Usvaklaani

Siirry alas

Usvaklaani

Viesti  neqqu lähetetty Su Kesä 10, 2012 9:51 am

Usvaklaani
Fogclan


Päällikkö: Kimalletähti Sparklestar - Oranssin värinen naaras tummemmilla raidoilla ja vaaleammalla kauluksella, siniset silmät.

Varapäällikkö: Sinituhka Blueash - Harmaa kolli, jolla on epätavallisen sininen otsakarva, siniset silmät. Kukkatassun mestari.

Soturit: Kekälehäntä Spyrotail - Tummanruskea kolli tummemmilla raidoilla, vaaleansiniset silmät. Sadetassun mestari.
Aurinkovirta Sunstream - Valkoinen naaras, jolla on oransseja läikkiä turkissaan. Ruskeat silmät. Nokkostassun mestari.
Punamänty Redpine - Punaruskea uros, jolla on vaaleampi kaulus. Vihreät silmät. Hiekkatassun mestari.
Helmiyö Pearlnight - Vaalean harmaa naaras, jolla on tummemmat korvat, tassut ja häntä. Vaalean violetit silmät.
Valkoloimu Whiteblaze - Vaalea naaras, jolla on vaaleita harmaita laikkuja turkissaan. Meripihkan väriset silmät. Taivastassun mestari.

Parantaja: Ruusutäplä Rosespot Ruskea naaras, jolla on vaalea kaulus ja tummia raitoja. Siniset silmät. Hän on Orvokkitassun mestari.
Oppilaat: Kukkatassu Flowerpaw - Ruskea naaras, jolla on tummia täpliä turkissaan. Vihreät silmät.
Nokkostassu Nettlepaw - Tummanharmaa kolli, jolla on vaaleampi naama, tassut ja hännänpää. Siniset silmät.
Sadetasu Rainpaw - Vaaleanharmaa kolli, tummemmat selkä, tassut ja häntä. Tummansiniset silmät.
Taivastassu Skypaw - Suuri valkoinen kolli, jolla on siniset silmät.
Hiekkatassu Sandpaw - Hiekanvärinen naaras tummemmilla laikuilla. Meripihkanväriset silmät.
Orvokkitassu Violetpaw - Parantajaoppilas. Naaras jolla on kilpikonnakuvioinen turkki.
Klaaninvanhimmat: Liekkimarja Flameberry - Kolli, jolla on punaisenruskea turkki tummin merkein. Hän on entinen parantaja ja kouluttanut Ruusutäplän.


Tietoja

Menneisyys: Usvaklaani polveutuu muinaisesta Jokiklaanista, joten heillä on samoja vahvuuksia, kuten uiminen. Lähiaikoina Usvaklaani on liittoutunut Kiviklaanin ja Metsäklaanin kanssa voittaakseen Arven. Arpi johtaa kulkukissa klaania nimeltään Jääklaani. Heillä on ollut velkoja Kimalletähden vanhalle ystävälle Vuoritäplälle, joten he haluavat kostaa myös kolmelle muulle klaanille. Usvaklaanin entinen varapäällikkö, Lumikynsi petti klaaninsa ja liittyi Arpeen. Samalla joitakin sotureita lähti, jokaisesta klaanista. Arpea vastaan taisteltiin, kun hän otti klaanit vangikseen ja voitettiin. Arpi kuitenkin palasi ja taisteli Vuoritäplän kanssa. Arpi halusi väkisinkin tietää Voimasaarien salaisuuden, josta Vuoritäplä tiesi. Kaikki klaanit oisivat tuhoutuneet, jos Vuoritäplä ei olisi kertonut Voimasaarien sijaintia, ja niimpä hän paljasti sen. Toinen taistelu on nyt siis ohi ja Arpi lupasi pysyä poissa. Ainakin toistaiseksi...

Klaanilaisten suhteet: Sinituhka ja Aurinkovirta ovat pari. Heidän pentujaan ovat: Sadetassu, Taivastassu, Hiekkatassu ja Orvokkitassu. Myöskin Metsäklaanin Lehtitassu on heidän pentunsa, he lahjoittivat sen, koska Metsäklaanilla ei ollut yhtään oppilaita.
Helmiyöllä on säpinää Punamännyn ja Tulileimahduksen kanssa. Helmiyöllä on yhdet pennut jotka kuuluvat osittain Kiviklaaniin, koska Tulileimahdus on sieltä: Kukkatassu, Nokkostassu sekä Liekkitassu, joka on isänsä klaanissa.
Sadetassu ja Kukkatassu pitävät toisistaan.
Orvokkitassu pitää Tammitassusta, joka on Metsäklaanin parantajaoppilas. Suhde on ainakin toistaiseksi sallittu, koska molemmat ovat tulevia parantajia.

Fanfictio: Kirjoitan Usvaklaanista, Kiviklaanista (Veljeni klaani) ja Metsäklaanista (Kaverini klaani) ehkä joskus kunnon ficcin, mutta tällähetkellä työn alla on Vuoritäplän vaellus, joka sijoittuu osittain klaaneihin. Tämä vie lukemaan tarinaani!

Kuvia: Kimalletähti
Koko klaani
Soturit ja varapäällikkö
Kekälehäntä
Helmiyö ja Punamänty, taustalla Tulileimahdus
avatar
neqqu
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 158
Join date : 11.09.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Pirkanmaa

Näytä käyttäjän tiedot http://morningdewinthefog.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa