Lumitiikeri

Siirry alas

Lumitiikeri

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Ma Syys 17, 2012 6:01 am

Nimi: Lumitiikeri
Skp: Naaras
Klaani: Aurinkoklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Lumitiikerin turkki on väriltään puhtaanvalkoinen ja siinä on mustia raitoja. Hän on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja häntä on melko pitkä ja tuuhea. Hänen silmänsä ovat kirkkaansiniset ja kynnet pitkät ja valkoiset.

Luonne: Lumitiikeri on ystävällinen rohkea naaras. Hän on melko herkkä ja suuttuukin helposti, muttei ole pitkävihainen. Hän on uskollinen klaanilleen ja suojelisi sitä hengellään, eikä pettäisi koskaan.

Mestari: Tuuliturkki
Oppilaat: Aurinkotassu (nyk. Aurinkoturkki) ja Sinitassu (nyk. Sinikukka)

Perhe:
•Emo: Salamatähti
•Isä: Nokkostähti (Pilviklaanista)
•Sisarukset:
-veli: Piikkikynsi
-sisarpuolet Aurinkoklaanista: Kuunvalo ja Välkesydän
-velipuolet Aurinkoklaanista: Myrskytuuli
-sisarpuolet Pilviklaanista: Minttulehti
-velipuolet Pilviklaanista: Harmaatäplä ja Koivuturkki

•Kumppani: Pikihäntä
•Pennut: Valopentu, Jääpentu ja Ruskapentu

•Pentujen pennut:
-Hiutalepennun pennut: Kirkaspentu ja Tervapentu
-Valopennun pennut: Apilapentu ja Kultapentu
-Ruskapennun pennut: Mutapentu, Viirupentu ja Pajupentu

•Emon emo: Välketähti (kuollut)
•Emon isä: Ukkostähti (kuollut)

•Isänemo: Marjaturkki (kuollut)
•Isänisä: Kivijalka (kuollut)

Muuta:
-Sai tietää totuuden vanhemmistaan vasta vähän ennen emonsa kuolemaa


Tämmöinen oma kisuli mulla sitten on Very Happy Kirjoitan Lumitiikeristä tarinaa tietokoneella aloittaen sen nimittämisestä oppilaaksi. Sivuhenkilöitä löytyy paljon. Olen väsännyt kaikki klaanit samalla tavalla kuin Soturikissa-kirjojen alussa ne ovat, käyttäen omia hahmojani.


Viimeinen muokkaaja, Lumitiikeri pvm Ti Loka 16, 2012 4:12 am, muokattu 6 kertaa
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Wedge lähetetty Ma Syys 17, 2012 6:11 am

Ooh mahtavaa. Tervetuloa vain tänne kuolevaisten joukkoon. Kivasti on noita tietoja, ja Lumitiikeri on kyllä ihan kiva nimikin. Yksi kohta tuossa vain on kun nyt kävin tuota tarkastelemaan, niin tuossa yhdessä kohtaa sanotaan että Hopeatiikeri vaikka siinä mitä ilmeisimmin tarkoitetaan tätä kyseessä olevaa Lumitiikeriä. Hirveästi tosiaan noita sivuhahmoja, niitten nimien keksimisessä on ollut varmaan oma urakkansa. Etenkin erityisesti pidän kyllä tuosta Kivijalasta, Pikihäntä on sekin ihan kiva, mutta vähän epäilyttävä, tietenkin jos siinä lähellä on joku pienviljelijä. Mutta jos tosiaan kirjoitat tarinaa tästä hahmostasi, niin laitapa se ehdottomasti tuonne fanfic puolelle. Ficcaajia täällä ei ole ollut koskaan liikaa, yksi kerrallaan suunnilleen.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Syys 17, 2012 9:21 am

Minäkään en voinut olla huomiomatta noiden hahmojesi kivoja nimiä. Kun tuossa nyt kerta ei ollut yhtää kirjojen hahmoa sukulaisina, niin melkein sinun luovuudellasi kehottaisin jo keksimään näille ihan oman klaaninkin/omat klaanit. Pääsisit lopullisesti kirjojen ikeen alta. Periaattessahan nuo Myrskytuuli ja Tuulipentu olisivat kai mukamas kiellettyjä nimiä, kun olen kuullut huhuiltavan jostain separista säännöstä, ettei klaanien nimiä saisi olla kissojen nimissä. No en kyllä muista oliko siinä säännössä jotain tarkennuksia, saati sitten, että onko se mikään virallinen sääntö. Tämä oli taas vaihteeksi tätä pohjatonta tietoa, mutta ehkä virkistin tällä jonkun tietäväisemmän muistia.

On tosiaan haaste keksiä tuommoisia ns realistisia soturinimiä, jotka olisivat mielenkiintoisia ja erottuvia, ja vaikka sinullakin oli tuolla joukossa joitain aika harmaitta massanimiä, niin suurinpa osa melkein oli oikein hyvin keksittyjä. Itse hahmolla on myös oikein kiva nimi, kannatan kyllä Lumitiikeriä enemmän kuin Hopeatiikeriä, jos näiden välillä nyt joku kamppailu on. Hopeatiikeristä tulee minulle kaksijalkana mieleen vain joku veistos tms.

Lumitikru taitaa olla jo verrattain iäkäs tai ainakin kokenut, kun omaa jo pentujenpentuja, ja on ollut jo kahden oppilaan mestarikin. Ikää en nähnyt tuossa mainittavan. Vaikkei se nyt olekaan mikään tärkeä seikka, sehän on pelkkiä numeroita, niin näin iäkkään ja arvostettavan kisulin läpikäymien kuiden määrä voisi olla ihan mielenkiintoista tietä', vaikket todnäk ole edes miettinyt koko asiaa, kun se niin turha yksityiskohta on.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Ti Syys 18, 2012 5:24 am

Joo onhan tää melkoisen iäkäs tyyppi, mutta kirjoitan tarinaa hänen oppilasajoistaan josta sitten siirrytään soturiksi ja niin edespäin. Suunnittelin siis tuon kaiken jo etukäteen Very Happy
Nimestä sen verran että Lumitiikeri se siis on, en ymmärrä mistä mä sen Hopeatiikerin vetäisin. Ja sivuhahmojen joukkoihin oli kyllä pakko vetäistä vähän massanimiäkin kun alkoi ideat loppumaan.
Olen pahoillani, mutta en ikinä voisi kirjoittaa tarinaa tänne Sad( Mä en vaan uskalla ja koska herkkä ja äkkipikainen tyyppi olen, sorrun vastaamaan ilkeästi niille, jotka löytävät jotain "ei niin hyvää" tarinastani. Ja olen muutekin huono kirjoittamaan...

Omia klaaneja olen jo miettinyt, hyviä nimiä en ole keksinyt kuitenkaan. Tietäisin jo millainen kartta olisi ja muuta sellaista. Ja tietenkin Lumitikrun klaanin leirin osaisin piirtää. Mutta kun en haluaisi klaaneillekaan sellaisia massanimiä niin keksiminen on vaikeaa. Vaihtoehtoja on ollut melkoisesti ;DD Ja muuten voisin tehdä tänne eräästä melko tärkeästä sivuhenkilöstä esittelyn. Tämä kissa on nimeltään Helmivirta ja hän on parantaja.

Ja sitten vielä: Erittäin paljon kiitoksia noista kommenteista. Kukaan ei ole ikinä osannut muotoilla kommentteja hahmoistani noin hyvin, eivät edes ystäväni. Mulla oli koko yön sellainen outo olo (xD) kun ajattelin, että mulla saattaa ollakin mahdollisuuksia kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi. Kiitos ja kumarrus! :3
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Wedge lähetetty Ti Syys 18, 2012 7:37 am

Jos pelkäät jotain murskakritiikkiä, tai haljua arviointia, haukkumista tms. Niin ei niitä täällä foorumilla ole ollut oikeastaan lainkaan ficcitovissa. Ei ole muistaakseni edes koskaan moitittu, tms. Vaan että "Vooi miten ihana ficci."tms. täältäkin kun selailee, niin ei siellä nurjia arvosteluja ole. Ja olen varma että sinun ficcisi on noilla kirjoittajanlahjoilla laadukas. Mutta enhän mä mitään painostamaan jos et vain halua niitä tänne laittaa. Ja eikä täällä kukaan ole varmaan niin huumorintajuton, että vaikka vastaisitkin töykeästi, niin ei siitä luultavasti mitenkään nokkinsa oteta. Ja sitten tämähän on oiva tilaisuus sinulle harjoitella ottamaan vastaan huonoakin kiritiikkiä, tai siis semmoista ei ylistämistä, semmoista kuitenkin joutuu kestämään, vaikka ei sitä täällä foorumilla tarvitse kestää, kun lunkia, ja arvostavaa väkeä täällä on. Kaikki ovat kuitenkin niin innoissaan kun joku jaksaa ficata niille, että on sen sokaisemana eikä sitten löydä huonouksia, joita ei kyllä pakosti edes ole. Eli toisin sanoen kehotan sinua vieläkin kaikesta huolimatta laittamaan ficcisi tänne. Mutta älä tosiaan ota paineita, tämä oli vain tämmöinen propaganda-agitointipuhe. Eipä kestä kiittää kommenteista, on aina yhtä hauska kommentoida hyvää tekstiä, ja hyvää ajatusten juoksua. Toivottavasti sentään sait nukuttua. Cool
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Ke Syys 19, 2012 8:14 am

Wedge kirjoitti:Jos pelkäät jotain murskakritiikkiä, tai haljua arviointia, haukkumista tms. Niin ei niitä täällä foorumilla ole ollut oikeastaan lainkaan ficcitovissa. Ei ole muistaakseni edes koskaan moitittu, tms. Vaan että "Vooi miten ihana ficci."tms. täältäkin kun selailee, niin ei siellä nurjia arvosteluja ole. Ja olen varma että sinun ficcisi on noilla kirjoittajanlahjoilla laadukas. Mutta enhän mä mitään painostamaan jos et vain halua niitä tänne laittaa. Ja eikä täällä kukaan ole varmaan niin huumorintajuton, että vaikka vastaisitkin töykeästi, niin ei siitä luultavasti mitenkään nokkinsa oteta. Ja sitten tämähän on oiva tilaisuus sinulle harjoitella ottamaan vastaan huonoakin kiritiikkiä, tai siis semmoista ei ylistämistä, semmoista kuitenkin joutuu kestämään, vaikka ei sitä täällä foorumilla tarvitse kestää, kun lunkia, ja arvostavaa väkeä täällä on. Kaikki ovat kuitenkin niin innoissaan kun joku jaksaa ficata niille, että on sen sokaisemana eikä sitten löydä huonouksia, joita ei kyllä pakosti edes ole. Eli toisin sanoen kehotan sinua vieläkin kaikesta huolimatta laittamaan ficcisi tänne. Mutta älä tosiaan ota paineita, tämä oli vain tämmöinen propaganda-agitointipuhe. Eipä kestä kiittää kommenteista, on aina yhtä hauska kommentoida hyvää tekstiä, ja hyvää ajatusten juoksua. Toivottavasti sentään sait nukuttua. Cool

Mä en kyllä ole vielä edes kunnon juonta keksinyt fanficilleni koska en halua tehdä sellaista massaa, niinpä täytyisi sekin vielä jostain pääni pimeästä kolkasta vetäistä. Mutta en kuitenkaan tiedä uskallanko mä laittaa tänne mitään vaikka keksisinkin juonen. En ole ikinä näyttänyt mitään tarinoitani kenellekään, koska olen niin kamalan ujo Embarassed Niinpä en ole yhtään varma laittaisinko ficciäni tänne, ehkä laitan ehkä en. Ja hyvä kuulla ettei täällä ole mitään karseita haukkujia niin kuin joissain paikoissa. Hehkutin tätä paikkaa muutamalle ystävälleni jotka ovat myös Soturikissa-faneja, mutta he eivät varmaa aio liittyä.
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Foxxy lähetetty Ke Syys 19, 2012 9:48 am

Lumitiikeri on mielestäni hyvin keksitty ja kiinnostava hahmo. Hahmosta olisi mukava lukea enemmänkin :) Hyvin olet keksinyt noiden sisarusten nimet! Itse hahmollakin on suloinen nimi, minulle tulee heti mieleen ne sellaiset valkoiset tiikerit. Mukavan oloinen hahmo tämä Lumitikru on, itse voisin vaikka joskus (jos käy) tehdä fan arttia hänestä :D
avatar
Foxxy
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 71
Join date : 05.09.2012
Ikä : 24
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot http://www.wildwolf.suntuubi.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Ke Syys 19, 2012 11:46 am

Foxxy kirjoitti:Lumitiikeri on mielestäni hyvin keksitty ja kiinnostava hahmo. Hahmosta olisi mukava lukea enemmänkin Smile Hyvin olet keksinyt noiden sisarusten nimet! Itse hahmollakin on suloinen nimi, minulle tulee heti mieleen ne sellaiset valkoiset tiikerit. Mukavan oloinen hahmo tämä Lumitikru on, itse voisin vaikka joskus (jos käy) tehdä fan arttia hänestä Very Happy

Kiitti paljon! Smile Voit toki tehdä fanarttia Lumitikrusta jos haluat
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lumitiikeri

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa