Aurinkoklaani

Siirry alas

Aurinkoklaani

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Su Loka 28, 2012 8:17 am

Päällikkö: Salamatähti - musta naaras, jonka selässä on valkoinen salamanmuotoinen kuvio
Varapäällikkö: Liekkihäntä - oranssi raidallinen kolli
Parantaja: Helmivirta - kaunis hopeanharmaa naaras; Välkesydämen mestari

Soturit:
Varjokynsi - harmaa kolli, jolla on vihreät silmät
Tuuliturkki - pienikokoinen vaaleanharmaa naaras
Tomukynsi - komea kullanruskea raidallinen kolli; Liljatassun mestari
Kastelehti - vaalea naaras, jolla on vaaleankeltaiset silmät; Orvokkitassun mestari
Lumitiikeri - valkoinen naaras, jonka turkissa on mustia raitoja
Hopeatäplä - vaaleanharmaa naaras tummilla pilkuilla
Kuunvalo - hopea raidallinen naaras; Sadetassun mestari
Kultaraita - kullankeltainen raidallinen kolli
Pikihäntä - tummanharmaa kolli, jonka häntä on musta; Tulppaanitassun mestari
Myrskytuuli - harmaa kolli pikimustilla raidoilla
Välkesydän - musta naaras valkoisilla tassuilla; parantajaoppilas
Tervakynsi - vaaleanharmaa kolli, jonka vatsa on valkoinen
Yösilmä - tumman siniharmaa naaras
Valkomarja - siro puhtaanvalkoinen naaras; Leppätassun mestari
Kotkakynsi - vaaleanruskea naaras, jonka turkissa on tummanruskeita raitoja
Timanttiturkki - hopeanharmaa naaras, jolla on tummanvihreät silmät

Oppilaat:
Leppätassu - tummanruskea juovikas kolli
Tulppaanitassu - punertavanruskea naaras, jolla on kirkkaanvihreät silmät
Orvokkitassu - siniharmaa naaras raidallisella hännällä
Sadetassu - pienikokoinen tumman siniharmaa kolli
Liljatassu - vaalea raidallinen naaras

Kuningattaret:
Pihlajaturkki - punertavanruskea naaras, jonka vatsa on valkoinen
Kultasydän - kaunis kullankeltainen raidallinen naaras

Klaaninvanhimmat:
Valosydän - vaalean kellanpunainen naaras
Harmaahäntä - pitkäkarvainen tummanharmaa kolli
Mustapilkku - mustavalkoinen kolli; vanhin Aurinkoklaanin kissa
Punasilmä - ruskea raidallinen naaras, jolla on oudon punertavat silmät

Historiaa: Aurinkoklaanin päällikön, Salamatähden, varapäällikköaikoina klaaneihin hyökkäsi susien lauma, Pimeäheimo. Nämä sudet olivat lähes voittamattomia. Salamatähti, joka oli silloin Salamasydän, voitti susien päällikön kumppaninsa Varjokynnen ja Pilviklaanin päällikön Nokkostähden avustukselle. Jäljelle jääneet sudet jatkoivat taistelua, mutta olivat pahasti alakynnessä. Kissat voittivat ja karkottivat viimeiset sudet. Rauha oli jälleen palannut. Silloin kukaan ei osannut odottaakaan tulevaa kauhua: Haamuklaanin hyökkäystä.

//Toi klaanin nimi on kyllä semmoinen massanimi, että tekis mieli repiä hiukset päästäni. Löysin jostain paikasta klaanin, jonka nimi on Aurinkoklaani ja päällikkön nimi Salamatähti...että kiva No
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Loka 28, 2012 11:03 am

Lumitiikeri kirjoitti://Toi klaanin nimi on kyllä semmoinen massanimi, että tekis mieli repiä hiukset päästäni. Löysin jostain paikasta klaanin, jonka nimi on Aurinkoklaani ja päällikkön nimi Salamatähti...että kiva No

No huolenkos aihe siinä, sen kuin vaihdat sen taikka ne mitkä häiritsevät. Kyllä kai monet ovat huomanneet sen, että AurinkoKlaani on hyvä nimi. Ei meillä täällä PMTissä ainakaan ole semmoista, ja mikäs siinä jos joku toinenkin on tehnyt samannimisen klaanin sisältöhän se ratkaisee. Sinulla taisi juuri olla tuolla hahmopuolella niitä joitain todella loistavasti nimettyjä hahmoja, tässeinyt ehkä ollut sitä kaikkein terävintä kärkeä, vaikka neronleimauksiakin täällä on, kuten nyt vaikka Pikihäntä tai Tulppaanitassu. Valosydän ja Punasilmäkin olivat aika mahtiita nimioivalluksia.

Tuota historiaa jaksaisi kyllä lukea pitempäänkin, tai sitten jos voittaisit pelkosi, ja kirjoittaisit tosiaan jonkinlaisen fictiän tänne meidän iloksemme. Minäkin suuri taiteilija olen nyt viimeaikoina kirjoitellut niin vähän, että panoksesi piristäisi varmasti hieman hiljentynyttä fictiätahtia täällä näin. Mä odotan edelleen ficciäsi näistä klaaneista hirveesti.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Wedge lähetetty Su Loka 28, 2012 11:10 am

Joo tuo klaanin nimi masensi minuakin. No ei sentään mutta vähän turhan yleinen nimi kyllä. Ei siinä kyllä sinänsä mitään, ookoo nimi se kuitenkin on. PMTissä ei semmoista klaania tosiaan ole, mutta sitten kuitenkin tuolla 'tarinassa Aamukukasta...' nissa sielläkin tuli esiin Aurinkoklaani. Ja olen muutenkin kyllä minäkin siihen törmännyt. Mutta kuten sanottu sehän on naurettavan helposti vaihdettavissa. Mutta tietenkin jos olet jo ehtinyt tykästyä siihen niin...

On kyllä sitten taas hahmoissa siistejä nimiä. Taas vain ihmettelin sitä kun sinä vain teet mahtavia nimiä, mutta kuitenkin semmoisia perinteisen, ja normaalinkin kuuloisia, ei mitään majurimyrskyjä, vaikka semmoisetkin nimet ansaitsevat paikkansa. Mutta vaikka ne ovat tavallisehkoja, niin silti kiehtovia. Ja näitä on jo tullut kuitenkin aika paljon, kun jo kaksikin klaania olet esitellyt ja laatu on pysynyt samana.
Mutta minäkin tässä nyt painostan, ja allekirjoitan tuon RVOn pyynnön.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Ma Loka 29, 2012 2:43 am

Mä aion kyllä vaihtaa tuon klaanin nimen. Onneksi en ficissäni ole edennyt niin pitkälle, etten voisi nimeä vaihtaa. Täytyisi nyt keksiä joku mahticoolihkunimi joka olisi jotenkin erikoinen (tai ei nyt niin mahticoolihku). Aluksi Aurinkoklaani oli Kuuklaani, mutta sekin on aika massanimi. Aloin miettimään näitä: Seittiklaani, Sulkaklaani, Huurreklaani ja sitten jotain Ruskaklaania. Vaikea homma... pale

Niistä nimistä sitten, että sieltä tosiaan löytyy aikamoisia massanimiäkin... Seuraavaksi tulee kuitenkin esim. Hopeatäplän pennut: Unisielu, Kristallikatse, Hämäräseitti ja muitakin sellaisia kuten: Savusilmä, Havuhohde, Hunajasiipi, Pajutuuli ja Veriloimu (Veriloimu on Pimeäheimon päällikön nimi). Tykkään itse kovasti Ruskaroihusta :33 Jääloistekaan ei ole mikään huono, aluksi se vaikuttaa massalta, siis Jääpentuna ja Jäätassuna, mutta soturina se nimi muuttuu massasta paremmaksi. Kuten se Lumitiikeri, se oli aluksi sellainen tavallinen Lumipentu ja sitten Lumitassu. Lumitiikeriksi muututtuaan nimi ei ollutkaan enää massa.

Kiitoksia taas kommenteistanne. Kun keksin klaanille uuden nimen, alan kirjoittamaan sitä ficciä. Aloitan sen siitä, kun Salamatähti on vielä varapäällikkö, Salamasydän. Siinä on sitten henkilöitä, joita tuossa listassa ei ole. Osa siis kuolee taistelussa susia vastaan.
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Wedge lähetetty Pe Marras 02, 2012 3:27 am

No joo löytyy nyt massanimiäkin mutta ei se ole mikään hirveän huono asia kuitenkaan, kun kuitenkin joukossa on semmoisia ehtoja mahtisnimiä. Kun kyllä nyt jos tekee tuommoisen kokonaisen klaanin, ja sitten haluaa vielä semmoiset perinteikkäämmät nimet, ettei tee mitään trollikissoja ja -klaaneja, niin välttämättä sinne nyt tulee semmoisia tylsempiäkin nimiä, että ei se ole tässä mikään huono juttukaan. Ja massanimet nyt muutenkin niitä on paljon, mutta kyllä niistäkin löytyy semmoisia parempia massanimiä ja huonompia. Ja eikä se nyt ole niin kamala jos massanimiä löytyy.

Klaanin nimi nyt on vielä ehkä vaikeampi tehdä semmoinen mitä nyt selitin antitrollien, mutta silti niin etä se kuulostaa perinteiseltä tai järkevältä, ja muuta. Ja sitten kun tuommoiset hyvät asiat on jo sitten käytetty kirjoissakin hyviä vaihtoehtoja. Kun klaaninnimi kuitenkin on ihan erilainen kuin kissan nimi, kun kissalla kuitenkin on kaksi osaa, ja ne molemmat kuvastaa vain yhtä kissaa niin helppohan semmoinen, mutta kun sitten klaanissa sen tulisi kuitenkin kuvastaa koko klaania, ja semmoisessa tilanteessa on sitten ehkä parasta nimetä se sen asuinpaikan mukaan. Sitten sitä onkin vähän vaikeampi keksiä semmoista mahtiscoolihkua. juuri tuommoiset Seittiklaanit ei oikein nappaa, paitsi jos ne kissat asuu luolassa. Eipä sitä Aurinkoklaania nyt mikään ehdottoman pakko ole muuttaa.

Me kaikki olemme onnellisia ficin aloittamisen johdosta. Ja hyvä jo kuulla että siinä kuolee joku. Se kun sattuu olemaan harvinaista kirjoissa...
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Pe Marras 02, 2012 2:28 pm

Kyllä se on melkein niin, että joko soturinimi on tylsä taikka sitten siihen on joillain puristeilla valittamista, ettei se ole kelpo soturinimi. Minusta on helppo valita niistä kahdesta, kumman valitse, se on nimittäin oma valinta. Että esim onhan tässä AurinkoKlaanissakin Timanttiturkki, joka kuulostaa ihan järkevältä soturinimeltä, ei miltään trollilta laisinkaan, mutta sitten voi joku ilonpilaaja tulla sanomaan, että "Ei kissat tiedä mitä on timantit." taikka "Ei kissa voi olla timantin värinen." Minä kyllä ihan täydestä kivisyömmeistäni annan palttua tuommoiselle soovalle, mutta se nyt vain on niin, kun maailma nyt on mitä on ja menee mihin menee. Persoonaton nimi="oikeaoppinen". Persoonallinen nimi="vääräoppinen" näin kärjistettynä. Viileys=taidetta. Sinun nimesi ovat pääosin tosi viileitä.

AurinkoKlaanista minulla tulee nimenä mieleen ehkä kirjojen klaaniesta eniten mieleen TuuliKlaani, kun tosiaan tuo Lohon näkemys asuinpaikasta klaanin nimen vinkkinä on ihan etevä, niin AurinkoKlaanin luulisi asuvan jossain aika aurinkoisella ja avoimella paikalla, näinniinkuin arvailun nimissä, jos tuo klaanin nimi yhdistettäisiin asuinpaikkaan, voivathan ne asua auringossakin, hahhah. Tai sitten aurinkoklaanilaiset ovat niin kylmäverisiä, että pitävät auringossa loikoilusta, taikka ovat aurinkomaisen kuumaverisiä. Ehkä kuulemme tästä lisää sitten, kun fictiän aika koittaa. Minusta AurinkoKlaani on kuitenkin oikein kiva klaanin nimi, vaikka nyt olisi kuinka massava. Nojoo, olipas nyt hyödyllistä selitystä, voisi olla nukkumaanmenoaika.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Aurinkoklaani

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa