HawkxBramble

Siirry alas

HawkxBramble

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Huhti 25, 2011 8:51 am

HawkfrostxBrambleclaw = Brothershipping
Tiedot hahmoista, sisältää spoilia:
Hawkfrost
Brambleclawin velipuoli JokiKlaanista
Brambleclaw
MyrskyKlaanin varapäällikkö
Homopari joka on huomattavissa The New Prophecyn viimeisten kirjojen kohdalla.
Moraalisesti arveluttavaksi parin tekee se, että Brambleclaw ja Hawkfrost ovat
Juonipaljastus:
velipuolia.
Pari tosin sai dramaattisen lopun kun Brambleclawin piti
Juonipaljastus:
tappaa oma velipuolensa.
En oikeastaan itse tiedä mistä se pari tuli, mutta se minulle ainakin juolahti mielessä lukiessani The New Prophecyn viimeistä kirjaa, Sunsettia.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: HawkxBramble

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Kesä 20, 2012 10:28 am

Kyllähän nämä veljeet kuin kissat ovat melkomoisen läheisiä noissa profeeseissa. Minusta tästä voisi tehdä hyvän avaruuskissat shippauksen, jos Haukkis ja Vattis pariutuisivat siellä Tiikerikynnen unimiiteissä. Voisi olla aika merkillinen kokemus shippailla unimaailmassa. Todellista scifiä, odotan ehdottomasti tämmöistä kohtausta Voimassa kolmen. Joku muistaakseni sanoi, että siinä on scifivaikutteita.

Kyllähän tämä tietysti olisi todellisessa valvemaailmassakin ihan hieno laivaus. Toisaalta kuten Shiru tuossa huomautti, niin loppu on vähän dramaattinen, mutta maailmahan on pullollaan onnettomasti päättyviä rakkaustarinoita. Ehkäpä Haukkarin ja Vatturin riita alunperinkin johtui onnettomasta rakkaudesta, joka oli estynyt klaanirajojen takia. Tai sitten isä Tiikerikynsi ei siedä homoparituksia. En kyllä ole varma siitä, mutta jotenkin Tiikerikynsi vaikuttaa mielestäni semmoiselta tyypiltä, joka ei voi sietää homostelua, eikä oikein mitään itsestään poikkeavaa. Tai sitten isä Tiikerikynsi vaan ei siedä lapsiensa keskinäistä shippailua. Tai sitten juuri Tiikerikynsi vaati lapsiensa keskinäistä laivailua, koska ei halua oman sukunsa sekaantuvan muihin saastaisiin kissoihin. Tosin tuo ei ole kauhean uskottava väite, kun Tiikerikynsi itsekin on shippaillut vähän kissan jos toisenkin kanssa. Mutta toisaalta taas sitten Tiikerikynsi ei kyllä ole ollenkaan semmoinen tyyppi, joka noudattaisi omia ohjeitaan, tai mitenkään muutenkaan osoittaisi kunnioitusta ketään kohtaan.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa