Majurimyrsky (Mayorstorm)

Siirry alas

Majurimyrsky (Mayorstorm)

Viesti  Wedge lähetetty Pe Toukokuu 04, 2012 5:48 am

Majurimyrsky on todella lyhytkarvainen Aumaklaanin rohkea kolli. Majurimyrsky kärsi koko pentuaikansa ja osan oppilaskaudestaan lyhytkarvaisuudestaan, etenkin lehtikadon aikaan elämä oli erittäin pirullista nuorelle oppilaalle, hänellä oli kylmä ja lisäksi jotkut klaanilaiset haukkuivat häntä.

Mutta eräällä metsästysretkellä Ravaturkin kanssa he haistoivat vieraan kissan. Ravaturkki ja Majurimyrsky alkoivat jäljittää hajun lähdettä. Hetken nuuskittuaan he tapasivat maassa makaavan kelta-ruskean naaraan joka sanoi: "Moikka." Sitten vieras kissa nyykähti maahan ja hänen hengityksensä lopahti.
"Oooohhh nyt se kuoli", Ravaturkki mölähti."Mitä me teemme sille."
Sitten Majurimyrsky sai idean ja sanoi: "Viedään tämä katti leiriimme, minulla on asiaa parantajallemme", Majurimyrsky naukui.
Hetken vastusteltuaan Ravaturkki myöntyi ja alkoi laahaamaan kissaa, mutta Majurimyrsky oli eri mieltä ja sanoi: "Älä raahaa sitä noin sehän menee pilalle, meidän pitää kantaa sitä varovasti. Äläkä sitten tee siihen reikiä hampaillasi."
Ravaturkki alkoi jo vähän hikeentyä kaikista neuvoista ja pomottelusta mutta sanoi kuitenkin:"OK."
Leirissä sitten Majurimyrsky meni parantajan pesälle ratkomaan ongelmiaan.
Hetken perästä Majurimyrsky tuli ulos ja alkoi raahata kuollutta kissaa mukanaan metsään, kukaan ei tiennyt mitä hänellä oli mielessään. Metsässä Majurimyrsy otti erittäin terävän kiven suuhunsa ja alkoi varovasti viiltää auki kissan pehmeää mahaa. Hän viilteli kunnes hänellä oli kokonainen kissantalja edessään. Hän otti taas samaisen kiven ja alkoi jyystää lihoja ja rasvoja pois. Saatuaan nahan puhtaaksi hän repi kuusesta kuorta, pureskeli sitten sitä mössöksi ja levitti sitä nahalle. Hän antoi mössön imeytyä tarpeeksi kauan kaapi sen pois ja toisti käsittelyn muutaman kerran. Sen tehtyään Majurimyrsky omisti kauniin parkatun, pehmeän kissantaljan.
Seuraavana päivänä kun Majurimyrsky saapui Aumaklaanin tukikohtaan hänellä oli päällään kissantalja jota hän nimitti hyvin soturikissamaisella nimellä: nahkatakki. Sen jälkeen Majurimyrskyn ei enää tarvinnut kärsiä kylmästä eikä kylmästä ivasta sillä suurin osa klaanista ihaili hänen kaunista "nahkatakkiaan".

Majurimyrskyllä on myös toinen heikkous, nimittäin hänen silmänsä eivät oikein siedä kirkasta valoa. Tämä teki hyvin vaikeaksi etenkin elämän kun oli lunta maassa ja auringon valo heijastui vahvana lumesta Majurimyrskyn silmiin. Pelastus saapui kun Majurimyrsky löysi kaksijalkojen tekemästä mustasta likaavasta kasasta mustuneet lasinpalat. Niistä Majurimyrsky sai idean ja kiinnitti niihin risut jotka menivät hänen korviensa ympäri ja nenän päälle kiinnittäen lasinpalat Majurimyrskyn silmien eteen. Tätä hulppeaa keksintöä hän sanoo syystä eli toisesta "runikolaseiksi".

Majurimyrsky on varsin harmaasta massasta erottuva kissa lähitienoilla. Jotkut sanovat kun Majurimyrskyllä on nahkatakki ja runikolasit, että hän muistelee villejä oppilasvuosiaan.
Majurimyrsky on erittäin pettynyt nykyisiin oppilaisiin jotka ovat hänen mukaansa laiskempia ja kömpelömpiä, eivätkä edes osaa metsästää vaan osaavat vain nappailla kiinni sammalpalloja ja lehtiä. "Ennen kissat kyllä osasivat metsästää jäniitä jo 9 päiväisinä", Majurimyrsky usein sähisee. Ennen kun Aumaklaanissa ei ollut "klaaninvanhimpia" vaan klaanillispesä jonne kaikki vanjat menivät. Kun nuoret kissat tekevät jotain väärin, epäonnistuvat tai lorvivat, niin Majurimyrsky usein naukuu heille: "Klaanillispesän naaraatkin tekisivät tuon paremmin!" Tai "Pitäisikö minun kutsua klaanillispesän naaraat metsästämään puolestanne, kun ette te näköjään osaa mitään!"

Kuten edellä mainituista keksinnöistä voi päätellä niin Majurimyrsky on todella kätevä käsistään, ja on jopa oppinut työstämään puuta esim. terävillä kivillä. Hän on keksinyt monia metsästystä helpottavia juttuja joita hän käyttää metsästyksessä, mutta ei suostu antamaan niitä muitten käytettäviksi. Keksintöjensä ansiosta Majurimyrskyn ei tarvitse metsästäessään rehkiä niin kovaa. Sen johdosta hänen vatsalleen on kehittynyt ihrakerros. Majurimyrsky on vähän koomisen näköinen kun hän on aika pienikokoinen mutta hänellä on vatsakumpu. Taisteluissa painosta on joskus hyötyäkin.

Usein kun Majurimyrskyltä joku kysyy jotakin niin Majurimyrsky ei jostain syystä vastaa vaan lähtee vain kävelemään pois.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Majurimyrsky (Mayorstorm)

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Pe Toukokuu 04, 2012 6:02 am

Onpahan hahmo! Tästä saisi kyllä aikaan vaikka kuinka meheviä juttuja. Miksihän suomentaja muuten ei ole suomentanut Mayorstormia Kaupunginjohtajamyrskyksi. No minunmielestäni tuo Majurimyrsky on ihan hyvä nimi kyllä, ei siinä mitään. Kapunginjohtajamyrsky kuullostaa lähes yhtä hiirenaivoiselta, kuin karhunvatukkatassu tai joku muu sellainen.

Majurimyrskyssä minua kyllä kiehtoo suuresti varsin suuri älykkyystaso, ja se että hän vaikuttaa aika elämän kolhimalta. Toivottavasti kirjoitat hänestä enemmänkin tarinoita. Esiintyihän kertomassasi tarinassa muutamia tuttuja nimiäkin.

cheers
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Majurimyrsky (Mayorstorm)

Viesti  Wedge lähetetty Pe Toukokuu 04, 2012 10:40 am

Se on kyllä huono englanninnos eikä suomennos koska olen suomalainen ja loin hahmon suomeksi, mutta kun se kuulosti niin sopivalta, eikä se haittaa vaikka merkitys vähän muuttuukin. Suomentajan vapaus.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Majurimyrsky (Mayorstorm)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa