Profeesin matkalaiset

Siirry alas

Lempimatkalaisesi

7% 7% 
[ 1 ]
7% 7% 
[ 1 ]
14% 14% 
[ 2 ]
29% 29% 
[ 4 ]
7% 7% 
[ 1 ]
36% 36% 
[ 5 ]
 
Ääniä yhteensä : 14

Profeesin matkalaiset

Viesti  Wedge lähetetty La Heinä 28, 2012 8:04 am

Äää tylsää. Päätin päivän piristeeksi tehdä äänestyksen. Kun ei täällä ainakaan oikein muutakaan tekemistä. Kaikki ovat kai kesälomilla, ja eivät ole Niiin paljon koneella. Ylläpitäjäkin on varmaan unohtanut salasanansa tai jotain. No joo. Ylläpitäjilläkin on oikeus nauttia kesähorroksesta.

Mutta kysymys on siis hyvin ajankohtainen. Lempihahmosi näistä kuudesta urheasta kisusta, jotka taittavat matkaa kohti uusia vaaroja. Kun Kesk'yökin vihdoin ilmestyi suomeksi, niin tämä on tosiaan ajankohtainen. Toki semmoiset jotka ovat lukeneet koko sarjan, voivat vastata muittenkin kirjojen kokemusten perusteella, mutta kesk'yönkin lukeneet voivat tosi mainiosti osallistua tähän äänestyyhyn. Ajattelin että pitäisiköhän laittaa tämä tuonne uuden profeesin boksiin, mutta sitten ajattelin että siellä on vain niitä kirjoja vähän kuin soturit sarjassakaan ei ole muuta kuin kirjat. YP voi kesäuniltaan herätessään tarkastaa ja siirtää jos vain sitä haluaa.

Hmm tämä on kyllä kova päätös. Kun minulla ei vain ole tapana hankkia mitään lempiä tai inhokkeja. Kun ei minusta ole inhoamaan ketään kirjojen hahmoja, tuntuu aina että kyllähän niissä jotain hyvää on. Samaten toisten korottaminen muitten yläpuolelle. Tai muutenkin ei minulle vain muodostu semmoisia että onpas tuo nyt inhokkihahmoni.

Mutta mutta. Hmmm. Vattis ei, Oris blah, Varis eeei, Sulkkis nä. No Myrskis vai Keltis. No Keltis. Myrskis on vähän semmoinen tylsimys, ja aikamoisen tyhmäkin. Äänestän Keltaturkkia. Hän on erittäin ihailtava ja voimakastahtoinen kissa. Kun hän sai rotanhaavojakin, hän kulki urheana eteenpäin vaaroja kaihtamatta, mutta kuitenkin tajusi että ei hän voi jatkaa tämmöisillä haavoilla. Muutenkin hyvä hahmo ja pidän Varjoklaanista.

Sanokaa muuten jos jotkut noista nimistä on väärin. Muisti voi tehdä tepposensa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  neqqu lähetetty La Heinä 28, 2012 8:41 am

Äänestin Varistassua! Tykkään tuommoisista "koviksista", jotka eivät oikein luota keheenkään ja ovat aiak töykeitä, ainakin Keskiyön perusteella (En ole lukenut vielä muita profeeseja). Varistassu on muutenkin kiva, puolusti Kaksijalka pennultakin Sulkahäntää niin kovasti, vaikka se ei ihan toiminutkaan Smile Vatukkakynsi on vähän sellanen "sankari", Sulkahäntä on heti toisena Varistassun jälkeen, Myrskyturkki ja Keltaturkki tasoissa Razz Varistassussa on ihailtavaa vielä nuori ikä, on ainut oppilas, joka on oikeasti valittu. Oravatassusta tykkään kyllä myös, vaikka on ehkä liiankin innokas ja näsäviisas, muuten tykkään.
avatar
neqqu
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 158
Join date : 11.09.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Pirkanmaa

Näytä käyttäjän tiedot http://morningdewinthefog.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Heinä 30, 2012 10:26 am

Mikä innovaation huipentuma. Tässä hetken, enkä oikeastaan edes niin hetkeäkään pohdiskeltuani päädyin Kelttariin. Hän on, kuten Lohko mainitsikin oikein oiva kisuli. Soturilaille uskollinen ja kaikin puolin mallikelpoinen henkilö omine paheineen. Semmoinen VarjoKlaanimaisen rujo, mutta kuitenkin järkevästi toimiva tyyppi. Oikein hieno kissa.

Noissa kaikissa muissa nyt on enemmän tai vähemmän ellottavuuksia ja/tai epäkohtia. Vatukkari nyt on semmoinen päähenkilö. Täydellisyyttä täydellisyyden perään, tosin ei ehk' ihan niin ellottava kuin Tulis. Oravari on semmoinen huonokäytöksinen hävyttömyyksiä huuteleva jonne. Varissaari samoin. Myrskyturkki on aika hyvä kissa. Hän on urhea ja rehti, mutta ehkä vähän jotenkin tympeä hahmo. En tiedä, en oikein koskaan ole lämmennyt hänelle, ne Kuuriisin kohdatkin joissa hän oli päählönä olivat aika tylsiä. Sulkhäntä taasen oli minun tio i topp listassani toisena. Loppujen lopuksi kuitenkin totesin, että hän on vähän ehkä semmoinen Mummo ankkamainen lepsuilija, tosin tokihan maailma kaipaa semmoisia henkilöitä, eikä Sulkahäntä ole läheskään niin paha kuin Mummo, ja tarkoitan tässä nyt nykyMummo Ankkaa.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Amy Cherryclaw lähetetty Ti Elo 07, 2012 4:47 am

Toivoisin että tuo polli sallisi useamman vaihtoehdon valitsemisen :T Meikän ääni nimittäin menee Myrskyturkille ja Vatukkakynnelle tasan. Varistassu ja Sulkahäntä ei mun suosikkeja, ja Keltaturkki ja Oravatassu ei tässä kohtaa kuitenkaan vielä ole melestäni maailman parhaita kissoja.

((Tosin päätökseen saattaa vaikuttaa se että Vatukkakynsi on tavallaan "mun" velipuoleni...))
En näe akuuttia syytä siirtää topaa, mutta jos haluatte, voin sen tehdä. Kirjasarjojen alueet on varattu nimenomaan kunkin kuuden kirjan saagaan liittyviin juttuihin, ja tämän sellainen on. Ei kyllä huono paikka tämäkään.

__________
Uusi Nelipuu - Luetut kirjat -Tunnetaan myös nimillä ameliette.
be the leaf~
avatar
Amy Cherryclaw
Päällikkö
Päällikkö

Nainen Viestien lukumäärä : 170
Join date : 20.10.2010
Ikä : 24
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot http://ameliette.webs.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Wedge lähetetty Ti Elo 07, 2012 5:42 am

Nä. Mietin kyll' äänestyytä tehdessä että pitäisiköhän laittaa että voi valita monta, mutta sitten se tuntui siltä että parempi nyt ihan vain valita se suosikki, eikä niin että joku ajattelee että no nuo kaikki on ihan kivoja. Ja se vielä että jos laittaa että voi valita monta niin sitten voi valita niin monta kuin haluaa, jos siitä voisi laittaa että voisi valita kaksi, niin se olisi voinut olla ihan ok. Mutta nämä vaalit ovat yleiset ja yhtenäiset. Mietinkin kyllä että kumpaan tämän laittaisi. Minulla ei tähän ole mitään jyrkkää mielipidettä, kumpaan tämän tovan laittaisi. Ei kai sillä niin suurta väliä edes ole.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Pilkkuturkki lähetetty Su Syys 30, 2012 9:53 am

Myrskyturkki ei ole sellainen hyväuskoinen höperö kuten siskonsa, eikä myöskään ole samanlainen kuin varistassu. Keltaturkki on toinen hyvä, mutta silti Myrsky vie voiton... Ehkä se johtuu siitä, että Myrsky lähti matkaan tukeakseen sisartaan, kun Kelta vain... No, hän oli valittu. Myrskyn uskollisuus, ja kiintyneisyys siskoonsa on ihailtavaa, mutta hän ei ole riippuvainen siskostaan, vaan tahtoo suojella tätä.
avatar
Pilkkuturkki
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 102
Join date : 05.05.2012
Ikä : 18
Paikkakunta : Kouvola

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Wedge lähetetty Su Loka 14, 2012 8:17 am

Mmmmh. Myrskis on nyt jo ehkä vähän ylittänyt semmoisen hyvän maun rajan. Se on jo vähän turhankin semmoinen sisarukseensa liimautuva "En tee mitään ilman sinua" tyyppi tai jotain. En oikein välitä liiemmin semmoisesta. Toki sisarusrakkaus on hieno juttu, mutta Myrskis nyt on riippuvainen siskostaan vaikka mitä sanoisit. Höperyys nyt on pienessä mittakaavassa vain hyvä asia, tai muutenkin jos se on semmoista hyvää höperyyttä niin mikäs siinä. Tietenkin jos se menee semmoiseksi RVOn mainitsemaksi höperyydeksi niin siitä on leikki kaukana. Mutta kyllä tämmöinen höperyys menee semmoisen tympeän takertumisen edelle. Ei siinäkään nyt ehkä ihan perimmillään ole mitään pahaa, mutta tässä se on toteutettu ehkä vähän turhan tympeästi. On niitä hyviäkin liimautuvia hahmoja.

Tykkään tuommoisista "koviksista", jotka eivät oikein luota keheenkään ja ovat aiak töykeitä
Kuten kaikessa muussakin niin tämäkin voisi olla hyvä, ja on se periaatteessa kyllä ihan hyvä hahmo, mutta mielestäni vähän liian semmoinen tyhmä. En oikein ole koskaan pitänyt kyseisestä henkilöstä. Mutta ehkä se onkin hyvä hahmo kun se herättää tunteita. Ei se kyllä missään nimessä mitenkään huono tai läpimätä tyyppi ole, mutta ei se jotenkaan kyllä kolahtanut minulle. Sitten profeesin ihan loppupäässä tuo hahmo sai vielä typerämpiä piirteitä, ja typerän jutun ympärilleen. En nyt käy sitä pilailemaan, mutta ehkä se on jonkun mielestä jopa hyvä juttu. Hyhhyh.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Marras 26, 2012 12:28 pm

Tässä kun jonkin verran on Voimaa 3n lukenut, niin on hauska nähdä, että kuinka nämä Profeesin matkalaiset oikein ovat kehittyneet, ja että kuinka paljon mielialat joutuvat myllertelemään, muutoshan on aina mahdollista jokaisen kohdalla. Olen nyt en ehkä ihan, mutta melkein puolivälissä Ulkokastia, ja siinä on kyllä kuvattu muita kuin Myrskyklaania oikein harmillisen vähän. Profeesissa kai kerkesi tottua siihen ihanaan yhtenäisyyteen, joka klaanien välillä vallitsi, ja salli kaikkien klaanien kissojen esiintymisen. Potassa ollan taas uppiniskaisempia, ja pöh.

Minulla on ilo huomata, että valitsisin edelleen melkolailla samoin näistä. Keltistä ei ole Teepotassa ollut juuri yhtään, ainoastaan tiedossa on se, että
Juonipaljastus:
hän on kuningatar
. No yleensä tuo tila tekee kissoista vähän semmoisia persoonattomia, mutta kaiketi se on luonnollista. Tyttövoima on kuitenkin aina tyttövoimaa, magiakin maistuisi, muttei ehkä ihan mahan täydeltä kiitos.

Vaikka Wedi nyt viimeviestissä viittasikin noihin Varissin epämiellyttäviin tilanteisiin Profeesin lopussa, niin Voima 3nissa hänen minimaaliset esiintymisensä ovat kuitenkin olleet ihan mieleeni. Olen saanut melkolailla semmoisen kuvan, että hän on semmoinen tervehenkinen soturilain kannattaja, eikä mikään vihannes, vaan aloitekykyinen ja järkevä katti. Kyllä Varissaari pitää hyvää kakkossijaa näistä matkalaisistamme.

Sitten loput 4 nyt enemmän tai vähemmän harmaan massan taikka sitä alempiarvoisen edustajina. Oravari on mielestäni aikuistuttuaan mennyt vain alaspäin, sama suunta siis kuin maailmallakin, mikäs siinä kun ei omaa ajattelukykyä löydy. Vattis nyt on edelleen mikä on, pomoy turkispallo, joka nyt varmaan nykyisessä asemassaan on kovinkin olevinaan. Hän on ehkä vähän muuttunut semmoiseksi vanhan liiton soturin omaiseksi, muttei kyllä ikinä saa anteeksi sitä, että on Tuliin erityissuosiossa, kun tarjolla nyt olisi vaikka Tomiksen kaltaisia salskimuksia suosittavaksi. Semmoisia ne hyväsisarusverkostot ovat, mätää, mätää, niin mätää.

Myrskärikään ei juuri ole persoonattomasta itsestään muuksi muuttunut, eikä luonnollisesti Sulkkiskaan. Molemmat kuuluvat edelleen siihen tympeään keskikastiin. En ole nähnyt Myrskärissä minkäänlaista muutosta, hän on vain yksinkertaisesti niin haukotuttavan tylsä hahmo. Huoh huoh.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Profeesin matkalaiset

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa