Taivasklaanin kohtalo

Siirry alas

Taivasklaanin kohtalo

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Toukokuu 18, 2013 3:35 am

Olinkin vallan unohtanut, että tämäkin evikoisseikkailu on meille saapuva jopa tänä vuonna. Tajusin sen, kun huomasin kirjastossa, että Erinin kirjoja on tullut valikoimiin räjähdysmäisesti lisää, tottahan varasin ne kaikki, tämä muiden muassa. Tämä on jopa paljon paksumpi kuin muut kirjat, melkein 500 sivua!! cyclops Nana jatkaa taattua käännöslaatuaan, on kyllä erittäin piristävää saada erikoisseikkailuakin taas pitkästä aikaa, varsinkaan, kun niitä en ole engelskaksi lukenut, enkä välttämättä ihan heti ainakaan tule lukemaankaan, en ennen kuin on saatavilla evikoisseikkailupaperiselkäboxeja.

Hieno juttu, että tämmöinen tulee, viimeinkin saamme tilaisuuden tutustua tarkemmin tähän mystillisyyksien verhoamaan klaaniin. Ei kyllä sillä, että olisin mikään TKin rakastaja, mutta toisaalta Aami väittää Lehtitähteä typeräksi, eli todnäk hän on ihan järkevä, en kyllä voi sanoa muistavani mitään koko klaanista. Salattu tieto sisälläni jollain tapaa arveli, että se Sinisjuttu olisi seuraava ES, koska se kai julkaistiin engelskaksi ennen tätä. Mutta tottahan jonkun ääliön menneisyyden kaivelun sijaan on paljon hauskempaa päästä tutustumaan ihan uuteen klaaniin, vähäsen irtiottoa arjesta. Muutenkin järjestys on siinä mielessä loogillinen, että TKn kohtaloon liittyvät tapahtumathan jatkuvat kaiketi varsin mukavasti siitä, mihin viime eriksessämme jäätiin.

Toisaalta, mitä tuolta engelskankielisten evikoisseikkailujen tuvasta nyt noita vanhoja viestejä olen lukenut, niin aika moni on kai kritisoinut tätä tapahtumattomuudesta, mikä kyllä saattaakin olla vähän sudenkuoppana tämmöiselle, että kirjailija vain pärinöissään kirjoittaa tylsää mönjää ajatuksiaan rasittamatta, koska se mukamas ei ole tylsää, kun kyseessä on uusi klaani. Tai niin kuin viestiensä perusteella joltiseen älykkääksi havaitsemani harmillisen kauan äänettömällä planeetalla aikaansa viettänyt Korppis meille kertoo:
Raveenipaathi kirjoitti:Skyclan's Destinykin istui keskeneräisenä hyllyssä pari kuukautta, kun ei vain jaksanut lukea sitä suhteellisen turhanpäiväistä löpinää (mikä sitten "huipentui" "jännittävään", ja omasta mielestäni käsittämättömään ja huonosti kirjoitettuun loppuun).
No enpä kuitenkaan syyllisty samaan kuin Eewyi, nimittäin:
Eewyi kirjoitti:Skyclan's Destinyyn suhtauduin hieman varauksella, kun täällä niin kovasti sitä haukuttiin. Mutta omasta mielestäni kyseessä oli hyvä kirja.
Mitäpä sitä turhia varautumaan, kyllä Taivasklaani muutenkin minua kiinnostaa, päiväpartiotkin ovat niin ihkuja.

Siltikin:
Eewyi kirjoitti:Ja vielä, joitakin saattoi ärsyttää, että kirjassa kuvattiin niin paljon arkipäiväisiä Skyclanin tapahtumia. Minusta se toimi ehkä tehokeinona sille, että kyseessä oli uusi klaani. Lukijalle haluttiin näyttää, miten uusi klaani toimii uusien sääntöjen kanssa, ovatko he sopeutuneet.

Tuotahan se minun uneni tiesi. Rolling Eyes
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Taivasklaanin kohtalo

Viesti  Wedge lähetetty Su Toukokuu 19, 2013 7:24 am

Jees, iloiset uutiset ovat aina iloisia uutisia.
Enpä minäkään liioin niin ole koskaan hirveämmin välittänyt Taiviista, semmoinen tavallisehko klaani, jolla on semmoisia erityispiirteitä jotka eivät ole niin kummoisia, että tekisivät siitä jotenkin kovinkaan ihkun tai erikoisen.
Ja kyllä se sitten sekin vähän pännii, kun hirveän monet sitä niin kamalasti ihkuttavat. No ei edes pänni. Eikä edes niin kauhean moni ihkuta. Kunhan.

Joten kyllä sinälläni vähän varaudun, mutta olen kyllä täältä forkalta oppinut sen, että Eewyihin voi hyvin usein luottaa tämmöisissä asioissa. Ainakin on muutama kerta ollut semmoinen, että kaikki 5-vuotiaat sättivät jotain juttua, ja sitten Eewyi sanoo jotain päinvastaista, ja sitten kun itse sitä lukee, niin huomaa, että Eewyipä tässä olikin oikeassa. Ja joka tapauksessa, eipä ole nyt yhtään mitään kamalan kamalaa SKkirjaakaan tullut vastaan. Kertahan se tokikin on ensimmäinenkin, mutta en nyt usko että se tulee nyt. SKit ovat Lidlistä.

Ja vaikka varaudunkin TKn suhteen, niin kyllä se nyt vain on varmasti ihan piristävää joka tapauksessa, ettei ole niitä samoja Tuliita ja Närhiitä ym. aina, vaan jotain uutta. Vaikka se uusi olisikin "uutta", niin on se kuitenkin jollain tavalla uutta. Tai ei uutta, mutta erilaista, "erilaista", mutta kuitenkin erilaista.
Joten kyllä ihan innolla odotan tätä. Edellyttäen sen, että tuon ilmestymiseen mennessä (syksy?) olisin lukenut muutaman kirjan. Sisällytettynä Aamunkoin, Matka alkaan, Voima kolmen. Toki vähän muitakin. No katsotaan sitten odotanko sitä. Tai siis joka tapauksessa odotan, mutta.

Näin lyhyesti toiseen tupaan kuuluvana kommenttina ja vanhan toistona, että onpas taas "hieno" kansi! Mutta jatkaa samaa linjaa TTn kanssa, eli on kyllä mukavempi kuin normikannet.
Anteeksi anteeksi anteeksiiiiiiiih.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa