Verisilmä & Jääsydän

Siirry alas

Verisilmä & Jääsydän

Viesti  Varjomieli lähetetty Ke Toukokuu 08, 2013 2:35 pm

Emo: Mist(Veriklaanista) Kaunis vaaleanharmaa turkki. Silmät ovat vihreänharmaat. Kuollut.
Isä: Tutematon kissa Veriklaanista. Kuollut?
Sisarukset: Vain toisensa. Heillä oli kaksi sisarusta, mutta toinen kuoli paon rasitukseen ja toinen syntyi kuolleena.
Sukupuoli: Verisilmä on naaras ja Jääsydän uros.
Verisilmä: Karismaattinen ja huumorintajuinen, mutta osaa olla vakava. Hän katsoo elämää lähes aina positiiviselta kannalta.
Jääsydän: Kylmä, epäsosiallinen ja hyvin älykäs. Hän on äärettömän uskollinen klaanillensa, eikä voisi koskaan poiketa säänöistä tai käskyistä. Verisilmä onkin melkein hänen ainoa ystävänsä. Mutta Jääsydämelläkin on sen verran sydäntä, että hän pelastaisi toisen klaanin pennun jos tämä joutuisi pulaan.
Ulkonäkö: Molemmat ovat albiinoja. Ruumiinrakenne on molemmilla sulava ja notkea.
Verisilmän silmät loistavat aina lämmöstä ja ilosta. Jääsydämen silmät taas ovat kovat ja kylmät.
Klaani: Jokiklaani.
Ikä: noin vuoden vanhoja.
Asema: Nuorimpia ja "huonompia" sotureita klaanissa.
Tausta: He syntyivät kaksosina alunperin Veriklaaniin, mutta poikkeavan ulkonäkönsä takia heidät yritettiin tappaa. Heidän emonsa kuitenkin pakeni pentujensa kanssa ja toi heidät metsään.
He piilottelivat metsässä kaksi päivää kunnes Myrskyklaanin partio löysi heidät. Partio ajoi perheen ulos reviiriltä ja perhe pakeni Jokiklaanin reviirille. Perhe törmäsikin parin päivän päästä Jokiklaanin partioon. Tällä kertaa heidän annettiin kertoa tarinansa ja huolimatta muiden partiossa olevien kissojen vastaväitteistä, partion johtaja vei heidät leiriin lepäämään. Mistin hyvien metsästys taitojen avulla perhe liittyikin pian Jokiklaaniin. Mist kuitenkin kuoli pian tuntemattomaan tautiin(luultavasti rasituksesta ja nälästä johtuneesta). Jokiklaani ei kuitenkaan hylännyt nuoria pentuja vaan kissat pitivät heidät klaanissa ja heistä pian kasvoikin uskollisia sotureita.
Nykyhetki: Heitä kohdellaan kylmästi jopa hieman omassa klaanissaan, mutta erityisesti Varjo- ja Myrskyklaanin parissa. Jääsydän ei voi antaa Myrskyklaanille koskaan anteeksi heidän torjumistaan, koska heidän sisarensa ja emonsa olisivat voineet selvitä jos he olisivat antaneet perheelle suojan. Verisilmä on kuitenkin myönteisemmällä kannalla kuin kaksoisveljensä ja onkin saanut muutaman ystävän Varjo- ja Myrskyklaanista.


Viimeinen muokkaaja, Varjomieli pvm Pe Kesä 07, 2013 6:44 am, muokattu 7 kertaa
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Verisilmä & Jääsydän

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Toukokuu 09, 2013 3:55 am

Hohoo, tervetuloa takaisin Varjis, en edes muista koskaan nähneeni sinua täällä, eikä ihme, viime viestisi ennen tätä oli ennen kuin olin edes liittynyt tänne. Hienoa, että veri vetää takaisin tänne PMTin ihmeelliseen maailmaan.

Kisulisikaan eivät ole hullumpia juhlistamaan uutta aktiivisuuttasi. Vaikka itse joskus syyllistynkin jaaritteluun, niin kaikkeist kivoimpia luettavia ovat minusta nämä tämmöiset OHit, joissa on lyhyt mutta mittaava informaatio. Albiinokissoista en ole ennen vielä lukenutkaan. En kyl' voi itseäni miksikään SKfictiäin asiantuntijaksi sanoa, muttei meillä täällä PMTissä ainakaan taida moisia ennestään olla. Itse en ole koskaan tullut ajatelleeksikaan muita albiinoja kuin ehkä wallabeita joinain oikein albinistisina päivinä, mutta että albiinokissoja, gyllä gyllä, onneksi tästä SK tuuletindoomistamme löytyy vielä omia ajatuksia ja mielikuvitustakin.

No tietystihän albiinot joutuvat heti tuommoisen natsimeiningin kohteeksi, kuinkas muuten, mutta että Myrskyklaanin taholta, jjes. Täytyy kehaista, että olet kyllä täydelleen ymmärtänyt asioiden oikean laidan, myrskyklaanilaiset ovat persuja, ei kun siis idiootteja. Ja vaikka näissä nyt onkin vähän tuommoinen yltiöperinteinen, hehee-vastakohtaiset-kaksoset -asetelma, niin silti täytyy minun kyllä ihailla Verisilmän luonnetta. Noin hieno kissa kirjoissa on korkeintaan Tomuturkki. No ehkä ainainen positiivisuus nyt on vähän yliarvostettua, mutta toisaalta kyllä se minua enemmän miellyttää kuin ainainen negatiivisuus.

avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Verisilmä & Jääsydän

Viesti  Varjomieli lähetetty Pe Toukokuu 10, 2013 10:13 am

Kiitos viestistäsi Vegetableoil! Täytyy kyllä myöntää etten pitkään aikaan ole ollut täällä ja sanonkin, että on kivaa tulla takaisin!
En kylläkään tiennyt albiino kisuleideni olevan uusi idea. Mietin vain,että olisi kiva kokeilla jotakin uutta keksimissäni hahmoissa. Täytyy myös myöntää, että Verisilmän ainainen positiivisuus on aika mahdotonta, mutta ajattelin siltä kantilta, että Verisilmä haluaisi näyttää Jääsydämelle ilosiakin asioita elämästä. Ja vastakohtaiset kaksoset ovat kylläkin vanha idea, mutta Jääsydän näkeekin elämän vain musta valkoisena ja Verisilmä värikkäänä ja haluaisi luonteellaan piristää veljensä mieltä.
En kylläkään ole ajatellut Myrskyklaanta niin rasistisena, mutta kun sitähän oikein ajattelee nimiähän alkaa tupsahdella nopeasti mieleen, niin puoleen kuin toiseen.... Muutenkin halusin jotain muuta kuin "ja heidät (jostain kumman syystä) hyväksyttiin heti Myrskyklaaniin ja kaikki elivät onnellisena elämänsä loppuun saakka" niin kuin syyllistyin Varjomielen kanssa.... Kuitenkin toivon, että voisin parannella hahmoja ja ehkä kirjoittaa pari fanfictiota kun osaan. Ja tottakai sisrukset tai ainakaan Jääsydän ei tule saamaan onnellista loppua Twisted Evil .
avatar
Varjomieli
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 75
Join date : 08.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Verisilmä & Jääsydän

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa