~SK - Leiri~ (Loudmindin päätön idea)

Siirry alas

~SK - Leiri~ (Loudmindin päätön idea)

Viesti  Loudmind lähetetty La Toukokuu 11, 2013 3:48 am

Kun tässä nyt tuli mieleen kaikenlaisia roolipelejä...
Tästähä on heränny monenlaisia ajatuksia tästä soturikissa Larp - aiheesta. (Larppi on niinkuin roolileikki) Joten tulipa myös mieleen, miksi ei olisi soturikissa leirejä?

Ensiksi varmaan sovittaisiin nimet.
Myös ''teemallinen'' pukeutuminen sopisi. (Esim. Nimi on Siniturkki, siniharmaata päälle)
Myös pienenlaiset kasvomaalaukset voisivat olla hauskoja :3 (raidallinen kisu, raitaa naamaan)
Eli jaetaan jengi neljään osaan, sovitaan ketkä ovat sotureita yms. ja laitetaan nukkumaan telttoihin. Pesien (telttojen) selventämiseksi voisi myös olla kylttejä telttojen vieressä.

Miten metsästäminen hoidettaisiin, taitaa olla mysteeri. Eihän ympäri metsää voi piilotella leipää tongue

Ja taistelut... Ooh... Hellää ''kynsintää''! (Sormintaa? Very Happy ) Mutta lienisikö pennut sallittu? Tai miten kuolemat hoidetaan? Poistuuko kissa vain ''pelistä'', ja menee tietylle Tähtiklaani alueelle? Ehkä hän saisi päälleen jotain erityistä? Ja sen jälkeen saisi halutessaan käppäillä vapaasti morjestamassa klaanilaisiaan? (Ilmestyisi ''unissa'', yms.) Mutta miten sekin ilmestyminen hoidetaan siellä teltassa, ilman että kaikki muut heräävät? Nah...

Ikäraja olisi luultavasti 13-15v.
Mutta joo, taitaa mulla olla aika vilkas mielikuvitus Laughing

Loudmind
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 11.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: ~SK - Leiri~ (Loudmindin päätön idea)

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Toukokuu 11, 2013 6:43 am

No huhhuh tosian! Tuommoisen voisi kyllä pitää vaikka Pesämiitissä, hahhah, se vasta olisikin hauskaa nähdä läjä spurguja meikattuina sormeilemassa toisiaan Hkin kaduilla. Onhan tuossa vähän tuommoista miitti-ideaa, ja jos nyt oikeasti on joku larppaaja, niin mikskäs ei, minä en taida olla, vaikka luolat ja metsät ovatkin suosikki pelailuplaattifoormini.

Tällä forkalla tuommoista vain on varmaan aika mahdoton saada aikaan, koska kaikki asuvat jossain ties missä, ja kun täällä nyt ei ole saatu edes vähäisintä juonaria aikaiseksi. Totta tosiaan muuten, tervetuloa sinulle Loouudimiindi tänne PMTiin, huomaat kyllä pian, että tämä forkka elelee tämmöistä oaktiivista kautta, mutta kyllähän meitä kirjoittelijoita aina piisaa, ja sehän on niin, että kirjoitukset ruokkivat toisiaan, joten kun rohkeasti vain keskustelee vaikka sitten tämmöisistäkin aiheista, niin keskusteluahan se herättää, ja sehän on aina hyväksi kun tämmöisellä keskusteluforkalla ollaan. Ainakin tämä aiheesi on varsin omaperäinen, ja se jos mikä on aina hyvästä.

Höh, eksyin aiheesta. Mutta totta tosiaan kuten sanottu, niin tämmöisen järjestämisessä sinun täytyy varmaan melkein luottaa johonkin omaan kampraattiporukkaan, ellet sitten satu löytämään täältä jotakuta lähistölläsi asuvaa innokasta larppijaa. Nuo ajatukset teltoista kyllä hymähdyttivät minua joltisesti, ja onhan tämä hyvä idé kelle hyvänsä toveriensa kanssa toteuttaa, lähteä telttailemaan SKiä larppien. Hah, totta kai metsän voi piilottaa täyteen leipää. Tai sitten vain leikkii, että marjat, sienet ja juuret ovat riistaa, mikäs niitä makoisampaa, sienet käynevät hyvin variksenruoasta. tongue Tai sitten käy ostamassa leipää huoltoasemalta.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa