Pahikset

Siirry alas

Pahikset

Viesti  Bluefur lähetetty Ti Elo 28, 2012 6:31 am

Joo siis yleistä keskustelua näistä Warriorssejen "pahiksista". Ketä erityisesti vihaat, ja kuka on lempipahiksesi? Oma on ehkä Scourge Twisted Evil Joo ja Tikrua taas vihaan sieluni pohjasta, koska se nyt vaan on kauheen ärsyttävä + ne muut mitä se teki. Evil or Very Mad

Bluefur
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 52
Join date : 07.08.2012
Paikkakunta : ThunderClan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ti Elo 28, 2012 9:39 am

Yleensä vihaan pahiita melkolailla. Taidan olla luonteeltani oikeamielinen, kun en oikein kirjoissakaan osaa pitää pahiksista. Tai sitten tosiasia on se, että hyviä, hehheh, hyviäpä hyvinkin, pahiita on aika vaikea tehdä, tajusitteko. Siis, että mielenkiintoisia hahmoja tarkoitan. Tikru nyt oli pahis ei sieltä huonoimmasta, muttei todellakaan parhaimmastakaan päästä. Aluksi kun hän ei ollut niin pahis, vaan vaan semmoinen kiusaaja, minä koko ajan rinnastin hänet Monniin, enkä ole oikein tästä rinnastuksestani päässyt eroon. Monnista taas tykkään, hän on tosi hyvä pahis. Ruoska taasen oli mielestäni aika tylsä pahis. Jotenkin semmoinen mielikuvitukseton, eikä hänessä oikein ollut mitään toista tasoa tai mitään semmoista. Hänen kannattaisi opetella suhteellisuutta.

Kaikkein suurin pahsivihani kuitenkin kohdistuu Uudessa profeesissa terrorisoiviin kaksijalkoihin. Että mä vihaan niitä. Mielestäni ihmiset nyt ovat muutenkin yleisesti ottaen aika tyhmiä, mutta sitten kun on tämmöinen kirja, missä katsellaan viattomien kissojen näkökulmista elämää, niin hiirensappeni totisesti kiehuu kaksijalkojen johdosta. Semmoisia hulluja vain itseään ajattelevia psykopaatteja, jotka kuvittelevat voivansa tehdä ihan mitä hyvänsä, ja kylvävät vain tuhoa ja kauhua ja kamalaia asioita. Yök, en tykkää yhtään. Oikeastaan Profeesin takia olen alkanut vihaamaan kaikenlaisia rakennustyömaita ja työkoneita. Kaikkein pahimpia ovat semmoiset kaivinkoneet, joissa lukee 'cat'. Kammottavaa ironiaa, noei, ironia on elämän soijakastike, mutta se, että kissa mölisee ja tuhoaa luontoa on kyllä jo liikaa.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Bluefur lähetetty Ti Elo 28, 2012 9:50 am

Itse asiassa olen ihan samaa mieltä tossa kaksijalkajutussa. Meijänki mökin lähellä siin on kauheesti mettää, ja nyt siellä on jotain työkoneita, ja ne kaataa osan mettästä sieltä yhestä kohtaa. Tuli siinä kyllä kirjan tilanne mieleen.

Bluefur
Oppilas
Oppilas

Nainen Viestien lukumäärä : 52
Join date : 07.08.2012
Paikkakunta : ThunderClan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Wedge lähetetty Ti Syys 11, 2012 9:45 am

Paholainenhan on tunnetusti häviijä, ja niin kai pahiitkin on. SKeissä ei ole ollut mitään niin ihmeellisen hienoa pahista. Tikru oli semmoinen aika perinteinen julma pahis, jonka paha valta tuntui koko ajan painostavana päähenkilön päällä, ja samalla lukijan. Koskaan ei tiedä milloin Tikru hyppää jostain puskasta silleen hähähähähähäää. Ja surmaa Tuliin. Alussa kun se oli vielä semmoinen salaperäinen nuorukainen, josta ei oikein tietty onko se hyvä vai paha. Tietenkin Tuliilla aka. Harrylla on aina mahtavat lahjat, että semmoiset tuntemukset menevät aina nappiin, ja aina näkee jotain unia jotka ovat tosia, ja mahtavia, ja ainutlaatuisia.

Ruoska oli tosiaan kuten GPkin sanoi, että siihen ei oikein tutustuttu, että se oli vielä salaperäisempi nuorukainen kuin Tikru. Tietenkin jotkut porvarit tietävät siitä enemmän, mutta tarkoitan tässä nyt ihan niitä kirjoja. Ruoskakin oli semmoinen kohtalaisen uhkaava, mutta ei siitä saatu semmoista samanlaista kamaluutta kuin Tikrusta, vaikka samanvertainen pahis olikin. Joten ehkä noista kahdesta onnistuneempi pahis oli Tikru. En nyt sitten tiedä kummasta itse pidän enemmän.

Älä vain lue tätä jos et ole lukenut koko Uutta profeesia
Juonipaljastus:
Profeeseissa sitten ei ollutkaan parissa ekassa kirjassa yhtään pahista. Taisi mennä jonnekin neljänteen kirjaan asti ennenkuin tämä Haukkahalla nousi pahiin rooliin. Eikä se mitenkään muistaakseni koko metsässä ollut pahis, vaan semmoinen Vattiksen omantunnon asia, tai semmoinen. Tai olisihan se koskenut koko metsää, mutta ahneella on kakkainen loppu. Haukkiksessa taas oli vähän samanlaista tunnelmaa kuin Tikrussa, mutta myös erilaista. Haukkiin tapauksessa ajatteli koko ajan jotain että tajuaisit nyt että se on pahis. Joutui seuraamaan koko ajan kuin Vattis lipui yhä syvemmälle pimeälle puolelle. Haukkis täten oli ihan kiva pahis.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Harmaaraita lähetetty Ke Syys 12, 2012 4:20 am

Mulla ei oo lemppari pahist... Kaikki on yht ärsyttävii... Cool

Harmaaraita
Pentu
Pentu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 04.09.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Wedge lähetetty Ti Tammi 01, 2013 6:04 am

Tätä nyt ei ehkä kannata lukea jos ei ole Uutta Profeesia lukenut kokonaan.

Tuli vain tässä mieleeni tätä pahistupaa lukiessani, että toistaakohan Teepotta molemmissa edellisissä sarjoissa toteutuvaa kaavaa. Olen tässä nyt lukenut TPOTia vasta Tummaa jokea noin puoliväliin, joten tämä on minulle ihan auki käykö tässä näin, miten voisi käydä jos yleistäisi kahden edellisen sarjan pahisjutut ja siten olettaisi että sama toistuu myös kolmannessa sarjassa.

Joten. Mitä on tapahtunut sekä originaalissa että UPissa?
Noh. Kummassakaan ei alussa ole ollut mitään pahista. Ei oikeastaan. Mutta sitten, molemmissa nousee esiin pahis. Miten se käy? Se käy niin, että aluksi se pahis ei ole pahis. Siitä on vain semmoinen pieni tuntu, että onkohan tuo nyt paha vai hyvä. Näin kävi Tikrun kanssa. Aluksi ajateltiin, että onkohan tuo nyt vain jotain Tulisydämen vainoharhaisuutta, vai onko se nyt paha tyyppi. Sitten vähitellen se koko ajan kävi vain uhkaavammaksi ja uhkaavammaksi ja lopulta se oli ihan selkeästi sydänjuuriaan myöten paha, ja sitten sitä vastaan käytiin taistelemaan.
Mitä sitten Uudessa profeesissa? Aivan sama juttu Haukkahallan kera kuin Tikrun kanssa oli käynyt. Sama kaava. Aluksi vain semmoinen 'paha' sitten pahempi sitten pahin. Ja sitten kuolo korjasi.

Saanpa sitten nähdä miten Teepotassa. Jotenkin minusta kyllä tuntuu, että tämä Teepotta on niin erilainen ettei tähän ehkä niin sovi semmoinen pahis. Tai sitten se pahis on joku Tikru joka pahailee jostain paikka ei tähtienistä käsin. Se tuntuu ehkä mahdollisimmalta. En tiedä. Nähdään tosiaan sitten. Kahdessa edellisessä kaava oli kyllä selvä, vaikka Haukkiista nyt ei ehtinyt tulla mitään ihmeempää koko metsän uhkaa, vaan se oli semmoinen Vattiin oma juttu. Sekin on samanlaista molemmissa sarjoissa, että ekassa se Tikru oli Tuliin juttu, ja sitten tokassa Haukkis Vattiin. Nyt sitten joku Leijis saa oman pahiin?
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ti Tammi 01, 2013 9:07 am

No jatkanpa tästä Ulkokastin jälkeiseen aikaan, en kyllä mitenkään huikeasti kirjan tapahtumia pilaillen:

Enpä itse tullut edes ajatelleeksi tuota, että Teepotasta puuttuu suuri pahis, mutta totta tosiaan eipä semmoista näy eikä kuulu. Ulkokastissa nyt sitten vähän rähinöitiin niiden joidenkin ihmehemmojen kanssa, ja ehkä heistä voisi vielä kuuluakin lisää, se Ulkokastin lopputappelu oli aika lyhyesti kuitattu, niin että jäi semmoinen, että ne huligaanikissat voisivat vielä vaikkapa koota rivinsä uudelleen ja iskeä vaikka sitten metsään tai jotain.

Luin tuossa vähän tuota aikaisempaa pahisviestiäni, heheh, sieltä löytyi hyvä Tikru/Måns rinnastus, kannatan sitä kyllä edelleen, voisi joskus piirtää TikruXMonniarttia, ja kannattaa sitä laivaa. No ihan sama, tässä vain tuli taas Tikru mieleen tuosta Wedin viestistä. Tikru olisi ollut ihan loistopahis, jos hän olisi jäänyt sille pahalle asteelle, eikä muuttunut semmoiseksi mielipuoleksi maailmanvalloittajaksi, semmoisia on niin liikaa. Sen sijaan olisi ollut kyllä hienoa, jos Tikru olisi koko ensimmäisen arkin ajan ollut semmoinen kiusaaja, ja sitten sieltä olisi voinut semmoisena klisépahiksena iskeä Ruoska. Sekin olisi ihan hauskaa, jos Tikru vaikka ei olisi kuollutkaan, ja hän olisi vielä nykyäänkin semmoinen piikki ylihyveellisten päähahmojen lihassa. Semmoinen pahishyvis, jonkalaisia niitäkin nyt toisaalta on aika monessa sarjassa, mutta jotka kuitenkin ovat ihan hauskoja.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Helmi 28, 2013 11:14 am

Olen nyt tässä lukemassa Pitkiä varjoja tällä hetkellä, ja vaikken nyt ole vielä kauhean pitkällä siinä, niin silti tässä on kyllä yksi loistava juttu, jonka jo tässä vaiheessa tahdon huomioida tai julkaista huomioitani tästä vaiheesta tai jotain. No laitan nyt vaikka vaihteeksi pilailijaan, kun tässä nyt on ihan puhdasta pilailua Eklipsin lopusta ja Pitkien varjojenkin alusta, niin ettei kukaan vahingossakaan pilaa elämäänsä, silläkin kustannuksella, että rakastan kiloemtsiposteja.

Juonipaljastus:
Nimittäin, nythän tuossa vaiheessa tarinaa vaikuttaa melkein siltä, että Sooli olisi vähän niin kuin pahiksen rooliin asettumassa, sehän on tietysti vähän mielipidekysymys, mutta noiden kolmen voimailijan kannalta hän on ainakin muuttunut vihollisen omaiseksi. Toisaalta koskaan ei kyllä tiedä, mitä tulee tapahtumaan, Voima 3n kun vaikuttaa olevan varsinmoisen täynnä yllätyksiä, vaikkei muuten olekaan ehkä ihan niin yllättävä kuin Profeesit tai jotain mutta mitäpä tuosta.

Se miksi laitoin tämän pahistupaan on nyt Soolin käsittely pahiksena. Minusta tässä nimittäin on Erineiltä havaittavissa ihan loistava toisen tason sanoma, kun Sooli riehuu Varjoklaanissa ja nyt sitten päivitellään kauheasti, että voi ei hän rikkoo siellä soturilain ja pilaa Varjoklaanin, ja sitten nää meidän 3 voimailijaa ovat ihan hädissään, että aargh, meidän täytyy pelastaa Varjoklaani Soolin myrkyllisiltä aatteilta.

Niin mitä ovat nämä Soolin myrkylliset aatteet? No sitä, että jokainen kissa huolehtii vain itsekkäästi itsestään ja hommailee omat riistansa jne, siis peri kapitalistisia ajatuksia. Sooli on iso paha kapitalisti, joka yrittää tuhota soturiklaanien hienon kommarijärjestelmän, ja kirjan päähenkilöt sitten yrittävät hiki hatussa keksiä vastaiskua tälle kaamealle kapitalismin hyökkäykselle. Loistava, mitään näin loistavaa ei kyllä SKeissä ole pitkään aikaan ollutkaan.

Sitten kun tuolla yhdessä toisessa tuvassa juuri pääsin sanomasta, että pidän Soolista, ja sitten sanon koko ajan, että vihaan kapitalisteja, niin vieläkin kuitenkin voin ihan hyvillä mielin sanoa, että minusta Sooli on kyllä loistohahmo, SKien paras pahis tähän mennessä ihan ehdottomasti, ja tämä Soolin kapitalismihyökkäys on kyllä muutenkin nostattanut Voima 3nin arvoa. Pidän kyllä muutenkin Soolista tervehenkisenä ja itsenäisenä toisinajattelijana, anarchy nimittäin piristää aina, SKien onnellisessa maailmassa kun kommunismi on valta-aate, niin kyllä yksi vähemmistökapitalisti aina tekee ihan hyvää siellä, sitten siellä.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Echosong lähetetty Ke Heinä 09, 2014 4:16 am

Lempipahikseni on varmaan Scourge, koska se tappo Tigerstarin. Ja Inhokkipahikseni on Tigerstar ja Darkstripe(jos se ees on pahis...). Darkstripe oli vaa sellane kunnon petturi kuten Tigerstar. Ja sit ehkä Brokenstar....
avatar
Echosong
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 15
Join date : 04.07.2014
Paikkakunta : SkyClan

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pahikset

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa