Soturinimet

Siirry alas

Mistä on hyvät soturinimet tehty?

33% 33% 
[ 3 ]
56% 56% 
[ 5 ]
11% 11% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Ääniä yhteensä : 9

Soturinimet

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Tammi 03, 2013 12:13 pm

Onhan täällä toki lempinimitopa, mutta ajattelin, että tämä nyt on viime aikoina niin kovasti keskustelua herättänyt aihe, että saakoon oman tupansa, siis soturinimistä noin yleisesti. Niin kuin nyt vaikka, että mitä pidätte hyvänä/huonona soturinimenä jne. Noita SKropeja kun on niin valtaisan tuhottomasti, että kyllä melkomoisen monet joutuvat keksimään paljonkin soturinimiä jne. Etenkin nyt odottaisin kyllä tännekin ihan vaikka jonkinmoista suurta manifestia arvoisalta YPiltämme, joka on melkeinpä jonkinmoinen nimispesialisti nykyjään.

Minäkin ropettelen ja ficittelen melkomoisen paljon, ja nimiä keksiessä pätee melkomoisen hyvä sääntö, mikä oikeastaan pätee minulla melkeinpä kaikkeen, nimittäin persoonallisuus kunniaan. Minusta huonoa soturinimeä nyt ei olekaan, ainoastaan mitä persoonallisempi ja kaiketi sitten joidenkin mielestä trollimpi, niin sen parempi. Minusta omille hahmoille nyt on vähän typerää keksiä semmoisia nimiä, mitkä menee helposti sekaisin kirjojen hahmojen kanssa, ei kirjojen nimiä kannattaisi pitää minään ainointa totuuksina, eikä varsinkaan keidenkään muiden asiasta mukamas oikeasti tietävien sanoja. Minusta kun mitään oikeita totuuksia soturinimien suhteen ei pitäisi oleman, eikä lasten luovuutta saisi rajoittaa millään kriteereillä, mikä on hyvä soturinimi.

Ehkä kuitenkin kaikkein hauskimpia nimiä ovat semmoiset nimet jotka voisivat olla oikeita, mutta ovat sitten kuitenkin semmoisia trollahtavia, niin kuin nyt vaikka Johanneksenleipäpuuhäntä, en olekaan käyttänyt sitä vielä missään, ei kun olenkin, hups. Kyllä nyt joku Kemiallinenkidutuskin on ihan hauska nimi, mutta ehkä siinä nyt menee kuitenkin jo jonkinlainen hyvän maun raja, tai ei nyt hyvän maun, mutta ehken mä sitä käyttäisi missään, tai voisin kyllä.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Wedge lähetetty Pe Tammi 04, 2013 6:12 am

Mh. Tähän en eilen vielä viitsinyt vastata, vaan ajattelin tässä yön yli. Nyt voin laukaista tähän mielipiteeni kaikesta. Paitsi että on hölmöä kirjoittaa kun tulin juuri ulkoa ja käteni ovat jäykät. Pöh.
No mutta ensiksikin. Vastasin äänestykseen Trollien läpi elämän. Miksikö, no koska se oli paras vaihtoehto. Koskaanhan näistä nyt ei täydellisiä vastauksia saa, sen olen kokenut w.i.t.c.h.istä ja Hevoshulluista ym. No mutta jos nyt käyn tekemään itselleni soturinimeä, niin en pakosti tee semmoista joka voisi kirjoista löytyä. Se nyt on vähän tynsää. Kirjoissa on kirjojen nimet. Muualla sitten muunlaiset.

Seuraava osa-alue nyt on hulvaton, mutta vain tietyissä tapauksissa. Se on ehkä vähän semmiosta tosielämän tilannekomiikkaa eikä vaikka ropenimi.
Tuosta viimeisestä en sano mitään. Vielä.
"Trollien" on vain paras lähteä liikkeelle. Trollien tarkoitan sitä, että keksin nimen. Eipä NTiinkään hiljan laittamani Agaavelaulu ole mikään trollinimi. Oikeastaan se on jopa melkein kirjastakin voipa löytää. Agaave nyt viittaa vaikka harmaahkoon, ja joku laulu kirjoissakin oli. Mutta Agaavelaulussa on ehdottoman minulle hauska lisäjuttu. Ei se nyt muille juuri avaudukaan trollinimenä, mutta minä löydän siitä toisen tason joka on hulvattoman hauska.

No se viimeinen vaihtoehto. No, jos täällä olisi vähän enemmän porukkaa, ja vähän eri laidalta SKfanikuntaa, ja kaikki vastaisivat rehellisesti niin tuo tanko luulisi olevan pisin.
Se on surulilnen juttu. Ehdottoman surullinen.
Minä olen ollut, jos nyt en ihan alusta, niin ainakin aika alusta asti tuota Aamin nimiarvostelujuttua vastaan. Se on suoraan sanottuna typerä.
Ajatus lienee toki ihan kiltti. Autetaan muita tekemään "hyviä soturinimiä", vai pitäisikö sanoa "oikeellisia soturinimiä"
Totuus on kuitenkin se, että se on kuitenkin vain yhden henkilön mielipide. Ei nyt ihan pääasiassa yhden, mutta tuon muodon saadessaan se on vain yhden hlön mielipide.

Niin, RVO sanoikin jo luovuuden tappamisesta. Hyi hyi. Kun ei tuommoisessa arvostelujutussa juurikaan sinänsä ole mitään vikaa, jos vain käyttäjät osaisivat käyttää sitä. Se on nimittäin ihan ok silloin, jos haluaa tietää jonkun muun mielipiteen soturinimestään, ja haluaa tietää onko se jonkun mielestä "oikeellinen".
Mutta siinä se ongelma piileekin. Suurin osa Aamin nimipalvelua käyttävistä on juurikin semmoisia 5-vuotiaita, joilla ei ole hajuakaan lähdekritiikistä, ja valitettavasti pitävät Aamia jumalanaan. Surullista. Sitten ne kysyvät jotain nimeä, ja Aami antaa arvostelunsa. Sitten ne uskovat siihen täysin. Ei sen niin pitäisi olla.

Muutenkin Aamista tulee siinä vähän semmoinen ylimielinen kuva, että muka osaisi jotenkin nyt mahtavasti arvioida toisten nimiä. Ei sen niinkään pitäisi olla. No nyt en kyllä oikein saanut ajatuksiani selvästi tähän, en osaa pukea niitä sanoiksi. Mutta joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Aamin nimenarvostelu on aikalailla sieltä ja syvältä.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Helmi 02, 2013 9:51 am

Mmh, olen tässä nyt lukenut Eklipsiä viime päivinä, kun piitkästä aikaa päätin jatkaa Voimaa 3n eteenpäin, no tahti on kyllä ihan hyvä, kyllä SKit taas maistuvat pitkän tauon jälkeen. Niin innoissani kävin kirjan kimppuun kuin tiedätte kyllä mikä mihin, että meinasin jättää ne alun allegianssit lukematta, kun ei siellä kuitenkaan mitän ole, kuvittelin ma. Kun sitten pahimman nälkäni olin tyydyttänyt, niin vilaisin sitten lävitse ne allegianssti, ja olihan siellä vaikka mitä lystiä luettavaa.

No ei nyt sentään liikaa lystiä, mutta tässä näin yleisenäkin kannanottona, että muiden klaanien jäseniä on yht'äkkiä nimeltä mainittu paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin, hienoa hienoa. Iloista on myös se, että siellä on paljon kaikkia tosi hyviä soturinimiä, melkein kuin itse keksimiäni, Kinkkuturkki ja kaikkea muuta lystiä. Eriinit ovat ilmeisesti kokeneet luovuuden puuskan tai jotain, lupaavaa vähän junnaavan Teepotan loppupuolta ajatellen.

No mutta sitten Varjoklaanista osui silmääni yksi eriskummallinen juttu, nimittäin Varishuurre mestaroi Oliivitassua (Olivepaw). Minen nyt keksi olivelle kyllä mitään kaksoismerkityksiä, oliivi mikä oliivi, vai mitä sanoo foorumimme natiivi, eippä tietenkään mitään. No mutta sen verran Aami sentään on sanonut aika yksiselitteisesti vissiin, että nimen alkuosa viittaa aina kissan väriin, no en tietenkään pidä tuommoista minään oikeana totuutena, mutta kuitenkin. Oliivitassun kohdalla ei nyt lukenut hänen väristään mitään, kun hän oli vain siinä mestarinsa ohessa mainittuna, eikä semmoinen oliivinvihertävä kisuli tietenkään mikään mahdoton ilmestys ole, ainakaan ydinlaskeuma-alueella. Rolling Eyes

Lähinnä tuossa nyt pisti silmään se, että mistä ne tuon oliivin ovat repäisseet SKien maastoon, ei sillä onhan noista kulta ja hopea nimistänkin ollut valitusta, kun eivät kissat mitään perverssejä kaivosorjia ole, mutta on tuo oliivi nyt ehkä vielä kauempaa haettu juttu tai ehkei. Enkä nyt väitä, että se olisi mielestäni huono nimi, päinvastoin, arvostan mielikuvituksellisuutta, mutta ehkä nyt vain halusin antaa joillekin SKien mikroskoopin kokoisten ns virheiden etsijöille vähän apua, oliivi nyt vain osui jopa minun yleensä tuommoisia yksityiskohtia näkemättömään silmääni.

Tuolla kyllä noissa Eklpisissä olevissa uusissa nimissä statistiklaaneissa olisi tulevalle ilmainenlanssikääntäjällemekin varmaan muutamia visaisia käännettäviä. Tuossa laajennetussa nimilistassa kyllä huomaa noiden soturinimien kääntämisen vaikeuden, kun engelskassa ja finskassa eivät oikein nuo synonyymit ruukkaa osumaan yhteen.

Huomasin muuten juuri tuossa nyt tämän viestin myötä Eklipsin nimilistaa tarkemmin tutkittuani, että Myrskärissä on kyllä selvästi kaikkein tylsimmät nimet, hirveästi vain turkkeja ja kynsiä ym, ja konsonantteja. Muissa klaaneissa on paljon mielikuvituksellisempia päätteitä, kuten nyt vaikka huurre, arpi, virta jne. No oikeastaan Jokiklaanissa on ehkä vielä Myrskäriäkin tylsempi nimien kirjo, mutta en tiedä ja ihan sama oikeastaan. Tai sitten kun muista klaaneista ei kuitenkaan mainita kaikkia, niin siellä ne tylsät täytenimet on jätetty mainitsemati tai jotain.

Eklipsistä vielä nimipilailua:
Juonipaljastus:
Ja oikeastaan Myrskärin uudet soturit olivat tosi jännän nimisiä, en nyt edes muista tarkkaan, mutta jotain ihan outoja ne oli.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Wedge lähetetty To Helmi 07, 2013 12:26 am

Niin, semmoinen nimipuristisuus on sanalla sanoen vähän typerää, kun kirjoissakaan noita mahtavia sääntöjä ei noudateta, koska ei ole olemassa mitään sääntöjä. Tietenkin saahan siitä joku hupia jos kaikkien soturinimien pitää olla samanlaisia, ja saman kaavan mukaan tehtyjä, vaikka ne eivät kuitenkaan ole, tai pidä olla.

Juurikin tuo oliivikin, eipähän tietenkään se oliivi ole oliivipuun ainoa osa, mutta ehkä kuitenkin se tärkein osa. Lehdetkin ovat vihreät, joten puun yleisilmekin on aika vihreä. Tietenkin jos nimi on annettu kaarnan perusteella... Liekö kaukaakin haettua?
Samaan juttuun päästään Karhunvatukkakyntemme kanssa. Tummanruskea tabby, valottaa Aamikin meitä TPssä. Karhunvatukat ovat tummanvioletteja. Ja varren mukaan nimeäminen menisi jo vähän typeryyden puolelle.

Joo, tuo Oliivi kyllä muuten on vähän jo minunkin korvaani särähtävä, vaikken sitä nyt mitenkään mahtavimmin tuomitse. Eipä ne SKit kuitenkaan taida missään välimeressä elää. Merikissat. Eikä siellä kyllä mainitakaan oliiveja missään. Ja kyllä kuitenkin uskon jonkin verran siihen, ettei SKien maailma kuitenkaan mikään semmoinen mielikuvitusmaailma, jossa on samassa paikassa oliiveja ja vaikka sitten jotain kuusia, tai en tiedä nyt oliko tuo paras vertaus, mutta ei kuitenkaan se SKien maailma mikään oliivilehto ole. Senhän kaikki kyllä ymmärtänemme.

Tuosta kullasta ja hopeasta kyllä minulla on semmoinen omahko teoriakin joka jollain asteella kyllä vastaa siihen, että SKit eivät ole pervoja. Kun onhan koko SKien kieli sillä tavalla käännettyä kieltä, että eiväthän ne ihmisten kielillä puhu. Ja täten jos kissoilla on oma sanansa semmoiselle kauniille metallien kiilloille omat sanansa. Esiintyyhän niitä kiiltoja kyllä ihan luonnossakin. Niin sitten ne on käännetty lähimpiin vastaaviin ihmissanoihin. Vaikka SKit eivät pakosti tarkoita mitään metalleja.
Mmh. Köyhää.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Helmi 07, 2013 7:56 am

Wedge kirjoitti:Tietenkin jos nimi on annettu kaarnan perusteella... Liekö kaukaakin haettua?

Ei oikeastaan, kun nyt näin ajattelin asiaa, niin Saarniturkkihan on harmaa, eikä suinkaan vihreä kuten saarnen lehdet. Ja Saarnihan on semmoinen harmaahkopintainen puu, jollen nyt ihan väärässä ole, tai sitten olen vain saanut koko tyuo käsitykseni juuri harmaasta Saarniturkista, mutta ei kyllä minun nyt oli pakko kuuklata saarnen kuva, ja tottahan se on semmoinen harmaahkorunkoinen.

Tässä taasen on tämmöinen oliiviwikipediasta löytynyt kuva, tuon puun väitetään olevan 1500 vuotta vanha. No mutta tuosta nyt näkyy, että oliivipuukin on tuommoinen harmaahkonrusehtavan mikä lie, ihan suht normaali puun näköinen, ei kai ne nyt tuoreena kovin erilaisia ole. Rolling Eyes

No saarnellahan se on aika tuntomerkkimäinen juttu, että se on semmoinen harmaarunkoinen, ei semmoisia harmaita puita muita juurikaan ole, no on toki, mutta saarni nyt on SKeille läheinen ja yleinen. Tuosta oliivista en sitten tiedä, että mihin se voisi viitata edes kuoren perusteella, tai siis että eiköhän SKeille arkisempiakin puita löytyisi kuvaamaan tuommoista väriä. Tästähän meidän onkin helppo päätyä näkemykseen, ettei niitä pentuja nimetä minkään sääntöjen mukaan värin perusteella, minkä asian taisin jo edellisessä viestissäni todeta.

Wedi kirjoitti:Tuosta kullasta ja hopeasta kyllä minulla on semmoinen omahko teoriakin joka jollain asteella kyllä vastaa siihen, että SKit eivät ole pervoja. Kun onhan koko SKien kieli sillä tavalla käännettyä kieltä, että eiväthän ne ihmisten kielillä puhu. Ja täten jos kissoilla on oma sanansa semmoiselle kauniille metallien kiilloille omat sanansa. Esiintyyhän niitä kiiltoja kyllä ihan luonnossakin. Niin sitten ne on käännetty lähimpiin vastaaviin ihmissanoihin. Vaikka SKit eivät pakosti tarkoita mitään metalleja.
Mmh. Köyhää

Ei oikeastaan, vaan pikemminkin perin rikasta, itse en moista ollut tullut ajatelleeksikaan. Tai varmaan sillä lailla alitajuisesti, että niinhän se on, kaikkea ei aina pitäisi ottaa niin kirjaimellisesti, täällä käytiin joskus se hyvä pienoiskeskustelu kissojen kielestä jossain tuvassa, ja siellä juurikin oli kait jotain puhetta tästä, että käännöskieltähän se tietty on, ja sen takia on tyhmää tarttua jokaiseen epäloogillisuuteen SKien kielenkäytössä.

Mutta sitten kun tullaan siihen faktaan, että kultahan on oikeastaan luonnossa valkoista ja sen "kultainen" väri tulee oikeastaan metalleista joita siihen sekoitetaan, jotta se olisi käypää korukäyttöön, hehehehee.

Jättääksemme saivartelun, niin kyllä se on juuri niin kuin Wedi sanoi, hyvä hyvä.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Wedge lähetetty Pe Helmi 08, 2013 12:45 am

Niinnojoo, kyllä tuo saarnikin tosiaan. Ja onhan kyllä ainakin tuossa oliivipuussa tuo kaarna ja runko aika tuommoisessa isossa osassa, että ei sitä voi ohittaa. Mutta kaukaa haettua tuo nyt on joka tapauksessa, kun etelän maista asti tuotuja oliivipuita. Tai sitten metsään on tullut joku kiertelevä matkalainen, joka on tuonut oliivien ilosanomaa Varjoklaanille. Ja Varjis ainaisessa parhaudessaan sitten on tietenkin halunnut vähän erilaisuutta joukkoonsa, eikä se haittaa vaikkei kissa olisikaan oliiivin värinen. Varjoklaanilla on oikea suunta.

Totean vielä tässä neljännen vai kuinka monennen kerran, että ei niitä tosiaan mittenkään tyhmien sääntöjen mukaan nimetä. Ettei kenellekään mitenkään epäselväksi jäisi.

kultahan on oikeastaan luonnossa valkoista ja sen "kultainen" väri tulee oikeastaan metalleista joita siihen sekoitetaan, jotta se olisi käypää korukäyttöön, hehehehee.
Shocked
Valehtelet peili, vai valehteliko metsästäjä? Ikinä kuullukkaan.
"Kullan väri on poikkeuksellisen keltainen"
No, joka tapauksessa semmoista kultaisuutta ilmenee kuitenkin jossain, ehkä, joskus. Ja ovathan SKit voineet saada inspiraationsa jostain tarinoista monsterien. Hopeista niissä ainakin on. Monsteriturkki. Mmh. Mitäköhän Aami tykkäisi.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Amy Cherryclaw lähetetty La Maalis 02, 2013 11:58 am

Wedge kirjoitti:
Minä olen ollut, jos nyt en ihan alusta, niin ainakin aika alusta asti tuota Aamin nimiarvostelujuttua vastaan. Se on suoraan sanottuna typerä.
Ajatus lienee toki ihan kiltti. Autetaan muita tekemään "hyviä soturinimiä", vai pitäisikö sanoa "oikeellisia soturinimiä"
Totuus on kuitenkin se, että se on kuitenkin vain yhden henkilön mielipide. Ei nyt ihan pääasiassa yhden, mutta tuon muodon saadessaan se on vain yhden hlön mielipide.

-- Kun ei tuommoisessa arvostelujutussa juurikaan sinänsä ole mitään vikaa, jos vain käyttäjät osaisivat käyttää sitä. Se on nimittäin ihan ok silloin, jos haluaa tietää jonkun muun mielipiteen soturinimestään, ja haluaa tietää onko se jonkun mielestä "oikeellinen".
Mutta siinä se ongelma piileekin. Suurin osa Aamin nimipalvelua käyttävistä on juurikin semmoisia 5-vuotiaita, joilla ei ole hajuakaan lähdekritiikistä, ja valitettavasti pitävät Aamia jumalanaan. Surullista. Sitten ne kysyvät jotain nimeä, ja Aami antaa arvostelunsa. Sitten ne uskovat siihen täysin. Ei sen niin pitäisi olla.

Muutenkin Aamista tulee siinä vähän semmoinen ylimielinen kuva, että muka osaisi jotenkin nyt mahtavasti arvioida toisten nimiä. Ei sen niinkään pitäisi olla. No nyt en kyllä oikein saanut ajatuksiani selvästi tähän, en osaa pukea niitä sanoiksi. Mutta joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Aamin nimenarvostelu on aikalailla sieltä ja syvältä.

Lihavoinnit mun, koska hyviä pointteja joita en itse ole koskaan tullut sanoneeksi. Oikeastaan koko homma tuli tuossa. *kiitos ja kumarrus*

En katsonut tuos viestin kirjoituspäivää, mutta olen saattanut lieventää kantaani tuon jälkeen, sillä ennenhän lähinnä arvioin traditionalismipohjalta, nykyään funktionalistisesti, eli kunhan se kuvaa kissaa (yksi tyylini menee jopa lyyrismin, sen hulluimman alueen, puolelle).

Tota, joo. Huonosti sanottu ja lyhyt juttu. Aami häipyy.

__________
Uusi Nelipuu - Luetut kirjat -Tunnetaan myös nimillä ameliette.
be the leaf~
avatar
Amy Cherryclaw
Päällikkö
Päällikkö

Nainen Viestien lukumäärä : 170
Join date : 20.10.2010
Ikä : 24
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot http://ameliette.webs.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Maalis 03, 2013 10:38 am

Amy Cherryclaw kirjoitti:En katsonut tuos viestin kirjoituspäivää, mutta olen saattanut lieventää kantaani tuon jälkeen, sillä ennenhän lähinnä arvioin traditionalismipohjalta, nykyään funktionalistisesti, eli kunhan se kuvaa kissaa (yksi tyylini menee jopa lyyrismin, sen hulluimman alueen, puolelle).

Mmh, tuosta tulikin mieleeni. Nimittäin, että oletko keksinyt nuo mahtavat nimienluokittelukategoriat itse, vai perustuvatko ne jonkun suuren kansainvälisen SKgurun aatteisiin vaiko jopa johonkin ihan viralliseen nimiluokitteluun? No viime mainittua en kyllä edes uskoisi ennen nuijasodan syttymissyyn jäätymistä, kunhan puhuin lämpimikseni.

Mutta siis tämä ihan tämmöisenä aiheeseen liittyvänä mieltäni jo jonkin aikaa painaneena kysymyksenä, että mistä juontavat juurensa nuo ismisi, joihin nimiarvostelusi pohjaat.

Aami kirjoitti:Aami häipyy.
Tule elävänä takaisin. Melkein hauskempaa kuin jälkiruoka, kun taas vaihteeksi vaivaudut uhraamaan ajatuksiasi tännekin.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Wedge lähetetty Ke Maalis 06, 2013 3:42 am

jopa johonkin ihan viralliseen nimiluokitteluun?
Joo, ei kai nyt sentään. Jos olisi, niin lopettaisin SKien lukemisen. Pöhpöhpöh.

Ja eipä kai nyt sentään Aamikaan niitä ole keksinyt. Ei kyllä sinänsä ihmetyttäisi, sillä se on niin ärsyttävä juttu, että voisi hyvin soveltua Aamin keksimäksi. Aamin keksinnöt kun hyvin usein ovat ärsyttäviä.

Tämmöistä Aami on ainakin kotisivullaan mainostanut. Varmaan joku Aamin suuri idoli.
En tiedä. Samalla tavalla se minua ärsyttää kuin Aaminkin nimipalvelu. Tietekin siellä on kyllä ohjeet mitä pitää tehdä jos hän pissaa minua pois. No jotain turhaa jargonia siinäkin oli. En jaksanut lukea. Joka tapauksessa tuommoiset pissaavat minua hyvin vahvasti pois.
"Jos vihaat blogiani niin miksi sitten luet sitä" Jotain tuommoista typeryyttä. No sepä ei kuulukaan sinulle. On niitä masokisteja ennenkin nähty. No ei nyt sentään mutta kuitenkin.

Niin, en sitten tiedä ollenkaan kuka moiset mätyydet on keksinyt.
"Lyriikka", "Korkea lyriikka" just.
Joku Roskisprinssi käsittääkseni kuuluu korkeaan lyriikkaan. Tosi korkeaa lyyrillisyyttä minunkin mielestäni.
Ei kun hups: "korkea lyyrisyys hyväksyy aivan kaiken. (kunhan kuulostaa nätiltä)"
Eli hyväksyy kaiken, muttei sittenkään hyväksy. Tai oikeastaan kyllä Roskisprinssi kuulostaa mielestäni nätiltä.

Ja Sinilausekin on kyllä mahtavinta lyriikkaa jota olen koskaan kuullut. Miten Sinilause liittyy runouteen?

yksi tyylini menee jopa lyyrismin, sen hulluimman alueen, puolelle
Mitä tuo tarkoittaa?
Tuosta kyllä voisi eräällä tavalla johtaa sen, että nuo tyylit ovat Aamin. Mutta toisaalta siis. Pöh. Ainoa tosiasia tässä on se, että kaikki on typerää.
Siis valitsetko aina joka päivä uuden tyylin? Siltä se kuulostaa. Pöh.

Höh. Täällä ei ole oksentavaa hymiöä.
Se olisi luonut hyvän lopetuksen tähän yksinään.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturinimet

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa