Shiaran palvelijat

Siirry alas

Shiaran palvelijat

Viesti  Varjomieli lähetetty Pe Toukokuu 31, 2013 11:05 am

Historiaa: Tarina kertoo, että kerran kaukaisessa maassa eli suuressa heimossa naaras kissa nimeltään Shiara. Shiara oli yksi suurimmista ja kauneimmista kissoista maan päällä. Niin kaunis, että heimon vanhat hengetkin olivat ihastuksissaan nähtyään Shiaran ensikerran. Shiaran heimon parantajat ennustivat Shiaran synnyin päivänä, että Shiara kesyttäisi kaikki heimot ja johtaisi heitä ikuisesti. Heimon päällikkö ja muut heimojen päälliköt kauhistuivat tästä tiedosta ja päättivät, että pentu pitäisi surmata ennen kuin ennustus toteutuisi. Mutta Shiaran vanhemmat suojelivat pentuaan hyvin eivätkä he jättäneet tätä koskaan yksin. Joten Päälliköt päättivät hoidella vanhemmat ensin, heitä syytettiin toisen kissan murhasta ja uhrattiin hengille. Pentu oli yksin helppo saalis ja hänen kimppuunsa hyökättiin lähes heti seremonian jälkeen. Pari heikompaa henkeä kuitenkin opasti pennun pois heimojen mailta aavikkoon ja opastivat Shiaraa miten eläisi uudessa maastossaan. Henkien elämä kuitenkin paloi nopeasti loppuun ja Shiara huomasi olevansa yksin keskellä avikkoa.
Shiaran  nuoruudesta ei ole valitettavasti enempää tietoa. Kissat spittelevätkin kaikenlaisia tarinoita, mutta missään niistä ei taida olla totuuden siemeniä. Esim. että henget olisivat avanneet valtakuntansa Shiaralle ja paljastaneent elämän syvimmät salaisuudet, kuka siihen oikein uskoo?
Tiedetään kuitenkin, että Shiran kasvaettuaan aikuiseksi hän palasi heimojen metsästys maille ja kertoi opetuksistaan ja matkasta jonka jokainen kissa joka halusi pysyä vapaana täytyi matkata. Päälliköt olivat tietenkin ihmeissään nähtyään Shiaran elossa, mutta halusivat tämän edelleen kuolevan. Päälliköt väittivät Shiaraa mielipuoleksi ja käskivät jokaisen heimonkissan hänen kimppuunsa. Kissat tietenkin totteliva, mutta Shiara pakeni tällläkin kertaa, mutta tällä kertaa viidakkoon. Kissat palasivatkin nopeasti jahdista huomatakseen, että heimojen maat olivat kuivuneet ja, että kissat jotka olivat jääneet oli surmattu. Heimot ajautuivat nopeasti sotaan ja kissoja kuoli tappeluiden lisäksi myös nälkään ja tauteihin. Parantajat rukoilivat hengiltä apua ja rauhaa, mutta hengetkin alkoivat kadota metsästysmailtaan eikä rukouksiin pian vastannut enää ketään. Shiara palasi heimojen luokse ja kertoi taas matkasta. Kissat olivat nälkäisiä ja halusivat nopeasti matkata uusille maille, mutta joitakin kissaja jäi kuitenkin taakse aavikolle mm. päälliköt ja heidän perheensä. Heidän kohtaloistaan ei tiedetä, mutta tiedetään, että oudot eläimet jotka kulkivat kahdella jalalla muuttivat lähistölle ja näyttivät kummallista kiinnostusta kissoja kohtaan.
Shiara joukkoineen oli jo kuitenkin kaukana synnyin mailtaan ja alkoivat omaksua Shiaran uusia ja outoja tapoja. Shiara ei pannut pahakseen ja opetti kissoille yhä enemmän oppejaan. Viimeinkin kun kissat saapuivat Shiaran kertomaan maahan(monien tapahtumien jälkeen) Shiara kertoi oppilaallen, Varjokuiskeelle, että hänen aikansa heimo parissa oli tullut päätökseen, mutta hän ei koskaan kokonaan hylkäisi heitä. Shiara nimitti Varjokuiskeen seuraajakseen ja katosi metsään kenenkään näkemättä. Kunnioittakseen mestariaan Varjokuiske nimitti hänet Heimon ikuiseksi johtajaksi ja sujelijaksi.
Varjokuiskeen hallintokausi oli muutenkin merkittävä. Heimo jakaantui ensikertaa kahteen eri heimoon, Varjokuiskeen johtamaan ja hänen sisarensa Minkinhampaan johtamiin heimoihin.
Varjokuiske murhattiin pian tapahtuman jälkeen sisarensa toimesta ja hänen kumppaninsa, Apilaturkki, otti hänen paikkansa Shiaran seuraajana.(Titteli ei tavallisesti periydy, mutta Varjokuiske ei ollut ehtinyt kouluttaa oppilastaan)

Opit(Toisen heimon): Johtajana elämän ja metsästyksen jumala Shiara.
Shiaran seuraaja, kolme vahvinta soturia sekä ylin parantaja päättävät Heimon asioista.(Heimon ylipappi on joskus mukana päätöksien teossa)
Parantajakisi valitaan vain parantajien pentuja.
Pentujen koulutus aloitetaan vasta Koetuksen jälkeen(vaikka harjoittelu aloitetaan lähes heti, riippuu vanhemmista)
Koetus suoritetaan noin kuuden kuukauden jälkeen.
Koetuksen voi suorittaa vain enintään kaksi kertaa.(määrittää aseman heimossa)
Heimon kissat eivät saa auttaa Koetuksen aikana kissaa.
Saman heimon kissat eivät saa saada pentueita enempää kuin kerran.
Heimon kissojen veri täytyy pitää vahvana.(kissan täytyy arvioida onko ulkopuolinen kissa tarpeeksi vahva, älykäs jone. jolloin Heimon veri vahvistuisi)
Heimon verta ei saa levittää ulkopuolisiin.(Vain naaraat saavat lisääntyä ulkopuolistan kanssa, pennut viedään Heimon luo)
Alempi arvoisten kissojen on velvollisuus olla parantajien koekan- siis apureina.
Jos kissa, olipa sitten ulkopuolinen tai ei, surmaa heimon kissan, olipa sitten soturi, parantaja, Shiaran seuraaja, pentu, oppilas tai "alempi arvoinen", "sotien" ulkopuolella tämä tumitaan kuolemaan.(poikkeuksia on)
Jos kissaa syytetään rikoksesta täytyy olla väh. kaksi todistajaa ja/tai muita todisteita esim. turkkia kynsien alla.
Kukaan Heimon ulkopuolella ei saa astua Shiaran pyhälle saarelle. Rangaistukseksi tunkeilija seivästetään vuorten havupuiden oksiin odottamaan, että haaskalinnut tulevat viimeistelemään työn.
(Jostain syystä ulkopuoliset eivät voi vastustaa kiusausta käydä saarella ja havupuut vuorilla ovat täyttyneet ruumiista, mutta aina löytyy tilaa surkeille sieluille jotka harhautuvat Shiaran saarelle)
Kaikki muut, ole uskollinen heimolle jone.

Reviiri(Toisen heimon): Melko lauhkea ilmastoinen kumpuilevine niittyineen ja kuusimetsineen. Merellä, ei kovinkaan kaukana rannasta, sijaitsee Shiaran palvelioiden pyhin paikka, sillä siellä sijaitsee Shiaran jäännökset, valtava(kissan näkökulmasta) luuranko joka katsoo auringonnousua kannon päältä. Luuranko tai sen jalusta ei ole jostain syystä kärsinyt säästä tai lahoamisesta. Heimo kokoontuu Shiaran luokse eri kuiden aikoina erillaisiin seremonioihin. Shiaran jäämmistöstä on ollut ongelmiakin, sitä on yritetty ryöstää ja reviiri on yritetty valloittaa monia monia kertoja, mutta Heimo elää yhä pyhän saarensa lähettyvillä.

Yleiskuva: Heimon kissat tunnetaan loistavina taistelijoina. Heimon kissat vaeltelevat paljon, mutta palaavat aina lopulta kotiin, tavalla tai toisella.
Heidät tiedetään myös erinomaisista parantajista ja jopa soturit osaavat hieman ensiapua.

Asemia Heimossa: Shiaran seuraaja, Parantajat sekä heidän omat tittelinsä esim."ylin parantaja", Soturit sekä heidän omat tittelinsä(näin määritellään mihinkä tehtäviin kissa voidaan lähettää), Oppilaat, Pennut sekä "alempi arvoiset"

Toisen heimon kissoja:
Shiaran seuraaja: Musteviiksi
Kaksi vahvinta soturia: Tuulitanssi, ja Korppimyrsky.
Ylin parantaja: Ilvesturkki.
Muita parantajia: Köynnöslilja, Kvartsisilmä, Hallaruusu, Muraattikorva
Ylipappi: Peilisielu. Kaarnan mestari.
Heimon "Oikeuden jakaja": Aavelaulu. Aurinkosydämen mestari.
Sotureita: Tikarikynsi, Kielohäntä, Nopsaaskel, Näädänloikka, Kaislanvarjo, Kultasiipi, Kotiloturkki, Kotkansulka, Akileijajuova, Minttutassu, lukkijalka  
Oppilaita: Aurinkosydän, Kasteseitti, Syreenilehvä, Kaarna
Tiinet ja pentuja hoitavat naaraat: Kylmäkukka, Lumimarja, Lepakkoturkki,
"Alemi arvoisia": Viherjuoksu "Viheraivo", Peiponsävel "Sävelkorva", Neilikkaunelma,
Prossikarva ("alempi arvoisten" ja soturien välillä)

Muuta: Heimo on jakaantunut monia kertoja kun on esiintynyt kiistoja Shiaran opeista. Heimoja voikin tavata monissa paikoin. Jokainen heimo on erilainen kuin toinen. Esim. "Siniveriset" uskoivat, että heimon veri pysyisi vahvana vain jos se lisääntyisi omien jäsentensä kanssa. Heimosta tuli lopulta niin sisäsiittoinen, että sen jäsenet tulivat muotopuoliksi ja heikoiksi. Pian tämän heimon pyyhkäisi kartalta ulkopuolinen "klaani" ja otti sen reviirin omakseen. Kukaan muista heimoista ei vaivautunut mennä kostoretkelle koska he tiesivät, että reviiri sijaitsi hyvin kaukana muista heimoista.

Muista heimoista: Heimoja on ollut muutamia, mutta lukumäärä kasvaa ja vähenee ajan myötä. Heimot ovat välillä tai jopa koko ajan sodassa, varsinkin Rauhantuulen Heimon kanssa.

Onneksi olkoon! Olet lukenut kamalan pitkän ja pitkästyttävän viestin.
Ja vielä lopuksi: vinkkejä jolla saisin Heimon paremmaksi. Kiitos.


Viimeinen muokkaaja, Varjomieli pvm Su Joulu 22, 2013 12:08 pm, muokattu 27 kertaa
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Shiaran palvelijat

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Kesä 01, 2013 9:52 am

Hahaa, ei hullumpaa mielikuvituun lentoa. Nämä ovatkin jo melkomoisen kaukana Erinin SKeistä, mikä on vain hieno asia, sitten kuitenkin minä ja kaltaiseni hc(soturi)kissafanit tunnistamme nämä tämmöisiksi ajatteleviksi ja sotiviksikin kissoiksi. Kaikkihan rakastavat ajattelevia ja sotivia kissoja!

Varj'miel' kirjoitti:Alempi arvoisten kissojen on velvollisuus olla parantajien koekan- siis apureina.

Hahah, tämä on kyllä ihan kaikkeist paras juttu tässä. Tulee heti mieleen semmoiset mielipuoliset Mayuriparantajat, asentelevat kisuleille kaksoisvatsoja osv. Sitten tuokin, että näillä heimoilla on tuommoinen kylmä kapitalistiyhteiskunta, alempiarvoiset vain guineii'isioiksi ja yhdesssä köyhiä turpaan. Piristää kummasti, kun on tottunut, että perinteiset SKklaanit ovat semmoisia pehmeitä kommariyhteisöjä.

Varj'miel' kirjoitti:Onneksi olkoon! Olet lukenut kamalan pitkän ja pitkästyttävän viestin.
Ja vielä lopuksi: vinkkejä jolla saisin Heimon paremmaksi. Kiitos.

Oi kiitos kiitos, elämäni olisi ankeata, jos nyt en tuommoista jaksaisi pitkästymättä lukea. Kai nyt mahdollisuuksia parantamiseen on aina melkein rajattomasti, mutta minusta sinulla on kyllä tässä jo varsin hyvä idé, ainoastaan, jos kirjoitat vähän pitemmin, niin ehkä huolellisuutta kirjoitusasuun, enkä nyt tarkoita tällä pukeutumista, vaan kaikenmoisia pilkkuinviilailuja, muttei kyllä tuossakaan tekstissäsi mitään lukukelvottomaksi tekeviä epämääräisyyksiä ollut, mitä nyt vähän jotain.

Tuo on kyllä hyvä juttu, että heimot ovat jakautuneet, kun on syntynyt kiistoja opeista, ei olekaan mitään yhteistä Tähtiklaania, joka vain on, vaan eri heimoilla on eri näkemyyt, jotka sitten tietty johtavat kitkeriin erimielisyyksiin. Voisit tehdä jostain heimosta oikein kunnon pervon lahkon, niin viihdyttävyys olisi taattu. Uskonopeista kiistelevät soturikissat on kyllä oikein jalo aihe kirjoitettavaksi.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Shiaran palvelijat

Viesti  Varjomieli lähetetty La Kesä 01, 2013 11:26 am

Tarkoitukseni Heimon asemista ei pitänyt olla aivan niin jyrkkä kuin heimo esittely antaa kuvan, jokaisella on heimossa paikkansa. Olipa se sitten Shiaran seuraaja, soturi, parantaja tai "alempi arvoinen"(eikös olekin mielikuvituksellinen nimi?). "Alempi arvoiset" ovat vain hieman tai paljonkin poikkeavia muista kissoista esim. heikko mieliset ja mutaatiot. Heitä kunnioitetaan ja sojellaan Heimon jäseniä, mutta heidänkin täytyy tehdä jotakin joten he tekevät sen missä sotureita voisi kuolla helposti, testaavat uusia kasveja ja seoksia. Itse asiassa Heimossa tämä nähdään kunniana, koska kukapa tietää? Ehkäpä kasvi voisi pelastaa soturin hengen jonakin päivänä. Vanhat soturitkin haluavat joskus tehdä näitä kokeita samoista syistä. Jotkut tavallisetkin terveet soturitkin ovat päätyneet "alampi arvoisiksi" esim. Pronssiturkki.(Vähän samanlainen tarina kuin Pitkähännällä, mutta joutui söhlivän parantajan uhriksi) Mutta tietenkin "alempi arvoisia" pilkataan ja tuomitaan tietyissä piireissä.
Yritän vielä parennella ideaani, mutta keksin sen vasta äsken enkä ole ennen tehnyt kokonaista klaania. Ja kuka tietää? Ehkä niitä pervoja lohkoja tai ainakin hahmoja esiintyy heimojen joukossa.
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Shiaran palvelijat

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa