Nightsky

Siirry alas

Nightsky

Viesti  Nighteye lähetetty Su Huhti 24, 2011 11:04 pm

Nimi: Nightsky (Yötaivas) oppilasnimi; Nighteye (Yösilmä)
Ikä: n. 2,5 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Soturi
Ulkonäkö: Sysimusta naaras, jolla on häikäisevän siniset silmät. Korkearaajainen ja siro.
Luonne: Erittäin kohtelias ja salaperäisen oloinen. Hänen julkisivunsa ei rakoile koskaan. Toisinaan hänellä on myös hauskatkin hetkensä.
Menneisyys: Yösilmä eli nuoruutensa ihmisten vilkkaasti asuttamassa kaupungissa kulkukissana. Hän ei tunne omia vanhempiaan. Kaupunkilais elämä oli rankkaa ja Yösilmä ei pitänyt siitä, joten hän aloitti pitkän ja vaarallisen vaelluksen kohti metsää. Päästyään metsään, hän huomasi, että siellä eli useampia kissoja, jotka oli selvästi jaettu ryhmiin. Myrskyklaanin reviirille päästyään hän huomasi pitävänsä kyseisen klaanin tuoksusta ja jäi vaanimaan reviirille. Yösilmä oli mestari kulkemaan huomaamattomasti, joten kukaan klaanin kissoista ei huomannut häntä hetkeen. Lopulta Valkomyrsky sai vainun omituisen hajuisesta naaraasta. Yösilmä vietiin klaanin leiriin, ja hän lähti vapaaehtoisesti mukaan.
Koko klaanin eteen joutunut Yösilmä kertoi tarinansa ja ilmaisi halunsa liittyä klaaniin. Hän oli jo aikaisemmin keskustellut kahden kesken Sinitähden kanssa, ja tämä oli myönteinen häntä kohtaan. Moni kissa ei luottanut häneen(kuten yllätys yllätys Tiikerikynsi ja hänen "jenginsä"), mutta suurin osa lopulta puhui hänen puolestaan. Yösilmä hyväksyttiin oppilaaksi, mutta hänelle ei nimetty varsinaista mestaria, eikä hänen nimeään vaihdettu.
Yösilmä osoitti kykynsä ja taitonsa vähän ajan kuluttua hyökkäämällä klaania uhkaavan mäyrän kimppuun yksin ja tappamalla sen. Sinitähti nimesi hänet soturiksi, jolloin hänestä tuli Yötaivas. Yötaivas on urhea soturi, mutta ei ole aivan varma, pitääkö hän soturin elämästä...

Luojan kommentti: Joo, olin ehkä hitusen liian luova tuon kaupunkielämän suhteen (uskokaa pois, tarina ennen Yötaivaan klaaniin tuloa ei ollut ihan noin yksinkertainen, mutta lyhennettynä noin) Ja kuten varmaan huomasitte, oma nimimerkkinihän se siinä seikkailee Very Happy Keksin tämän kissan lukiessani kirjaa Tuli ja jää, joten aika jolloin Yötaivas saapui klaaniin oli juuri tuota aikaa. Suunnittelin Tulisydämestä hänelle mestaria, mutta jotenkin hän sitten katosi omien oppilaidensa kanssa jonnekkin... Jos kuva kiinnostaa, niin avatarissani on olevinaan kyseinen kissa, jonka tökerösti piirsin paintilla Smile Silmien väri on kyllä kaukana häikäisevästä...

Mitäs mieltä olitte? Jos haluatte kuulla hänestä lisää, saa kysyä vapaasti Very Happy Tarinoitakin saattaa hänestä irrota, jos oikein innostun.
avatar
Nighteye
Oppilas
Oppilas

Viestien lukumäärä : 68
Join date : 24.04.2011
Ikä : 22
Paikkakunta : shadowclan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nightsky

Viesti  Auringonkukka lähetetty La Tammi 07, 2012 6:53 am

Wow, oot suunnitellu hyvin!
(Tai siis niihän mäkin oon omiani mut en kyllä ikinä jaksais kirjottaa kaikkea...)
cat
avatar
Auringonkukka
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 92
Join date : 04.01.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Inari

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa