Alderstar/Leppätähti

Siirry alas

Alderstar/Leppätähti

Viesti  Nighteye lähetetty Ma Huhti 25, 2011 6:20 am

Nimi: Leppätähti (Alderstar), ent. Leppäturkki
Ikä: 6 vuotta
Klaani: Koivuklaani (Birchclan)
Asema: Päällikkö
Ulkonäkö: Suklaanruskea, lyhytkarvainen turkki, jossa on mustia juovia. Vihreät silmät.
Luonne: Rauhallinen ja hyvä johtaja. Ei kovin vahva, mutta nopea.
Menneisyys: Leppätähti syntyi koivuklaaniin täysin normaalina, soturiksi tahtovana pentuna. Hän osoittautui melko lahjakkaaksi oppilaaksi ja hänen mestarinsa Valkokuono oli ylpeä hänestä. Eräänä päivänä Leppätähden vielä ollessa oppilas, hän törmäsi vihaiseen, karanneeseen koiraan ja loukkasi häntänsä pahasti. Koivuklaanin parantaja Pihkasilmä piti Leppätähteä luonaan muutaman päivän ja sinä aikana Leppätähti ihastui parantajan työhön ja päättikin ryhtyä parantajaksi. Pihkasilmällä oli kuitenkin jo oppilas, Sinisilmä. Leppätähden toive eli yhä, vaikka hänet nimitettiinkin soturiksi. Leppätähden toive oli tehdä hänet hulluksi ja hän alkoi suunnitella Sinisilmän murhaamista. Sinisilmä, joka oli hyvin tarkkanäköinen, huomasi Leppätähden katkeruuden ja sanoi hänelle: "Tähtiklaani on ollut minulle suopea ja osoittanut haluavansa minut klaanimme parantajaksi. Aiotko sinä uhmata tähtiklaania ja omaa kohtaloasi?" Sinisilmä nimittäin tiesi, että Leppätähdestä oli tuleva päällikkö.
Lopulta Leppätähti ymmärsi ja katui aikeitaan. Hänet valittiin vara-päälliköksi pian sen jälkeen ja vuoden kuluttua sen hetkisen vanhan päällikön kuollessa hän nousi päälliköksi. Hän on suosittu päällikkö ja nykyään oikein hyvissä väleissä Sinisilmän kanssa.

Oma kommentti: Aika perushahmo tämä minun Leppätähteni, mutta suunnittelin hänet suunnitellessani Koivuklaania. Sinisilmästä muuten tuli parantaja lähes samaan aikaan kuin Leppätähdestä päällikkö; kohtalon ivaa(?) Wink
avatar
Nighteye
Oppilas
Oppilas

Viestien lukumäärä : 68
Join date : 24.04.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : shadowclan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Alderstar/Leppätähti

Viesti  Auringonkukka lähetetty La Tammi 07, 2012 6:59 am

Ookkos suunnitellu klaanin? Haluaisin kuulla lisää What a Face
avatar
Auringonkukka
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 92
Join date : 04.01.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Inari

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa