Hiekkamyrsky ja Ruoskan tytär.

Siirry alas

Hiekkamyrsky ja Ruoskan tytär.

Viesti  Lehmussielu lähetetty La Joulu 20, 2014 8:29 am

Ihan tällänen juttu vaan et auttais oikeesti tosi paljon jos kommaisitte et jatkanko en jatka jos kukaan ei halua.

Ensimmäinen osa:
Hiekkamyrsky käveli hieman ärtyneenä metsässä. Hän nappasi hiiren mutta ärtynyt ilme ei silti kadonnut kasvoilta. Hänen kumppaninsa Tulitähti oli vain lähettänyt hänet metsästämään, työntänyt sivuun. Tulitähti ei enää huomioinut häntä!

Hiekkamyrskyn ajatukset keskeytyivät kun hän kuuli hätääntynyttä nau'untaa. Pennun ääni! Hiekkamyrsky lähti juoksemaan. Pian hän näki edessään pennun. Pentu oli pieni, ei vielä avannut silmiään. Hiekkamyrsky asteli lähemmäs mutta pysähtyi karvat pystyssä.

Tuo oli Ruoskan haju.

Pentu oli naaras. Kun Hiekkamyrsky katsoi sitä tarkemmin hän huomasi että pentu oli valkoinen mutta sen toinen etutassu oli musta. Sama etutassu joka Ruoskan mustassa turkissa oli ollut valkoinen.

Ei epäilystäkään. Tämä pentu oli Ruoskan tytär.

Hiekkamyrsky tiesi että hänen kuuluisi tappaa pentu. Sillä oli Ruoskan verta, verenhimoista verta. Mutta silti, Hiekamyrsky järkeili, onhan Tulitähtikin Ruoskan velipuoli. Miksi pentu olisi paha? Pennun voisi aivan hyvin kasvattaa klaanissa, Hiekkamyrsky voisi olla sen kasvattiemo. Mutta Ruoskan haju oli saatava lähtemään. Hiekkamyrsky ei tiennyt miten klaanitoverit suhtautuisivat hajuun, mutteivät hyvin ainakaan!

Viimein Hiekkamyrsky sai hajun lähtemään. Hän otti pentua varoen niskanahasta ja joka silmäpari seurasi häntä. Hiekkamyrsky näki sivusilmällä Hiiriturkin livahtavan Tulitähden pesään. Pian Tulitähti kutsui klaanin koolle. Hän katsoi alas Hiekkamyrskyyn ja kysyi: "Hiekkamyrsky, kuka tuo pentu on ja miksi toit hänet tänne?"Joo tiedän hiukan tynkä
avatar
Lehmussielu
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 13
Join date : 19.12.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa