AumaKlaani / StackClan

Siirry alas

AumaKlaani / StackClan

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ti Kesä 05, 2012 6:26 am

Päätinpä tässä esitellä toisen varsin merkittävän ficeissäni esiintyvän klaanin, tämä on nimeltään AumaKlaani. AumaKlaanissa on aika paljon sotureita, kun heillä on tapana vastaanottaa kaikenlaisia kulkukissoja, ja kouluttaa heistä uskollisia sotureita, ja TähtiKlaanin palvelijoita. AumaKlaanilla onkin omanlainen vastaanottokeskuksensa, jossa kouliintuneet soturit vastaanottavat sotureiksi sopivia spurgukissoja. Mitään nollatasoa ei kuitenkaan hyväksytä, vaan laatuvaatimukset ovat kovat, ja hulttiot häädetään armotta. Kyllähän AumaKlaanin kissat toki lisääntyvätkin, sillä he eivät asu kaksijalkojen ydinlaskeuma-alueella kuten PultsariKlaani, joka nyt on muutenkin semmoinen sosiaalisten ongelmien pesä. Tämä AumaKlaani on ehkä vähän tämmöinen vähemmän mielikuvituksen lennolla varustettu, niin jonkun mielestä se voi olla parempi. Tässä nyt muutamia tärkeimpiä tyyppejä:

Päällikkö
Salotähti: Harmaantunut viisaan vanha matalaääninen varsin siis päällikkömäinen kolli. Soturinimeltään hän oli Salonenä.
Varapäällikkö
Ravaturkki: Persoonallisen violetihtavan turkin omaava änkyttävä kolli, jolla on taipumusta pelokkuuteen. Kuitenkin yksi uskollisimpia klaaninsa kissoja ja oiva organisoija.
Parantaja
Juoksevakorva: Kilpsukuvioinen naaras, jonka korvista juoksee aina vaikkua.
Soturit
Majurimyrsky: Lyhyt mutta tukeva ruskea taabbi kolli, joka on tunnettu persoonallisista asukeksinnöistään.
Nokkavatsa: Umpisarkastinen ja päästään harvakarvainen inkivääritomi.
Yksimieli: Keltasilmäinen taabbi naaras, joka ei koskaan ajattele kaksimielisyyksiä.
Tulihäntä: Aina todella kiireinen ja malttamaton nuori naaraskissa. Silmät ovat magneettisen vihreät ja turkki ruskea.
Piraattimyrsky: Raivoisista taistelutaidoistaan ja epärehellisyydestään tunnettu saniaisenvärinen kolli.
Kielomaa: Kaunis valkoinen naaras, jolla ruskeita läiskiä. Myös todellinen älykkö, ja luovasti lahjakas. Hänet on helppo spotata esim soittelemasta voikukkia metsässä.
Silmumisteli: Vaalea äärettömän lihava naaras, joka hengästyy helposti. Hän on niin valtaisa, että hän voisi melkein vaikka jyrätä vastustajansa pyörimällä heidän päältään, minkä hän joskus tekeekin.


Historiaa:
AumaKlaani sai alkunsa, kun kaksijalkakissa nimeltään Azizi pakeni kaksijalkojensa luota. Hän oli päättänyt ryhtyä metsäneläjäksi, muttei kuitenkaan ketunläjäksi, hihhih. Nojoo, hän ei kuitenkaan halunnut olla klaanikissa, ja niin vakuuttunut hän oli siitä, ettei enää tulisi kotikisuksi, kuten myös siitä, ettei hänestä tulisi klaanikisu, että hän vannoi naureskellen valan: "Jos ikänä enää törmään mihinkään kaksijalkojen tekemään, perustan oman klaanin, hahhahaha!" Tämän valan vannottuaan Azizi elikin muutamia kuita iloisena metsässä törmäämättä mihinkään kaksijalkoihin viittaavaakaan. Sitten eräänä lehtikadon yönä hän meni suojaisaan kuoppaan lumisadetta pakoon. Kuopassa hän haistoi jotain vierasta. Hän meni tutkimaan lähemmin, ja löysi siististi pinottuna keskeltä kuoppaa ison auman sokerijuurikkaita. Azizi kauhistui, hän nääs oli nähnyt aumoja entisessä kaksijalkakodissaan. Azizi tiesi oitis, että se muodostelma, jonka edessä hän nyt seisoi oli kaksijalkojen sokerijuurikasauma, ja niin hän teki, että perusti oman klaanin, AumaKlaanin.

Azizi alkoi kerätä kissoja ympärilleen, ja pian hän saikin TähtiKlaanilta viestin, että oli oikealla tiellä. Hänestä tuli Azizitähti, ja AumaKlaani alkoi kukoistaa monien sukupolvien ajan. Vielä nykyäänkin AumaKlaani kokoontuu johtajansa kutsumana tälle muinaiselle sokerijuurikasaumalle, jonka kaksijalat olivat sinne unohtaneet.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa