Soturikissa animaatioita

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  iikomauku lähetetty Ke Elo 15, 2012 5:45 am

Allikatnyan animaatiot on mun mielestä ehkä vähän yliarvostettuja, mut kyllä ne uusimmat varsinkin on kattomisen arvosia.

Muutamia parhaimpia muiden tekemiä AMV:itä:
~ No light (RuyLovesTsute) - Kannattaa vilkaista myös Moth's wings samalta tekijältä.
~ Zombie (Silverwolfnyght)
~ I'll seek you out (CinderHeartRaven)
~ The rise of Dr Dcourge (Scalasis)
~ Price to pay (HulluRichie)
~ Heartbeats (HulluRichie)
~ Ko ki ko (LadyTeelia)
~ Mr. Brightside (Puffball371)

iikomauku
Oppilas
Oppilas

Viestien lukumäärä : 69
Join date : 24.10.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  Syysturkki lähetetty Pe Loka 12, 2012 7:50 am

Sopuli kirjoitti:https://www.youtube.com/watch?v=1XYgtSCHvp4&list=PL26112E48392C500F&feature=plcp Löysin erään, mutta useimmat ovat varmasti tienneet. Mutta itse en ole tehnyt, koska olen yrittänyt yhtä videota, mutten en ole onnistunut lataamaan sitä. xD

Itseasiassa, en ollut nähny, valtavan hyvä ! owo

Syysturkki
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 27
Join date : 12.03.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  Wedge lähetetty Ke Loka 24, 2012 9:51 am

Nyt kun tuolla piirustustopassakin valittelin tätä digitaalisuutta, niin mikä etten tännekin. Kertaus on opintojen äiti, ja tehokeinona toisto. Kun näitä SKanimaatiojakin on vaikka kuinka paljon, ja ne nyt on oikeastaan kaikki digitaalisia. Tai oikeastaan kaikki, kun eihän niitä nyt antidigitaalisesti niin voi tehdäkään, ainakaan varmaankaan. Mutta tarkoitan nyt että ne kuvat nyt on tehty ihan perinteikkäästi, ja niitä ei ole liiemmin muokattu, vain mitä nyt on ehkä pakko.

Mutta nyt löysin devistä tosi hienoja ihan traditionaaleja SKanimaatioja. Ei mitään järin pitkiä, mitä nuo digitaaliset joskus voivat olla. Mutta kyllä oli yksikin verrattain pitkäkin. Se oli tosi hienoa. Paljon koskettavampaa kuin mitä niitä nyt täälläkin mainostetaan noita digejä. Ne nyt oli semmoisia äänettömiä, eikän niin tarinaisia tai jotain niin kuin nuo, mutta kyllä siitä olisi saanut. Ja niissä oli maagisesti jopa niin että ne olivat minun silmääni miellyttävämmän näköisiä jopa ne kissatkin etteivät ne olleet rumia.

Tokihan tuommoiseen traditionaalisempaan mennee pitemmän aikaa ja on kovempi vaiva. Mutta en kyllä ymmärrä ollenkaan sitä että kaiken pitäisi valmistua nopeasti ja vaivattomasti. Niin se vain on että jos kauemmin käyttää johonkin teokseen vaikka aikaa niin siitä sitten luultavasti myös tulee hienompi, ja siihen tykästyy enemmän. Entä sitten niin että tekee jonkun digitaalisen sutun. Toki se ärsyttää jos on tehnyt kovalla vaivalla jotain työtä ja se menee pilalle. Mutta se on ihan hyvä sekin. En ymmärrä tosiaan. Aion vielä joskus tehdä mahtavaakin mahtavamman traditionaalisen animaation. Tai sitten en. Aika näyttää.

En nyt tosiaan väitä että digitaalisuudessa nyt itsessään jotakin vikaa olisi, mutta on kuitenkin. Maltti on valttia ja niin edelleen. Voisi sanoa niinkin että täysdigitaalinen animaatio on kuin kohmeinen koiranoksennus traditionaalisen rinnalla.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  Foxxy lähetetty Ke Loka 24, 2012 10:33 am

Minäkin katselen silloin tällöin muiden tekemiä videoita ja animaatioita. En itse kyllä edes jaksais mitään animaatíota tai vastaavaa ruveta väsäämään; kokeiltu on, eikä hermot kestänyt. On se vain niin pikkutarkkaa hommaa, kaikkien kohtien rustaaminen.

Mutta hienoja nuo videot kyllä ovat, ei sen puoleen. Osassa piirtojälki tai animoiminen vain tuppaa olemaan aika kökköä - minun mielestäni.
avatar
Foxxy
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 71
Join date : 05.09.2012
Ikä : 24
Paikkakunta : Siilinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot http://www.wildwolf.suntuubi.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Loka 24, 2012 10:44 am

No kyllä kai se nyt on aika selvä, että fanianimaatiot ovat kökköjä verrattuna joihinkin ammattilaisanimaatioihin. Onhan se aika kohtuuton homma yhden faniraukan harteilla tehdä joku vähänkin pitempi animaatio, ja hatunnostoni kaikille, jotka moista jaksavat puurtaa. En nyt varsinaisesti tiedä juurikaan animoinnista, mutta kyllä sen verran uskaltaisin selvänäkijänlahjoillani väittää, että semmoiset oikeat animaatiosarjat ovat verrattain suuren ammattilaisjoukon tekemiä, niin että kyllä vähän kökömmänkinpuoleinen fanianimaatio on mielestäni aina ihan kunnioitettava teko.

En nyt ole noita fanianimaatioita pitkään aikaan katsellut, kun joskus katsoin niitä aika paljonkin, tai no en, mutta kuitenkin jotain. Monissa animaatioissa ärsyttää typerät musiikit. Musiikin saralla edelleen paras näkemäni SKanimaatio on tämän armaan foorumimme Iikon loistava Aliisaanimaatio, sitä mä jaksan katsella päivästä toiseen. Sitten voisi kyllä olla enemmän semmoisia dubattuja vaikka sitten animoinniltaankin vähän kökömpiä SKanimaatioita, vaikka semmoisia interaktiivisia sarjakuvia tai jotain.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Soturikissa animaatioita

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa