinen harmi, kun noin puolet kirjoista on Närhärin näkökulmaa ainakin Nähtävyyden perusteella, ja sitten kun vielä tietää että lopussa se hirvitys kuitenkin loistaa kirkkaimmiten. Toisaalta, Närhärillä kyllä saattaa olla edellytykset tulla paremmaksi hahmoksi tulevaisuudessa, nimittäin jos Eriinit päättäisivät tehdä siitä semmoisen psykopaatin syrjäytyneen aivoaaltofriikin, Närhärillä nimittäin olisi valmiudet semmoiseen.

Eivätpä muuten ole sisarensakaan kummoisia
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Wedge lähetetty Ke Tammi 09, 2013 3:38 am

Nyt kun tässä olen lukenut Teepottaa jonkin verran, niin siiinä nyt jotain uusia hahmojakin lienee. Lähinnä mitä pentuja nyt on syntynyt. Eipä niitä nyt niin kamalasti nyt kuvaillakaan, etenkään muitten klaanien. Kirahvipentueesta olen nyt jo sanonut kaiken tarvittavan, mutta tässä olen saanut yhden uuden lempihahmon.

Nimittäin Sedgekitin. Ei mitään hajua mitä se on suomeksi. No minä nyt ainakin suomentaisin sen Siilapennuksi, mutta luulen ettei sitä nyt kuitenkaan suomenneta niin. Ehkä ihan hyvä. Sohkopentukin olisi jees. No joo eipä tuota Sohkista nyt ole esitetty oikeastaan yhtään. Kunhan nyt jonkun kerran kun jotkut ovat trespassailleet Tuuliklaanin reviirillä. Niin, Tuuliklaanilainen, joten eipä siitäkään hahmosta varmaankaan saada kuulla mitään sen ihmeempää tarinaa. Jossain vaiheessa siitä sitten vain tulee soturi ja saa jonkun iskevän soturinimen. Tuon etuliitteen kera siitä nimestä nyt tulee joka tapauksessa mahtis.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Pajuturkki lähetetty Pe Maalis 08, 2013 9:09 am

Lempihenkilöitä:

× Tulitähti
× Kirkassydän
× Pajuturkki
× Tuhkamarja
× Ruoska
× Kiviturkki
× Hallaturkki
× Juovanaama
× Valkomyrsky
× Pitkähäntä
× Keltahammas
× Haukkahalla
× Vatukkakynsi
× Sulo c:
× Myrskyturkki
× Sulkahäntä
× Varistassu
× Tihkuviiksi
× Yksiviiksi
× Puro
× Täplälehti

Inhokkihenkilöt:

× Tiikerikynsi
× Mustaraita
× Väärätähti
× Harmaaraita
× Pilvihäntä
× Oravatassu
× Taivaankajo

Huomasin, että minulla on aika paljon lempihahmoja verrattuna inhokkihahmoihin :) Lisää varmaan tulee, kun lisää kirjoja julkaistaan.

Pajuturkki
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 7
Join date : 18.07.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Varjomieli lähetetty Ma Kesä 03, 2013 2:38 am

Vuodet kuluvat ja samoin näyttä käyneen miunun pitkälle suosikkilistallenikin. Nimiä tippuu pois ja osa jopa tipahtaa inhokkilistoilleni niin kuin rakastettava Harmaaraitamme. Miksi?
Jo aloittaessani sarjan lukemisen en oikein pitänyt Harmaatassusta/raidasta. En tiennut miksi ja nytten kun selailen ensimmäistä kirjaa huomasin miksi. Mitä Harmiksemme sanoo Ruskalle hyökättyään ensin tämän kimppuun ja lumonnut Ruskan tarinoillaan? "Et taida koskaan ymmärtää, et ole syntynyt villinä. Siinä on suuri ero. Täytyy olla syntynyt soturin verta suonissa tai tuulen kosketus viiksissä. Kaksijalkojen pesiin syntyneet pennut eivät voi koskaan tuntea samoin." Ja sitten kun Sinitähti kutsuu Ruskan käymään klaanissa mitä Harmiksemme sanoo? "Eiväthän kotikisut ovat sotureita! Heillä ei ole soturin verta!" Tiedän, että sen ei pitäisi haitata, mutta mitä Harmiksemme tekee kun Ruska "voittaa" Pitkähännän? Unohtaa kaiken puheensa Kuinka "kotikisut eivät kuulu metsään" ja käyttäytyy kuin olisi Ruskan paras kaveri. Kaiksta eniten minua oudoksuttaa miksi Ruska ei huomaa tätä.
Ja minä tiedän kaikilla on omat mielipiteensä, mutta minä en vain voi sietää sitä kollia enää.
Ja entäs sitten suosikkilistani? Ruoska ja Pitkähäntä ovat oikein mukava lisäys, Keltahammasta ei voi kukaan poistaa listalta ja Tuhkamarja ansaitsee tietenkin myös kunniapaikan mestarinsa viereltä.
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Taivaskaste lähetetty Pe Heinä 26, 2013 6:23 am

En rakasta, mutten myöskään vihaa ketään. Very Happy 
Tykkään erityisesti sarjan naaraskissoista: Hopeavirta ja Kirkassydän, sekä muut kuten Keltahammas, Tuhkamarja jne... I love you On tietenkin naaraita, joista en tykkää, kuten Oravatassu ja Lehtitassu. En osaa sanoa, miksi en tykkää niistä, mutta ne eivät vain vetoa minuun. Oravatassu on aluksi maailman ärsyttävin kissa, josta myöhemmin tulee Vatukkakynnen perään maukuva - uskaltaisin jopa sanoa "tylsimys".
Kollit ovat jääneet sen sijaan hyvin neutraaleiksi (mietin nyt pääosissa esiintyviä kolleja): Tulis on ok, gay on ok (Millie kylläkin miinustaa aika roimasti), Vatukkakynsi on ok, Myrskyturkki on noussut ihan kivaksi hahmoksi, Varissulka on vähän niin ja näin - riippuu missä kohdassa sarjaa - ja pahikset ovat ihan ok:ita myös, Tikrusta sanon vaan, että onhan se ihan luentaikas, mutta vähän ristiiriitainen luenne nimenomaan tämän "puoliverisyyden" kanssa. Cool 
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Wedge lähetetty Pe Heinä 26, 2013 8:47 am

Raimo Rautakoura kirjoitti:gay on ok (Millie kylläkin miinustaa aika roimasti)
Tosiaan. Nyt kun sanoit niin en kyllä minäkään mihinkään Millieen ole liiemmin tykästynyt. Ja kun Gayn arvostus oli jo ennen Millietäkin hyvin alhaalla, niin ehkä tuommoisen tyhmän nössön kotikisukumppanin kanssa homo on vieläkin hölmömpi. Parashan olisi jos homo olisi homo. Millie nyt on tosiaan vain semmoinen hölmö kotikisu jossa ei oikein mitään kummempia hienoja piirteitä olekaan. Ja mitä nyt muistan niin ei paljon muitakaan piirteitä...
Muistan kuitenkin vain vähän.

Kunnon streitti kirjoitti:Oravatassu on aluksi maailman ärsyttävin kissa, josta myöhemmin tulee Vatukkakynnen perään maukuva - uskaltaisin jopa sanoa "tylsimys".
Tämäkin on kyllä aika nasevasti sanottu. Totta joka sana. En oikein koskaan mieltynyt Oraviihin, vaikka olihan se sinällään ihan piristävä kissa, kun kaltaisiaan ei kuitenkaan niin kamalasti ole. Mutta valittajiin tulee tympäännyttyä usein. Muutenkin pidän enemmän semmoisesta kauniista vaiteliaisuudesta kuin tuommoisesta kamalasta höpinästä. Ja Vattiiseen rakastuminenkin on tyhmä teko koska Vattis on niin tyhmä.

Antinisti kirjoitti:Lehtitassu = tyhmä
Tämäkin on ihan totta. Lehtis on vähän turhan täydellinen kirahvi toisinaan. Eikä ihan vain toisinaan vaan aika useinkin. Nuo parantajat muutenkin tuppaavat Myrskiissä olemaan vähän hölmöjä koska ne tuntuvat aina olevan jotenkin tosi mahtavia. "Hän on mahtavin parantaja aikoihin". Täplistä ainakin sanottiin ihmeellisen mahtavaksi, ja muistaakseni Lehtistäkin. Ja seuraavasta parantajasta puhumattakaan...
Parantajat = tyhmiä.
No ei sentään.
Mutta ehkä Myrskärin kyllä.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Taivaskaste lähetetty Pe Heinä 26, 2013 9:07 am

Nuo parantajat muutenkin tuppaavat Myrskiissä olemaan vähän hölmöjä koska ne tuntuvat aina olevan jotenkin tosi mahtavia. "Hän on mahtavin parantaja aikoihin". Täplistä ainakin sanottiin ihmeellisen mahtavaksi, ja muistaakseni Lehtistäkin. Ja seuraavasta parantajasta puhumattakaan...
Totta ihan jok'ikinen sana... Myrskyklaanissa on varsinkin nämä suhteet hyvinkin ärsyttävästi jaettu: Päällikkö Tulis, varapäällikkö Gay (Tuliksen paras kaveri)
Juonipaljastus:
ja sitten seuraava varapäällikkö Vatukkakynsi on Oravan puoliso...
, parantaja Tuhkis (Tuliksen ensimmäinen oppilas) ja Lehtis (Tuliksen tytär).
Onhan se ihan kiva, että klaanissa ollaan yhtä perhettä, mutta ei sitä ihan kirjaimellisesti tarvitse ottaa. XD
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Wedge lähetetty Su Heinä 28, 2013 11:39 am

Joo, tuo on just sitä, että tuommoisten keskeisten henkilöjen lapsetkin halutaan olevan jotain mahtavan mahtavia kun kerran vanhemmatkin. Eihän esimerkiksi maailman historian parhaan johtajan, Tulitähden, lapsia voi jättää vain joksikin normisotureiksi. Ei tietenkään. Eikä edes lapsenlapsiakaan. Eihän se ole mahdollista, että vaikka Tomuturkin lapsesta tulisi parantaja. Saati sitten Myrskiin uljaimmasta soturista, itse Tomuturkista sen johtajaa. Gayn varajohtajuuskin on sitä samaa.
Koko juttu vähän ontuu. Tulis on vain semmoinen kamala hyväsisarusverkoston pääpiru joka laittaa arvotehtäviin vain parhaita ystäviään ja omaa sukuaan. Koko Myrskis saa kärsiä mokomasta Tuliista. Sietäisi kuolla mokoman.

Tuliin lapsista olisi pitänyt tulla semmoisia väliinputoajia ja surkimuksia niin olisi tullut vähän jännitystä mukaan. No Oravis nyt ei sentään ole mitään kovin korkeaa. Paitsi se mitä nyt sensuroiden tuossa sanottiin.

Sitten kun nuo aika usein ovat hölmöimpiä hahmojakin kaiken lisäksi. Tulis nyt tietysti, sitten Homo, Vattis jne. ovat tyhmiä. Tuhkiistakaan en kyllä oikeastaan ole oikein koskaan pitänyt. Mitään mahtavampia perusteluja nyt tiedä. Enkäpä nyt Lehtiistäkään. Parantajat tosiaan, kuten sanottu, tylsiä.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Taivaskaste lähetetty Su Heinä 28, 2013 12:36 pm

Mahti Wedge sanoi:
Tuhkiistakaan en kyllä oikeastaan ole oikein koskaan pitänyt. Mitään mahtavampia perusteluja nyt tiedä. Enkäpä nyt Lehtiistäkään. Parantajat tosiaan, kuten sanottu, tylsiä.
Painotan tuohon viimeiseen lauseeseen: 'Parantajat tosiaan, kuten sanottu, tylsiä.' Se ikävä kyllä pitää paikkaansa (- pidin tuhkiksesta, kun se oli vielä oppilas ja Keltahampaan kanssa, mutta aina kun kissasta tulee aikuinen, se muuttuu "viisaaksi" eli tylsäksi). Itse olen huomannut varsinkin, että luen mielummin luvut Oravan - kuin Lehden näkökulmasta. Jotenkin luvut, missä ollaan Lehtiksen näkökulmassa ovat vaan tylsiä - okei no se voi kyllä johtua ihan muistakin asioista, mutta olen henkilökohtaisesti pannut merkille tämän asian...

Tuliin lapsista olisi pitänyt tulla semmoisia väliinputoajia ja surkimuksia niin olisi tullut vähän jännitystä mukaan
Tuo on minusta hyvä huomio. Olisihan se ollut hauskaa, jos Lehtis ja Orava olisivatkin olleet sellaisia nynneröitä tai muuten vaan sivuosissa. Tai sitten Erin on päättänyt ottaa työkseen jalostaa "täydellinen" soturikissa, jolloin ei kävisi lainkaan yhdenkään sukupolven olevan surkimus. Tyypillistä.

Tajusin tuossa äskettäin, että Pilvihäntä on minusta "onnistunut" hahmo. Kun se ei ole mikään super, vaikka onkin Tuliksen sisarenpoika ja se ei ole muuttunut juurikaan luenteeltaan...
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Heinä 29, 2013 12:28 am

Pöh, kylläpäs nyt jaksatte dissata. Parantajilla ehk' on vähän se yhdistävä tekijä, kun ei SKeissä kuitenkaan tehtäisi sitä sadistista psykopaattiparantajaa, elikkä parantajat järjestään ovat semmoisia hyväntahtoisia ja rauhanomaisia. Aina yhtä terävän Varjoklaaninkaan parantajat eivät ole mitään nationalisteja kuten klaaninsa aika pitkälti muuten, vaan kaikki parantajat ovat vain semmoisia harmaan neutraaleja kannoiltaan. Kyllähän sitä kovasti Profeesissa jankataan, että "ooh, olen parantaja, minun pitää auttaa vihollisklaania".

Vaan kyllä minua parantajat ovat aina ihan kiehtoneet, heidän asemansa klaanissa kun kuitenkin on varsin ainutlaatuinen. Ja vaikka muiden klaanien parantajista kerrotaankin äärimmäisen vähän, ja Myrskärin parantajat ovat pääosin tyhmiä, niin kyllä esimerkiksi Keltahammas on ihan piristävä tyyppi.

Pieni Teepottapilailija:
Juonipaljastus:
Varmaan edes muistaisi koko Keltahammasta, mutta kun hän riehuu koko Teepotan ajan laukomassa teräviä kommenttejaan, niin sitä lukiessa oikeastaan snaijasinkin, että hei toihan onkin ihan hyvä tyyppi.

Mitä nyt tuohon Lehtis vs Oravariin tulee, niin kyllä itse olen pitänyt Lehtiistä kuitenkin aina enemmän. Se on juuri kuten Wedi jossain sanoi, että Oravari kyllä on semmoinen terveen kapinallinen, mutta sitten kuitenkin äärimmäisen ärsyttävällä tavalla, semmoinen vinkuva ja valittava ideuutti, jonkalaisia saa kyllä kohdata tosielämässäkin ihan riittämiin. Ei mitään tietoa esimerkiksi Tomuturkin karismaattisen gnostisesta massamielipiteen kyseenalaistamisesta.

Lehtis taas on massan mukana aika mitäänsanomaton. Ei häntä kyllä miksikään kauhean hyveelliseksi hyviiksi voi tituleerata, mutta se on kyllä eri asia, että onko sen ihme riehumisen ja kriisien lukeminen pitemmän päälle kuinka viihteellistä.

Taivaskaste kirjoitti:
Tajusin tuossa äskettäin, että Pilvihäntä on minusta "onnistunut" hahmo. Kun se ei ole mikään super, vaikka onkin Tuliksen sisarenpoika ja se ei ole muuttunut juurikaan luenteeltaan...

No kyllä minusta Pakiksella on aika sama juttu kuin kaikilla muillakin. Pentunahan se oli oikeastaan semmoinen Oravari I, tyhmä, kaikesta vinkuva kapinanuori. Sitten aikuisena siitä tuli semmoinen hiljaisempi tekijä, viisastui, kuten niin osuvasti sanoit. Onhan siinä hahmossa tietysti jonkinmoista omaperäisyyttä ja ihan semmoista ihailtavaa omapäisyyttä, mutta sitten toisaalta taas, mitään en voisi vihata enempää kuin tuommoisia bestiksensa perässä pakanoivia ruttoja. En vain koskaan ole oikein sietänyt häntä. Tuo on kyllä ihan hyvä pointsi, että Pilvis on varmaankin ainoa Tuliin sukulainen, joka on vain tavallinen rivijermu.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Taivaskaste lähetetty Ma Heinä 29, 2013 1:02 am

Pöh, kylläpäs nyt jaksatte dissata. Parantajilla ehk' on vähän se yhdistävä tekijä, kun ei SKeissä kuitenkaan tehtäisi sitä sadistista psykopaattiparantajaa, elikkä parantajat järjestään ovat semmoisia hyväntahtoisia ja rauhanomaisia.
En minä parantajia vihaa, mutta he sattuvat olemaan aika tylsiä, mutta niin heidän pitääkin olla rauhaa rakastavia jne... Ja kyllähän Keltahammas kuuluu lemppari hahmoihini, kuten olen aikaisemmin sanonutkin. Very Happy Tykkäisin parantajista varmasti enemmän, jos toistenkin klaanien parantajia esiteltäisiin hieman enemmän.

Mitä nyt tuohon Lehtis vs Oravariin tulee, niin kyllä itse olen pitänyt Lehtiistä kuitenkin aina enemmän. Se on juuri kuten Wedi jossain sanoi, että Oravari kyllä on semmoinen terveen kapinallinen, mutta sitten kuitenkin äärimmäisen ärsyttävällä tavalla, semmoinen vinkuva ja valittava ideuutti, jonkalaisia saa kyllä kohdata tosielämässäkin ihan riittämiin.
Siis en itse pidä juuri kummastakaan hahmosta, varsinkaan Oravasta. Kyllä Lehtis on paljon kivempi, mutta tylsä. Se on se pointti. Smile 


Ei Pilvihäntä tod. kuulu suosikkeihini, mutta sitä ei ole vedetty ihan pilalle kuten esim. Oravista...
Tuntuu kuin kirjailijoilta olisi unohtunut, että Pilvis ja sen pentu ovat Tulikselle sukua, mutta se on vaan hyvä(?). Wink
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Echosong lähetetty Pe Heinä 04, 2014 3:58 am

Lempparit:


Tuhkamarja:oot vaan niin ihana parantaja<3
Yksiviiksi:En vaan tiiä.No, osasyynä se et oot Tuliksen kaveri:)
Kaikulaulu:<3<3<3<3<3<3Et sit kuole ikinä kirjoissa, ok?
Naarmu(tosiaan, Naarmu, ei Teräkynsi):Pelastit Apilahännän<3
Pikkuhahtuva:En vaan tiiä. Oot kiva.
Valkomyrsky: NOOOOOOOO miks kuolit Crying or Very sad 
Kiviturkki:En tiiä nyt sustakaan. Olit vaan kiva ja oikeudenmukainen ennen ku kuolit.
Usvajalka: Kiviturkin sisko ja vaan ihana.
Apilahäntä:Hmmm....<3<3<3<3
Täplälehti:<3<3<3<3<3<3<3<3
Lähes kaikki Taivasklaanin jäsenet(paitsi kisusoturit)
Kaikki parantajat

InhokitSysikynsi: KISUSOTURI
Vilimyrsky:KISUSOTURI
Viljokuu:KISUSOTURI
Ihmemies:KISUSOTURI
Teräkynsi:Päätät vaan kaiken Lehtitähden puolesta Evil or Very Mad 
Tiikeritähti:Tarviiko ees kertoo??
Mustaraita:Sama juttu.
Leoparditähti:Ärsyttävä.
Rikkotähti:Tarviiko kertoo sustakaan??
Prinsessa:Ärsyttävä pikku kotikisu.

Ja yksi ehdoton lempihahmo on tietenkin Kaikulaulu(joka luki jo lemppareissa)mutta se on minun yksi ja ainoa lempparini, muut vähän enemmän "taustalla"
avatar
Echosong
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 15
Join date : 04.07.2014
Paikkakunta : SkyClan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  T.T. lähetetty Su Loka 26, 2014 1:47 pm

Inhokit:
Yksitähti
Perhonsiipi
Mustätähti
Ruoto
Leoparditähti
Keltaturkki
Tihkuviiksi

Lempparit:
Hiekkamyrsky
Oravaliito
Haukkahalla
Varissulka
Lehtilampi
Usvajalka
Tiikeritähti

avatar
T.T.
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 26.10.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Tundre lähetetty Ke Loka 29, 2014 10:35 am

Lempparikissat

Vatukkakynsi: aivan ihana luonne!
Kirkassydän: hurja kohtalo, mutta kaunis kissa
Korppitassu: kiva erakkokissa, luonne paranee loppua kohdin
Haukkahalla: varsinkin Vatukkakynnen kanssa
Mustatähti: upea kissa kaikin puolin!
Tuhkamarja:
Juonipaljastus:
uudelleensyntyminen jännä idea, joten myös Tuhkasydän on lähellä sydäntäni<3
Varissulka&Sulkahäntä&Lehtilampi: Kaikki aivan ihania, ja mielenkiintoista luettavaa näiden kolmen suhteet
Ruoska: aivan mahtavaaaaah! bounce
Pitkähäntä: luonne, sokeutuminen, mutta silti uskollisuus... pitääkö muuta sanoa?

Inhokkikissat

Myrskyturkki: kauhean omahyväinen luonne
Tiikeritähti: inhottava 'pahis'
Sinitähti: ärsyttävä luonne, olevinaan metsän paras päällikkö
Oravaliito: niin ärsyttävä
Kaunokainen&Pilvihäntä: vain kahdestaan inhokkeja, muuten ovat mahtavia hahmoja molemmat
Saarniturkki: ensiksi kauhean ystävällinen ja kiva hahmo, mutta hulluus pilasi tämän kissan
avatar
Tundre
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 17
Join date : 26.06.2014
Paikkakunta : Keski-suomi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lempi-/Inhokkihahmot

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa