Korppitassu&Ohra

Siirry alas

Korppitassu&Ohra

Viesti  CherryTail lähetetty Su Huhti 24, 2011 8:46 am

Tulin tässä (taas) ajatelleeksi sopivia pareja, ja sitten mietin että Korppitassu ja Ohrahan on molemmat erakoita, ja ilmeisesti hyvissä väleissä Wink Ja kun ei niillä kummalakaan siis ole omaa klaania, niin yksinäiseksi käy elämä, ellei ne vietä aikaa toistensa kanssa... Ja hei, nyt kyllä muutkin keksiin parituksia, rupee nolottaan kun oon ainoa Very Happy Ja aiemmin kun keksin sen Korppitassu x Tiikerikynsi, niin se vois liittyä tähän mukaan jotenkin ja voisi olla joko salasuhteita ja kolmiodraamaa, tai vaikka molempia! Korppitassu kun on niin haluttu kissa Razz

CherryTail
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 67
Join date : 22.04.2011
Ikä : 22
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  Wedge lähetetty La Kesä 16, 2012 4:40 am

Tämä on kyllä ihan hyvä minäkin olen miettinyt tämmöistä paritusta. Minua mietityttää vain että onko Korppitassu kolli vai naaras. Kun Ohra on kolli, mutta kun katsoin tuolta Daawnin hahmoluettelosta, niin siinä luki vain että Korppari on kissa joka elää ladossa Ohran kanssa. Outoa kun kai kaikissa muissa lukee että kolli tai naaras. Olen ajatellut että se on kolli mutta en yhtään tiedä. No joku viisaampi voi tulla tähän kommaroimaan että kumpi se on. Eipä sillä niin väliä tuleeko siitä homoparitus vai ei. Mutta hyvä paritus kyllä. Korppitassu on kyllä viehättänyt minua koko kirjasarjan.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  neqqu lähetetty Su Kesä 17, 2012 1:05 am

Suomennetuissa kirjoissa lukee että: mustavalkoinen kolli plaa plaa. Eli on se kolli Smile
avatar
neqqu
Soturi
Soturi

Nainen Viestien lukumäärä : 158
Join date : 11.09.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Pirkanmaa

Näytä käyttäjän tiedot http://morningdewinthefog.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Kesä 17, 2012 5:58 am

Minäkin olen kyllä aina pitänyt Korppista kollina. En kyllä tiedä miksi, mutta varmaan olen juuri omaksunut sen lukiessani tuommoisia nequn mainitsemia kohtia. Minusta kyllä kirjoja lukiessa tulee hyvinkin semmoinen vaikutelma, ettei Ohraa oikein kiinnosta mikään laivaileminen. Hän on semmoinen juro ja lakoninen, ei oikein koskaan sano mitään ja vetäytyy pois seurasta. Minusta tuntuu, että hän on erakko juuri sen takia. Siksi en oikein ole koskaan kuvitellut Ohraa pariutumassa kenenkään kanssa. Toisaalta tässähän on nyt semmoinen selkeä tilanne, että kun Korppis on juurikin tottunut klaanielämään, jossa ollaan paljon yhdessä, niin hän on varmaan kovinkin seurankipeä, ja hakeutuu pakonomaisesti Ohran seuraan. Sitten kyllä, jos tähän iskostuisi semmoista kolmiodraamaa vaikka nyt sitten Tiikerikynnen kanssa, niin uskon että Ohra vain menisi pusikkoon sillä tavalla: "Ugh, en ole ikinä kuullutkaan tuosta kissasta", kun ei haluaisi tapella, eikä varmaan oikein haluaisi Korppitassun seuraakaan. Razz
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  Wedge lähetetty Ma Kesä 18, 2012 12:38 am

No nyt sekin selvisi kiitokset Negulle. Niin se alitajunta hyrrää vaikka oikea tajunta ei tajuaisikaan, niin kuin minun ja öljyn tapauksessa että molemmilla oli tuntu että se on kolli ja se oli oikea. En kylläkään usko alitajuntaan mutta se ei kuulu tähän.

Eieiei katsot asiaa ihan väärältä kantilta tai oikeastaan oikealta kantilta mutta vähän sivussa olet. On totta että Ohra on erakkomainen, ja Korppari on klaanikisu. Mutta ehkä Ohra ei viihdy väkijoukossa hyvin mutta kahden kesken erittäinkin mainiosti. Hän on vain ujo kun sinne tulee hirveä lössi kissoja. Niin silloin se vetäytyy syrjään. Olisihan se vähän outoa jos se menisi sinne Korpparin kanssa kiehnäämään kun siellä on vieraita. Hän on ujo eikä halua näyttää tunteitansa muille. Mutta sitten kun muut lähtevät niin Korppis ja Ohra ovat erittäinkin läheiset.

Vaikka Ohra onkin erakkomainen niin erakoimmankin erakon sydämeen voi iskeä joskus lajitoverin kaipuu, ja tässä on juuri semmoinen tilanne että kun Tulis ja Homo tuovat Korppiksen sinne Ohralle niin Ohra ottaa Korpparin heti vastaan että joo totta kai se voi tulla tänne. Korppis taasen oli siinä alussa mielestäni vähän tuntui että on juuri semmoinen ettei niin viihdy klaanissa. Se tosin varmasti johtuu Tiikerikynnestä mutta ei sitä tiedä vaikka Korppari ei hirveämmin tykästynyt klaanielämään, ja hänessä on elänyt yksinelon kaipuu jo aikaisemmin. Siis sukulaissielu Ohran kanssa.

Minusta sinulla on siis vähän väärät käsitykset Ohrasta ja Korppiista, mutta melkein tämä koko juttu rakentuu mielikuvatustemme varaan niin meillä voi toki olla tosi erilaiset kuvat näistä kahdesta kisusta. Tosin kyllä tähän löytyy faktoja kirjoistakin, ja monet niistä on unohtuneet kuten tuo kollius. Joten jokaisella on omat käsityksensä toki näistä kahdesta ja monesta muustakin asiasta, niin kuin yleensäkin.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Kesä 18, 2012 2:20 am

Saatat muuten olla hämmentävän oikeassa päätelminesi. Ohrahan on oikeastaan todella mielenkiintoinen salaisuuksien verhojen taakse kätkeytyvä hahmo. Voisi tässä melkein alkaa odottelemaan erikoisseikkailua Barley's shipping, joka tietysti kertoisi tämän erakkoluonteen yksityiselämästä. Totta on, että tuommoinen ujo luonne tulee selkeästi suuressa seurassa esiin, ja kun tarina kulkee valitettavan paljon Tuliksen näkökulmia seuraillen, niin eipä tuota Ohraa kauheasti tule seurailtua. Alankin pikku hiljaa olemaan samaa mieltä kanssasi siitä, että päästessään vauhtiin oman mielitiettynsä kanssa, Ohra saattaakin olla ihan seurallinen ja lempeä kaveri. Joku shippauksen mestari voisi kirjoittaa aiheesta ficin jos toisenkin.

Mitä taas Korppikseen tulee, niin minusta vähän tuntuu, että hän on traumaattisen lapsuuden uhri. Kun hänestä tuli läpeensä pahan Tiikerikynnen oppilas, ja kun ilkeä opettaja sitten kohteli oppilastaan hieman epäreilunmoisesti, niin Korpparin käsitykset klaanielämän hienoudesta vääristyivät, ja hän alkoi tuntemaan klaanissa ahdistuneisuutta. Minusta tuntuu, että jos Korppari ei olisi saanut osakseen niin paljon traumaattisia kokemuksia varhaisnuoruudessaan, niin hän saattaisi vieläkin olla oiva MyrskyKlaanin kissa. Enpä sitten toisaalta sitä tiedä, että olisiko se hyvä vai huono juttu, sillä tämän hetkisessä tilanteessahan Ohra on saanut Korpparista sydänystävän ja toisin päin. Onhan sekin toki selvää, että nuori oppilas saattoi traumatisoitua jo nähdessään Tiikerikynnen epämiellyttävät murhatyöt, tai sitten kaiken tämän yhteisvaikutuksena.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Korppitassu&Ohra

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa