Seasons of Hurt

Siirry alas

Seasons of Hurt

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Joulu 22, 2010 2:29 pm

Warrior Cats : Seasons of Hurt
Ensimmäinen kirja: A Fateful Prophecy
Toinen kirja: The Last Breath
Kolmas kirja: A Painful Journey
Neljäs kirja: The Longed Light
Viides kirja: A New Danger
Kuudes kirja: The Lost Bravery
--------------------------------------------
Minä, Shirotamashii, olen siis kirjoittamassa Warriors fani saagaa nimeltä Seasons of Hurt.
Suomen maisemissa pyöritään. Kirjassa ainoana klaanina esiintyvä on DreamClan. Klaaneja on neljä tai viisi + tähtiklaani ja place of no stars. Kulkukissoja ja kotikisujakin saattaa kyllä ilmestyä.

Kuten nimestä huomaakin on kipua ja tuskaa huomattavissa saagassa.
Suurimassa osassa saagaa toimii päähenkilönä parantaja EndlessStream.

Juonta:
Juonta A Fateful Prophecysta:
DreamClan on tavallinen klaani jonka alueelle eräänä päivänä saapuu uusi kissa, SpottedPelt.
Klaanin entinen parantaja SilverPool on jo käymässä vanhaksi ja uusi parantaja tarvitaan. SpottedPelt on saanut parantajan koulutuksen SpottedLeafiltä vielä ollessaan näitten maassa.
Nuori soturi LeafShine tuo klaaniin kulkukissan jolle odottaa pentuja. Ihme kyllä kulkukissasta tulee lojaali ja luotettava soturi. Pian pennut syntyvätkin. LeafShine saa 5 pentua joista huolehtia.
Pari kulkukissojen hyökkäystä tulee klaanin seuraavien vuodenaikojen välillä. Pian kaikki pennut ovat jo sotureita.
Viheryskä valtaa klaanin ja varapäällikkö RainWish kuolee. ThunderStar menettää myös yhden elämistään. Uudeksi varapäälliköksi nimetään LeafShinen tytär CinderFeather.
ThunderStar saa unessaan ennustuksen "Itsekkyys voi tappaa". ThunderStarin puoliso FawnIce sanoo tälle eräänä päivänä, että tämän pennut olivat haistaneet jotain omistuista metsässä eikä sinne kannataisi mennä. ThunderStar itsekkäänä kuitenkin menee varoituksista huolimmatta metsään ja kohtaa mäyrän. ThunderStarilla on enää vain yksi elämä eikä tämä pärjää yksi mäyrää vastaan.
CinderFeatherista tulee päällikkö ja tämä nimeää siskonsa CherryFallin varapäälliköksi.
SpottedPeltin parantaja oppilas EndlessStream on ansainnut nimensä ja on valmis ottamaan SpottedPeltin paikan jos tämä kuolisi.
Kirjan lopussa SpottedPelt valmistautuu lähtemään keräämään yrttejä.

Juonta The Last Breathista:
Kun SpottedPelt on lähtenyt metsälle, suunta tämä kohti vanhaa kaksijalkojen taloa, sillä sen pihalla kasvaa kissanminttua. Kuitenkin sen päästyä kissanmintun luo kuulee se kaksijalan tulevan kohti. Kaksijalka osoittaa sitä jollain ja SpottedPelt päättä lähteä pakoon ja unohtaa yrtit. Kuitenkin sen melkein päästyä leiriin tuntee se lavassaan kipua ja tajuaa, että jokin millä kaksijalka tätä yritti satuttaa on osunut tähän. Pian se ei enää voi juosta ja melkein laahaa itseään kohti leiriä. Kuitenkin pian se jää makaamaan maahan ja kuulee CherryFallin äänen. EndlessStream saapuu pian paikalle ja kun tämä puhuu viimeisen kerran SpottedPeltin kanssa tulee CherryFall tämän vieressä ammutuksi. EndlessStream menee piiloon läheiseen puskaan ja odottaa, että kaksijalka lähtee ja sitten vie ruumiit leiriin. EclipseStorm nimitetään uudeksi varapäälliköksi.

Kaikki näyttää sujuvan hyvin, mutta EndlessStream on sisältä aivan murtunut. Se ei tiedä mitä tehdä ja on monesti miettinyt itsensä tappamista. Kerran, kun se on menossa keräämään kuolonmarjoja ja muita yrttejä haistaa se muitten kissojen hajun. Kissoja on monia, ehkä kokonainen klaanillinen? Yhtäkkiä se huomaa kissan tulevan. Kissa esittäytyy SpatterFangiksi. Vaikka kissa onkin töykeähkö pitää EndlessStream tämän asenteesta. Se lähtee takaisin reviirilleen ja päättää käydä hakemassa yrtit ja kuolonmarjat seuraavana päivänä.

Kun tämä lähtee hakemaan yrttejä törmää hän tällä kertaa klaanipäällikköön ja toiseen kissaan joka esittäytyy WillowLeafiksi(?). Pian hän ottaa yrtit ja lähtee juoksemaan yrttien kanssa kohti leiriä. Metsässä on kuitenkin monia juuria ja kasvistoja ja tämä pudottaa kuolonmarjat(Jotka muussaantuvat) ja yrtit. Kun tämä katsahtaa jalkaansa näkee tämä syvän kaavan lähellä anturoita. Se katsahtaa ylös ja näkee tämän "SpatterFangin" seisovan edessään. Se kysyy, että onko EndlessStream kunnossa ja näyttää huolestuneelta. Ehkä vähän liiankin, hehän ovat eri klaaneista. Ja enempää en spoilaa vielä~

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa