oO VIDEOITA "salaisuuksista!"

Siirry alas

oO VIDEOITA "salaisuuksista!"

Viesti  maurilappi lähetetty La Marras 15, 2014 12:59 pm

3337.  Uudisenergia

38,5%
38,5%

Suomi teki sopimuksen EU:n kanssa. Silloin Suomen uudisenergian osuus oli (2012) 35%. EU:n jokaisen maan pitää päätöksen mukaan nostaa uudisenergian osuus maassaan luokkaan 20%. Suomella taso oli puun polton takia jo korkea 35. Ja sitä EU vaati nostettavaksi vain 3,5%. Ruotsilla määränousu asetettiin tätäkin korkeammaksi luokkaan 45%.

Tavoite piti saavuttaa 2020 tultaessa. Eikä siinä kaikki tavoite päätettiin MYÖS SANKTIOIDA. Eli maa, joka ei ehtoa saavuta joutuu satojen miljoonien vuotuisiin sakkoihin! Mutta kuten aina. Suomi EI turhaan paini EU:n energiapuolen mutasarjassa jaetulla viimeisellä sijalla! Suomi ei huomannut hankkeessa yhtä oleellista sudenkuoppaa .

Ydinvoima, kuten tiedämme EI ole ekoenergiaa, EI edes uudisenergiaa, vaan ihan jotain muuta. Otetaanpa esimerkki. Suomi laski saavuttavansa 38,5% tavoitteensa rakentamalla 2500MW tuulivoimaa. Ihan hyvä tavoite.. Ellei...

Oteta huomioon sitä, että Suomen 9000MW valtakunnan verkkoon on tarkoitus lisätä 1600MW OL-3 hanke. No 1600/ 9000MW= 18%! SE mitä Suomessa ei ydinala tajua johtuu siitä, että OL-3 startti pudottaa saavutetun 38,5% uudisenergian tavoitteesta -8%! Saman tekee tietysti OL-4 startti, tai Fennovoiman lisääminen EI uudisenergisen ydinvoiman osuuden lisäys tekee yhtälön aina asteen vaikeammaksi.

On päivän selvää, että kaavailtu OL-3 startti tuottaisi Suomelle SATOJEN MILJOONIEN VUOTUISET SANKTIOSAKOT EU:sta! Nyt alatte ymmärtämään myös miksi OL-3 startti venymistään venyy. Itse asiassa TVO:n laitoksen startti tulee maksamaan jokaiselle käyttövuosilleen satojen miljoonien sanktiot.

Eikä se jää tähän. EU on nostamassa uudisenergian tavoitetasoja ja rajusti, eli kaksinkertaistamassa sitä heti 2020 tavoitteitten jälkeen. Suomessa kyllä vaahdotaan CO2 kiintiöistä. Mutta ei ymmärretä keskustella TODSELLISISTA ydinahneudesta johtuvista suurriskeistä maallemme. 2020 Kun Suomi alkaa maksamaan ydinhankkeistaan EU:lle sakkojaan. On myös selvää, että EU:n sanktioimat lisävaateet tullaan maksamaan myös jatkossa ja korkoa korolle lupaa laajasti ydinvoimasta tästäKIN syystä pois liputtavassa EU:ssa.  
---

HEUREKA! Nyt myös Yotubessa:

Olkiluodosta ikuisuuteen osa 1.
Arto Lauri Yotube 1-82
Loistavaa videosettiä, kannattaa katsoa... Jatkuu..

maurilappi
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 15.11.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa