Swift/Bright/Cloud

Siirry alas

Swift/Bright/Cloud

Viesti  Foxtrap lähetetty Ke Heinä 13, 2011 4:25 am

Otsikko kertoo varmaan jo aika paljon.

Petyin pahasti vitoskirjassa, kun odotin melkein koko kirjan ajan tätä Swiftin ja Brightin seikkailua erään fanivideon takia. Se sivuutettiin minusta aika brutaalisti, ja ainoastaan Brightin tuskaa kuvattiin edes sivumennen. Mutta nyt shippaukseen: Swift/Bright on musta aika vaakalaudalla, koska missään vaiheessa ei varsinaisesti kuvattu Swiftin kiinnostusta Brightia kohtaan. Musta taas Cloud oli aivan ihana sitten Swiftin kuoleman jälkeen Brightille, vaikka toisaalta jäi häiritsemään kun Cloud ei välittänyt Swiftin kuolemasta yhtään vaan huolehti vain Brightista.
Myöskään Brightin kiinnostusta kumpaakaan kohtaan ei ole missään vaiheessa kuvattu muuten kuin, että Bright oli riippuvainen Cloudista ja luotti tähän täysin onnettomuuden jälkeen.

Kertokaa toki omia mielipiteitänne tähän. Very Happy
Olen silti itse vahvasti Cloud/Brightin kannalla, en Swift/Brightin, koska siitä ei ole mitään varsinaisia todisteita puolustiko Swift Brightia, vaiko ei.
avatar
Foxtrap
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 04.07.2011
Paikkakunta : Starclan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Swift/Bright/Cloud

Viesti  Unikkoturkki lähetetty Ke Heinä 13, 2011 5:55 am

No ei ainakaan FG'ssä puolustanut Brightpawia, mutta ihan siedettävä paritus mun mielestä, vaikkakin yksi fanien väsäämistä.

Unikkoturkki
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 30.11.2010
Ikä : 21
Paikkakunta : Kuusamo

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Swift/Bright/Cloud

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Kesä 28, 2012 3:10 am

Tämän tovan otsikosta minulle tulee aina mieleen semmoinen moniavioinen ryhmäparitus. Sitä se nyt ei varmaan tarkoita, mutta voisivathan nämä 3 pentua toki olla semmoinen moniavioinen ryhmä. Mikähän mahtaa olla TähtiKlaanin kanta moniavioisuuteen? Muslimeilla se on sallittua, tosin en tiedä, että voiko musliminaisella olla montaa miestä, niin kuin tässä NopsaXPilviXKirkasissa.

No, jos tätä nyt katselee semmoiselta 1avioiselta kannalta, niin eivätkös nuo Swiifti ja Briighti ole sisaruksia? En nyt ole ihan varma, mutta mielestäni sisarusten keskinäinen shippailu nyt on vähän pöyristyttävää. Tai oma valintahan se tietysti on, mutta ehkä siitä nyt kissayhteisössäkin saisi jo osakseen paheksuntaa moisesta. Tosin, sittenhän jos ne nyt eivät ole sisaruksia, niin ei siinä mitään, en valita. Swiifti nyt oli kirjoissa vähän semmoinen nopeasti ohi kiitävä sivuhahmo, joka luotiin kuolemaan melkein heti. Suuruulliista.

Enpä kyllä toisaalta Pagan(cloud)paw/tailillekaan mielelläni soisi mitään kauhean onnellista kumppanuussuhdetta. Toisaalta, jos aina yhtä arvoituksellinen rakkaus palaa Kirkaksessa Pilväriä kohtaan niin syvästi, ettei hän edes välitä, saako TähtiKlaanin siunaaman liiton, niin sitten en kyllä taaskaan tule tähän sen kummemmin väliin asiasta valittamaan. Ensisijaisesti kuitenkin olen sitä mieltä, että pakanat shippailkoon pakanoita, ja TähtiKlaanin ystävät toisiaan.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Swift/Bright/Cloud

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa