Soturikissatuotteet

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Soturikissatuotteet

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ti Heinä 31, 2012 11:01 am

Minullakin on nyt aihetta kesähevosen iloon. Tein nääs itselleni toisen SK-paidan. Se on nyt sitten Myrskiille osoitettu. En kadu valintaani, se oli luonnonvalinta, ja vaikka Myrskäri nyt onkin semmoinen pääklaani, niin en syytä siitä heitä. Suuntaan vihani kohti kirjailijaa. Siitä tuli hieno paita, ja kokemuksen tuomalla varmuudella siitä tuli täysin siloinen. Se on nyt ensimmäisessä pesussaan, toivottavasti kestää. WinoClan paitani nääs oli ensimmäinen paitakokeiluni, ja siksi siinä kuvassa on pienoinen reikä keskellä, koska vähän tuli tunaroitua, kun en tajunnut oikein sitä silitysmekanismia. En kyllä edes tehnyt sitä aikuisen supervision alaisena, niin kuin ohjeen mukaan olisi pitänyt. Paha sai siis palkkansa, voi minua.

Tuon Myrskäripaidan yhtyedessä tuli sitten myös tehtyä Weedgin mainostama juliste. Tein sen siis hyödyllisesti & hauskasti, kun testasin sen Myrskärilogon tulostuksen ensin tavalliselle paperille, ettei kallista siirtokuvapaperia turhaan olisi mennyt hukkaan. Nyt huoneeni seinällä on semmoinen hieno SroirraW nalc rednuht juliste, jossa se kuuluisa salaman halkoma kissan siluetti logo.

Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissatuotteet

Viesti  neqqu lähetetty La Elo 25, 2012 1:40 am

Elokuva, soturikissat elokuva. Se olisi kyllä hieno. Näin You tubesa tälläisen kommentin:

"LISTEN UP EVERONE! I GOT MOVIE NEWS!!!!!! Walt Disney is currently trying to get approval from Erin Hunter to make Warrior Cats movie..although she keeps declining them...but Walt Disney is very series about this. also i heard (might be rumors) that elijah wood will be voice acting firepaw and zac effron voice acting greystripe...and possibly miely cyrus (can't spell) will be voice acting sandstorm"

Tuossahan sanotaan että Disney haluaisi tehdä Sotureista elokuvan ja että siinä olisi ääninäyttelijöinä Elijah Wood, Zac Effron ja Miley Crus. Tosi uskottavaa. En löytänyt mistään muualta mitään tuollaista tietoa kun netistä etsin, olisihan toki kiva jos ihan Disney tekisi soturikissoista elokuvan, varmasti olisi laadekas piirretty, en oikein kannata tietokoneella kissa joukkojen tekemistä Very Happy Tuo ei vaan voi olla totta, ainakin niin itse sanoisin ^^
avatar
neqqu
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 158
Join date : 11.09.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Pirkanmaa

Näytä käyttäjän tiedot http://morningdewinthefog.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissatuotteet

Viesti  Wedge lähetetty La Elo 25, 2012 2:08 am

Blah blah. Ylläpitäjämmekin on haukkunut suomalaisia ääliöiksi koska luulevat että SKeistä tulee elokuva. Mutta ethän sinä tuohon uskonutkaan. Itse olen kyllä jonkin verran samaa mieltä, että ne ovat vain juoruja. Mutta tuosta ääliöjutusta saanen olla eri mieltä. Sitten kun www.warriorcats.com iin tulee tieto elokuvasta niin sen voisi jopa ottaa tosissaan. Niin kuten sanoit tuo ei voi olla totta. Tuskin onkaan. Joo tosi uskottavaa.

"Walt Disney is currently trying to get approval from Erin Hunter to make Warrior Cats movie"
Ooh Walt on vihdoin noussut haudastaan.

Mutta tuo Disneykommenttisi on vähän nurja . En oikein usko että Disney Pixar tekisi siitä hyvän. Se on totta että Disney on tehnyt just hienoja piirrettyjä, kuten nyt vaikka Leijonakuningas on just jees. Mutta Disney Pixar on tuskin tehnyt yhtään hyvää. Kun nykyään katsoo noitten Disney Pixarin mainoita, niin ne näyttävät tosi laaduttomilta. Esim juuri tuossa vieressäni on Aku Ankka jossa mainostetaan Urheaa. Se on kai joku animaatio. En tiedä tekeekö Disney Pixar enää semmoisia hienoja piirettyjä. Tuskin. Sehän on paljon "hienompaa" kun on semmoisia rumia ukkeleita. Ja kattia kanssa.

En muutenkaan kuten olen täällä sanonut ehkä, ja ehkä RVO ja ainakin Geoorgi on sanonut ett' en edes haluaisi että SKeistä tehtäisiin elokuvaa. Juuri kuten Geoorgi jossain sanoi, se oli hieno kommentti. Että joko semmoinen typerä missä on oikeita kissoja. Typerä. Tai sitten uudenaikainen typerä animaatiohumputtelu. Typerä. Jos se olisi oikea vanha kunnon piirretty niin ehk' sitten. Ei ehkä sittenkään. En pidä elokuvista. Vain ani harvat ovat hyviä, ja nykyään ei juuri mikään. Ääh toistan koko ajan itseäni ja muitakin. Sitten kyllä tosiaan niinkuin joku on jo sanonutkin SKien maine laskee.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissatuotteet

Viesti  Wedge lähetetty La Elo 25, 2012 11:43 am

No pakko nyt kommentoida tähän kun sattui niin hauska sattumus tänään. Tänään juuri laitoin tuohon tuon kommentin että Walt on noussut haudastaan. Sitten kun meillä siskoni kanssa tuli ilmeisesti jotain juttua Waltista, niin siskoni sitten jossain vaiheessa sanoi: "Disneyhän syväjäädytettiin että se voitaisiin herättää henkiin jos keksitään joku parannuskeino johonkin sairauteen."

Minulle sitten tuli heti mieleen täällä tokaisemani asia Disneyn ylösnoususta. Mitä jos olinkin maagisesti todennut asian oikean laidan, ja Walt olisi todella halunnut SKien elokuvaoikeuksia. Kun tuo siskoni kommentti tuli ihan niin etten mitenkään vihjaillut tai mitään hän vain sanoi sen. Mutta Wikipedia tosin väittää että tuo olisi vain kaupunkitarina, ja että Disney olisi tuhkattu. Ja kattia kanssa. Walt Disney on sulatettu.

Tästä tuli nyt ihan ulosotsikko mutta kun tämä tilanne oli mikä oli niin en voinut pidättää itseäni tekemästä tätä. Mutta älkää luulko että minulla olisi huono itsekuri pois se minusta.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissatuotteet

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa