Haamuklaani

Siirry alas

Haamuklaani

Viesti  Lumitiikeri lähetetty Pe Loka 05, 2012 10:34 am

Jäsenet:
Päällikkö: Aavetähti
Varapäällikkö: Tummaturkki
Parantaja: Säihketäplä
Sotureita:
Pimeäsydän
Tervakynsi
Valkokukka, Pajutassun mestari
Mustakorva, Kotkatassun mestari
Lumiloiste
Myrkkykäärme, Taivastassun mestari
Siipisulka, Punatassun mestari
Oppilaita:
Pajutassu
Kotkatassu
Taivastassu
Punatassu
Kuningattaret:
Yökukka
Rubiinisilmä

Menneisyyttä: Kuten varmasti näkyy, ei klaanissa ole klaaninvanhimpia, koska siihen ei heikkoja vanhuksia hyväksytä. Kun kissa alkaa vanhentua tai vahingoittuu niin vakavasti, ettei pysty taistelemaan, hänet häädetään klaanista. Aavetähti perusti klaaninsa kuultuaan Aurinkoklaanista, Pilviklaanista, Viherklaanista ja Sadeklaanista. Hän halusi vallata nämä klaanit ja hallita niitä. Näin siis syntyi Haamuklaani.

Tämän klaanin aika on lyhyt. He siis saapuivat äskettäin mainittujen klaanien luokse ja hävisivät taistelun, sillä Aavetähti kuoli. Yksi Haamuklaanilainen jäi Aurinkoklaaniin, nimittäin Aavetähden kumppani Yökukka, joka odotti pentuja kumppanilleen.


//Aloin myöhemmin ajattelemaan Veriklaania kun kirjoitin tietoja tästä klaanista, onkohan tämä liian saman kaltainen kuin se? Embarassed
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Haamuklaani

Viesti  Wedge lähetetty Pe Loka 05, 2012 10:59 am

Oh taas tiukkaa tavaraa, ja laatua. Nimet ovat taasen omaperäisiä, ja nokkelia ja kaikkea muutakin tuommoista, ja omaperäisyyden lisäksi useat niistä jopa kuullostavat hyvälle. Kun usein käy niin että jos aletaan omaperäiseksi, niin sitten siitä tulee vähän semmoisia suomalainen Avatartyyppisiä nimiä. Tai sitten tehdään semmoisia perinteisempiä nimiä ja niistä tulee hyvän kuuloisia, tai sitten pahimmassa tapauksessa tietenkin omaperättömiä ja rumia. Tuossa tapahtui jotain kummaa tuossa Tummaturkin ja Säihketäplän välillä kun katsoin nopeasti, niin näytti ihan kuin siinä olisi lukenut Tummahipiä. Se vasta olisikin soturinimi. Myrkkykäärme nyt on vähän hölmö, mutta sitten monet muut ovat hienoja kuten Tervakynsi, Mustakorva, Säihketäplä jne. Sitten erittäin kiva on mielestäni Rubiinisilmä. En nyt tiedä se on muutenkin ihan hyvä nimi, mutta jostain syystä rubiini saa minut aina nauramaa, kun se on jotenkin niin hyvä ja hauska ja huvittava sana. Rubiini.

Sitten tuo menneisyyskin on just kiva, ja tuo kuvaus. Tuo vanhusjuttu on ihan uusi, ainakin minulle. Rajua. Ei tämä kyllä minusta ole yhtään liian samanlainen kuin Veriklaani. Veris on kuitenkin semmoinen outo "klaani" ja kaikkea muutakin.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Haamuklaani

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Pe Loka 05, 2012 12:02 pm

Joo rubiini on oikein hauska sana, tuo mieleeni erään prinsessa Rubiniinan ja hänen toverinsa prinsessa Timanttitiinan, muttei heistä sen enempää.

Mielikuvituksesi loistaa jälleen. Reh sanoen tämä on mielestäni paljon mielenkiintoisempi klaani kuin VeriKlaani, josta en koskaan oikein ole pitänyt, ei todellakaan samanlainen. Jotenkin se koko VeriKlaani juttu PHssa oli vähän semmoinen hutaistun oloinen ja irrallinen juttu. En nyt oikein tiedä, nämä vain ovat samuraimieleni tuottamia mielikuvia, kaikkea kun ei voi kielellä ilmaista. Syömmeni vain ei koskaan oikein ole lämmennyt VeriKlaanille, se koko klaani olisi vaatinut tarkempaa historiapohjustusta, nimittäin kun tällä HaamuKlaanillasikin on taustatietoa enemmän.

Jälleen kerran kannustan sinua kirjoittamaan ja julkaisemaan täällä klaaneistasi fictiää, sillä kysyntää olisi, ja mitä enemmän näitä klaaneja teet tänne, sitä enemmän mielenkiinto niiden tapahtumia kohtaan herää. Olet luova, joten ei olisi synti eikä häpeä jakaa luovuutesi hedelmiä meille muillekin. Nämä haamuklaanilaiset vaikuttavat oikein tosi kieroutuneilta pahiksilta. Näin julmaa klaania eivät Eriinitkään ole luoneet, joten jännitys on kyllä taaten taattu.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Haamuklaani

Viesti  Lumitiikeri lähetetty La Loka 06, 2012 2:51 am

Taas mun pitää sanoa, että kiitos erittäin paljon! Kukaan ei ole koskaan kehunut mua näin. Itse mietin mitä te ajattelette tuosta Rubiinisilmästä, itsestäni se on vähän outo. Se alkoi kiinnostamaan minua, pakko kirjoittaa sille menneisyyttä. Keksin omasta mielestänikin ihan hyviä klaaneja ja hahmoja, mutten osaa kirjoittaa niistä mitään No Innostuin kuitenkin noista teidän kommenteista ja yritän kirjoittaa jotain ja ehkäpä julkaista sen täällä.

Tuolla Aavetähdellä on isä Pilviklaanissa ja sen äiti on erakko, niin että sekin on aika kiinnostava tyyppi. Se onkin just sellainen kiero ja paha. Silti se rakastui Yökukkaan ja kohteli sitä paljon paremmin kuin muita. Sen pennuthan sitten jäävät Aurinkoklaaniin ja kasvavat siellä. Katsotaan mitä siitäkin seuraa Shocked

Mutta totean jälleen kerran että kiitos näistäkin kommenteista Smile
avatar
Lumitiikeri
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 16
Join date : 17.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Haamuklaani

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa