Rubiinisilmä

Siirry alas

Rubiinisilmä

Viesti  Lumitiikeri lähetetty La Loka 06, 2012 3:27 am

Nimi: Rubiinisilmä (ent. Rubiini)
Skp: Naaras
Klaani: Haamuklaani (aiemmin erakko)
Asema: Soturi, kuningatar

Ulkonäkö: Rubiinisilmän turkki on pikimusta. Hän on siro ja pienikokoinen ja omistaa oudon punaiset silmät.

Luonne: Rubiinisilmä on hiukan itsekäs ja aggressiivinen. Hän ei luota miltei keneenkään ja liikkuu mieluiten yksin. Haamuklaaniin hän liittyi, koska halusi säilyttää henkensä. Rubiinisilmä ei ollut koskaan rakastunut, mutta alkoi tuntea jotain Haamuklaanin erästä soturia, Tervakynttä kohtaan. Silloin hän rakastui ensimmäistä kertaa.

Mestari: Rubiinisilmää opetti hänen oma äitinsä
Oppilas: Ei ole

Perhe:
•Emo: Smaragdi
•Isä: Viilto
•Sisarukset: Ei ole

•Kumppani: Tervakynsi
•Pennut: Pilkkupentu ja Olkipentu

Menneisyyttä: Rubiinisilmä syntyi kaksijalkalassa. Kaksijalka kohteli häntä ja hänen emoaan huonosti. Nämä pakenivat ja muuttivat asumaan läheiseen metsään. Rubiinisilmän emo, Smaragdi, antoi pennulleen nimen Rubiini, punaisten silmien mukaan. Hän opetti Rubiinia taistelemaan. Eräänä iltana Smaragdi oli metsästämässä ja Rubiini heidän kodissaan, erään pensaan suojissa. Aavetähti saapui pensaalle aivan yllättäen mukanaan Tummaturkki, joka kantoi kuollutta Smaragdia. Aavetähti oli tappanut Smaragdin, koska oli ajatellut, ettei hänestä olisi hyötyä.

Rubiinille Aavetähti sanoi löytäneensä Smaragdin kuolleena. Rubiini ei tajunnut, kuinka Aavetähti oli löytänyt hänen luokseen. Aavetähti sanoi. Todellisuudessa Aavetähti oli kysynyt Smaragdilta reitin Rubiinin luokse ja tappanut hänet sitten. Aavetähti oli kuullut joiltain erakoilta Rubiinista, joka on tunnetusti erityisen taitava taistelija.

Aavetähti uhkasi Rubiinia, että tappaisi hänet, jos hän ei liittyisi Haamuklaaniin. Rubiini liittyi siis siihen ja sai uuden nimen: Rubiinisilmä. Hän rakastui Tervakynteen ja sai tämän kanssa kaksi pentua: Pilkkupennun ja Olkipennun. Rubiinisilmä osallistui taisteluun Aurinkoklaania, Pilviklaania, Viherklaania ja Sadeklaania vastaan. Tällä välin Yökukka huolehti hänen pennuistaan, sillä Aavetähti halusi Rubiinisilmän mukaan taisteluun.
Yökukka ehdotti Rubiinisilmälle, että tämäkin pyytäisi liittyä johonkin klaaniin. Tervakynsi oli kuollut taistelussa, eikä Rubiinisilmä ehkä pystyisi huolehtimaan pennuistaan yksin. Mutta Rubiinisilmä lähti omille teilleen.

Myöhemmin Rubiinisilmä tapasi kollin nimeltä Piikkikynsi. Rubiinisilmä katsoi Piikkikynttä suoraan silmiin ja näki niissä samanlaisen katseen, kuin Pilviklaanin päälliköllä Nokkostähdellä. He ystävystyivät ja Rubiinisilmä huomasi pystyvänsä luottamaan Piikkikynteen ja sai tästä itselleen kumppanin.

Kuva://Tästä Piikkikynnestä sen verran, että hän on Lumitiikerin veli joka tippui jokeen pentuna. Nokkostähti ja Salamatähti luulivat, että hän hukkui. Piikkikynnestä Lumitiikeri saa tietää myöhemmin
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa