TomuXOka

Siirry alas

TomuXOka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Marras 12, 2012 11:30 am

Tänne nyt ei ole vähään aikaan laitettu mitään uusia laivoja, ei sillä että se nyt olisi mitään pakollista niitä olla kokoajan laittamassakaan, mutta minä nyt en ainakaan juuri niitä ole tänne laitellut, ja minusta on hauska taistella alati poljettujen suosikkihahmojeni oikeuksia. Tämä nyt on yllätys yllätys Myrskärishippi, kun ei niistä muista klaaneista juuri mitään saa kirjojen perusteella irti, toki mielikuvituksen lento on aina hyvästä, sehän täällä on myöskin jo todistettu, mutta yritin nyt tehdä jonkun edes vähän faktaperäisemmän laivan.

Tosiaan tämähän käsittelee tovereitamme Tomuturkkia ja Okakynttä. Minä havahduin tähän pariin oikeastaan Voima 3nia lukiessani, kun jossain vaiheessa oli vain joku kohta siihen suuntaan, että sitten Tomis ja Okis supisivat keskenään nurkassa jotain salaisuuksia. No, sittenhän tajusin, että onhan tämä nyt hyvinkin järkeenkäypä laiva ollut jo pitkän aikaa.

No, ensinnäkään Okiillahan ei edes ole kumppania, joten hän on varmasti hyvin hyvin yksinäinen. Kaikkihan taasen tiedämme, että Tomis on Lehväpilven uskollinen puoliso ja n 10000 pentueen isä, mutta pitkäaikainen suhde naaraan kanssa on varmasti saanut Tomiksen halajamaan uudenlaisia kokemuksia elämäänsä. Olisihan Myrskärissä toki Okikselle vaikka kuinka paljon maatittomia kolleja, mutta kyllähän Tomiin karisma ja luonne nyt ovat jotain aaaaivan omaa luokkaansa.

Tosiaan nämähän ovat kaksi mielipiteiltään ja aatoksiltaan hyvin samanlaista Myrskärin kollia. Molemmat ovat semmoisia terveen konservatiivisia, mutta kuitenkin tarpeen tullen oikeamielisen suvaitsevaisia, sekä itsenäiseen ajatteluun kykeneviä. Molemmat ottavat hanakasti kantaa, ja uskaltavat jopa vastustaa, Tuliin typeriä päätöksiä, ja mikäpäs olisikaan oivallisempi tapa lemmen kehkeytyä kuin yhteinen dissauksen kohde. Tiheässä ovat myös kerrat, jolloin nämä kaksi ovat vaikkapa samassa partiossa, taikka vaikka muuten vain yhdessä ja samassa seurueessa, minusta tämä on aivan ehdoton laiva, kannatan tätä sydämeni pohjasta.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa