Politiikka

Siirry alas

Politiikka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Toukokuu 30, 2012 6:55 am

Ajattelin, että tämä topa tarvitaan, kun kunnallisvaalit lähestyvät, ja Ranskakin kääntyi vasemmalle. Maailma on siis ihan mullin mallin. Noei nyt ihan, mutta kuitenkin lähes.

Minusta on tyhmää, että Suomi kääntyi oikealle. Tai siis mielestäni Kokoomus on vähän semmoinen vihannesten puolue, että yhdessä köyhiä turpaan. Sitten presidenttime Sapakin on vähän semmoinen puhekyvytön, joka vain yrittää miellyttää kaikkia mielipiteillään, ja olinkin aika masentunut, kun hänestä tuli pressa. Itse kuljin toisen kierroksen ajan semmoisessa Haavisto HOPE paidassa, ja kampanjoin pinssit rinnassani. Minut saattoi jopa spotata paikallisesta lehdestä Haaviston kampanjatilaisuuskuvasta, ja kaikenlisäksi omistan Pekan ja Antonion signeeraamaan paperilappusen varustettuna kampanjatarralla.

En minä nyt silti ainoastaan Vihreitä de gröna kannata. Itseasiassa kaikki vaalikoneet väittävät aina, että minun pitäisi äänestää VASia. Noei siinä mitään, ihan hyvä puolue. En kuitenkaan ole mikään äärivasemmistolainen, enkä kyllä maltillinen oikeistolainenkaan. Ehkä maltillinen vasemmistolainen, tai jotain siltä väliltä. Vihreäthän on juuri sopivasti keskustapuolue. Sen sijaan minusta on aika typerää, että koulussa meille opetetaan, että Keskusta on oikeistopuolue. Minusta tuommoisen väittäminen on ihan puhdasta humpuukia. Jollain toisella tunnilla opettajamme taas väitti, että se on keskustapuolue. Mihinköhän tässä maailmassa pitäisi enää uskoa?

Jos tässä nyt vielä miettisi SoturIkissojen politiikkaa, niin minun mielestäni heidän klaanitoimintansa on aika kommarimaista. Se on oikeastaan todella toimiva järjestelmä, ja mielestäni Suomenkin pitäisi ehdottomasti ottaa mallia klaanikissojen poliittisesta järjestelmästä. Se saattaisi olla vähän vaikeaa näin isolla väkiluvulla, mutta olenkin sitä mieltä, että Suomi pitäisi jakaa tuommoisiin kommunistisiin klaaneihin kuten SoturIkissoissa, ja sitten kaikki olisivat tyytyväisiä. Yhdessä huolehdittaisiin, että kaikilla on hyvä olla, ja vanhukset ja lapset ruokittaisiin ensin, ja ketään ei jätettäisi syrjäytymään. Se vasta on kommunismia toimivimmillaan! Harmi, ettei se toteudu tällä hetkellä missään ihan puhtaasti, eli se ei toimi.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Wedge lähetetty Ke Toukokuu 30, 2012 11:16 am

Sapa on kyllä vielä tosi epäedustavan näköinen. Eräs tyhmähkö ystäväni sanoi pressavaalien aikaan että jos Pekasta tulee presidentti niin kaikki luulee että kaikki suomalaiset ovat homoja. Onko sitten yhtään parempi että kaikki luulevat että suomalaiset ovat semmoisia koeputkessakasvatettuja ydinjätemutaatioituneita epäihmisiä. Kuten Paavo V. sanoikin että näemme ympärillämme paljon epäihmisiä.

Minulle taasen aina kaikki vaalikoneet sanovat että kristillisdemokraatit. Olen kyllä tosiaan tämmöinen kristillinen tyyppi, mutta en tiedä äänestäisinkö siltikään mitään kdejä jos saisin, en tiedä.

Perussuomalaiset ovat kyllä tosi läskejä populisteja enkä oikein kannata semmoisia. Vähän kuin tiikeritähti, no ei nyt sentään, mutta kuitenkin.

Minäkin tosiaan huomasin lukiessani että nämähän ovat hyviä kommunisteja nämä klaanikissat. Klaani ruokitaan ja ei ole mitään yrityksiä eikä mitään vastustavia puolueita. Ja kaikkea muutakin. Ehkä isoin ero on että kommunismi on kai aina sisältänyt tämmöisen ateistisen kannan ja sotureilla on sentään tähtiklaani apunaan jota he usein jopa rukoilevat.

avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Wedge lähetetty Ke Kesä 13, 2012 5:23 pm

Vielä SK politiikasta sen verran että kissojen kommariutta puoltaa myös se että niillä on tosi vahvat johtajat, ja niitä melkein palvotaan, ja ne ovat suuria sankareja. Aivan kuin joku Lenin ja Stalin yms. Tulitähden sankariutta korostetaan tosi paljon vähän liikaakin, siinä koko ajan sanotaan että Tulitähden kaltainen sankari yms. Tulitähti on myös muitten klaanien mielestä joku tosi kova heeros. Vähän liian liioteltua mielestäni. Mielipiteitä on monia.

Harmi että Stefan Wallin ei enää ole puolustusministeri. Tai on kai vielä heinäkuuhun mutta kuitenkin. Pidin niin Stefanista. Menihän Stefulla aika huonosti, mutta kuitenkin. Hyvä puolustamaan mielestäni. Joittenkin mielestä näköjään ei. Uusi puolustusministeri näyttää tosi tympeältä. No aina ei voi voittaa.

Keskusta sai uuden puheenjohtajan. Paavo parka, tapasin tässä viikonloppuna erään ylemmän luokan naisen (ei siis vanha vaan ylemmillä luokilla) joka koko ajan sanoi että Paavo parka. Hänen mielestään Paavo teki suurimman virheen kun siirtyi Lapista Uudenmaan vaalipiiriin ja menetti uskollisia lappilaisia äänestäjiä kun hylkäsi heidät. Hän sanoi myös että silloin kun hän oli nuori oli semmoinen sanonta kuin Paavo parka, kovan onnen lapsi. Tunnistitteko mistä lainaus? Paavo parka. Crying or Very sad

avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ma Kesä 18, 2012 6:03 am

Vaikken nyt varsinaisesti mikään Keskusta-aktiivi olekaan, niin minun mielestäni on ihan hyvä, että puoluejohtajaksi tuli vähän uutta verta. Paavo parka nyt muutenkin on vähän semmoinen rasittava "markat takaisin, ja eristäydytään maailmasta" tyyppi, vaikka hänellä toki hyviä vaalimainoksia olikin pressanvaalikanpanjassa.

Minäkin otan osaa Stefun kurjan kohtalon johdosta. Mielestäni hän oli oiva puolustusministeri, mutta tietystikin töppäilyistä sakotetaan. Luin tässä muuten hetki sitten Metro-lehdestä, että Halla-aholla on kuumat paikat, tai jotain sinne päin. Hän nääs joutui syrjäytymään eduskunnan jonkunennytmuistaminkä valiokunnan puheenjohtajan paikalta, kun oli mennyt kiihottamaan kansanryhmää vastaan. Minusta on aika vastuutonta, että tuommoisessa asemassa olevat päättäjät höpisevät julkisuteen tuommoisia kauheita asioita. Minusta PS nyt on muutenkin vähän arveluttava tyhjää jauhava puolue, mutta mielipiteensä tietysti kullakin.

Niin ja päivän poliittinen uutinenhan oli ehdottomasti se kuinka PSiläiset soittivat ilmakitaraa Timo Soinin 50v-päivillä hänen suosikkibändinsä Status Quon tahtiin. Pitäisiköhän kuunnella. Razz

No muokkaan nyt vielä sen verran, että laitan tästä tämmöisen demonstraatiovideon aiheesta. Kyllähän tässä alkaa omakin ilmakitara soimaan, no ei sentään. Ihan hyvä kappale, mutta sanoma ei oikein miellytä. Rullaa yli Beethovenin. pale Hui kauhistus! Beethoven on kuitenkin yksi suosikkisäveltäjiäni.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Wedge lähetetty Ma Kesä 18, 2012 8:51 am

Uudella puolustusministerillä on sentään hiukan huumoriarvoakin. Vähän kuin SKssä (ei siis soturikissoissa) PolKomissa, se on semmoinen jonkun politiikkaan perehtyneen toimittajan pieni poliittinen kommentti joka SKssä. Siinä on aina muutama noin 4 lyhyttä pätkää eri poliitikoista. Sitten siinä on yksi piirroskuva, semmoinen karikatyyri, ja pari valokuvaa kyseessä olevista poliitikoista. Niin siinä oli juuri viime perjantaina Callen kuva, ja siinä puhuttiin jotain Voldemort Makarovista, ja puolustusministeristä joka on kuin ilmetty Harry Potter, sitten siinä oli se karikatyyrikuva Callesta, ja sillä oli salama-arpi. Hän kyllä todella näyttää Harzalta. Hän eräässä haastattelussa sanoikin että siitä on tullut eräänlainen joke. Mutta se on ihan hyvä asia.

Mutta ei sen puoleen ettei entisessä puolustusministerissä olisi ollut mitään hauskaa. Kerran kiinnitin huomiota semmoiseen ryhmäkuvaan jossa oli kai edellisen hallituksen ministerit. Sitten siellä oli eturivissä Stefu. Stefanilla oli ihmeellisen isot ja littanat kengät. Siis semmoiset räpylämäiset. Kun vertasi muihin kenkiin niin Stefun kengät erottuivat kyllä joukosta jättimäisinä.

Joo en pidä minäkään PSeistä. Jussille tuli kyllä ihan oikea tuomio kun oli kirjoittanut jotain (älkää missään nimessä pitäkö tätä minään varmana tietona luettelen tämän vain ulkomuistista)vastaavaa: "Somalit ryöstelevät ja kerjäävät. Se kulkee heidän suvussaan ja geeneissään", tai jotain vastaavaa. Kuitenkin loukkasi syvästi somaleja. Itse pidän somaleista hyvinkin paljon.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Ke Kesä 27, 2012 7:45 am

Jees ja just! Vihaan toisten ihmisten loukkaamista. Ja varsinkaan tuommoisten korkea-arvoisten tyyppien ei pitäisi semmoisia solvauksia suustaan päästellä.

Tuli tässä mieleeni tämmöinen historialliseen politiikkaan liittyvä keskustelu. Nääs eräästä aikaimme suurmiehestä nimeltään Winston Churchill (Voittaatonni Kirkkosairas). Kerran matematiikan tunnilla jostain kumman syystä pohdiskelimme Churchilliä, ja joillain kummallisilla kaavoilla ja kysymyksillä opettajamme tuli siihen tulokseen, että Churchill olikin porkkana. Siinä sitä sitten kummailtiin oikein urakalla, että mitäs kummaa, eihän se nyt niin voi olla, mutta matemaattisesti todistettu on aina matemaattisesti todistettu.

Sitten toinenkin Winstoniin liittyvä juttu, että yksi entinen toverini, jota en kyllä nykyään tunne oli erittäin innostunut hippiliikkeestä. Minusta jopa tuntui, että hän oli hippiliikkeen johtaja. No, hän kuitenkin kovin usein näytti semmoista perinteistä hippimerkkiä sormillaan (eli semmoista, että etu ja keskisormi ovat pystyssä). Aina kuitenkin, kun hän näytti sitä merkkiä, ja hänelle sanoi, että "Onko nyt kiva olla hippi?", niin hän alkoi aina kiistelemään, että Winston Churchill näytti sen merkin esnimmäisenä ja se tarkoittaa voittoa. Siinä sitten kaikki aina kummailimme toveriporukassa, että mitäs sinä nyt muka voittoa julistelet siinä, vielä kun olet tuommoinen hippiliikkeen johtaja?!? Mikä on teidän mielipiteenne tästä salaperäisestä poliittisesta sormimerkistä, arvon kanssakeskustelijat?
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Wedge lähetetty To Kesä 28, 2012 1:35 am

Mietin tässä että kumpaan topaan laitan tämän viestini mutta laitan nyt tänne kun kyllä tämä on ehkä enemmälti politiikkaa vaikka kovasti koulua koskeekin. Lisäksi kun minulla vielä on tuolla viimeisin viesti tuolla koulutovassa niin en viitsi kaksoisviesteillä kun tännekin sopii.

Luin juuri lehdestä tuosta kouluuudistusjutusta. Että mitä tunteja tulee enemmän ja mitä vähemmän ja niin edelleen. Se vaikutti kyllä aika ketunsydämiseltä. No se että ne vähimmäistuntimäärät nousevat vähän niin se ei närästä kyllä oikein, mutta muu kyllä.

Valinnaisten aineiden määrä laskee. Jopas jotakin. Muistaakseni aidinkielen opettajani sanoi taannoin että se oli tyhmää kun viimeksi tehtiin näitä uudistuksia, niin valinnaisia vähennettiin ja lisättiin ainakin äidinkieltä ja matematiikkaa. Olen kyllä tosi onnellinen että matematiikan opintojen määrä ei nyt nouse kun se oli niin hiirenaivoista isolla osalla yläastetta. Mutta sitten kun valinnaisia vähennetään niin liikunto ja musiikki ja kuvaamataito lisääntyy. Juuri noiden pitäisi olla valinnaisia eikä semmoisia että niitä pitää opiskella enemmän pakollisesti blah.

Sitten tuo kiistelty uskonto. Uskonto on hyvä aine kun siellä opetellaan hyviä raamatun kertomuksia. Sitten seiskalla se on semmoista kulttuuria, ja kasilla on sitten vähän eurooppalaisempaa kulttuuria ja sitten ysillä se on semmoista epäuskontoa, jossa opetellaan vain semmoista että näin elät hyvin vähän kuin terveystiedossa. Että ei se niin uskontoa oikein ole yläasteella. Ett' enemmänkin sitä pitäisi muuttaa kuin lisätä tai vähentää. Eräs käsityön opettajamme tuli keskustelemaan asiasta kanssamme kun ystävieni kanssa tästä aiheesta keskustelimme, niin hän sanoi: "Se on ihan tyhmää kun lapsille opetetaan totena jotain palavia pensaita, ym." Sanoin siihen: "Mutta nehän on tosia." Sitten hän alkoi nauramaan ja sanoi: "Vai tällä tasolla keskustelunne ovat", ja lähti pois nauraen. Hänellä oli vähän nurja kanta asiaan.

Historian ja yhin opetusta lisätään. Historin ja yhteiskuntaopin lehtorini sanoi että hän ei haluaisi että näitä lisättäisiin. Mutta niitä kyllä kai lisätään ala-asteelle, ja hän oli yläasteen opettaja niin en tiedä miten hän suhtautuu tähän asiaan. Mutta se että ne alkaa jo neljännellä luokalla niin se on jo vähän arveluttavaa. Ja sitten kun niiden ja äidinkielen opetukseen lisätään draamaa niin se kuulostaa jo vähän typerältä. Yhteiskuntaopista tulee semmoista tuolileikkiä jossa lauletaan yhteiskunnallisia lauluja. Boeh.

Mutta sitten ruotsin kielen opetusta aikaistetaan. Se on sinällään ihan hyvä ajatus mutta joku jossain kommentoi että se sitten hajauttaa ruotsin opintoja, että niitä ei lisätä yhtään on vähän tyhmää. Olisin mieluusti oppinut lisää ruotsia, se olisi ollut mahtista, mutta ehtiihän myöhemminkin. Mutta toisaalta joku kommaroi että nuorena oppii paremmin ja ehkä sekin on totta. En oikein tiedä miten suhtautua tähän mutta kyllä ihan myönteisesti. Olisi ollut tosiaan hyvä lisätäkin niitä tunteja.

Sitten Fysiikka, kemia, biologia, maantieto ja terveystieto yhdistetään ala-asteella ympäristöopiksi. Tämä oli viisasta. Kun kuitenkin niissä aina opiskellaan samoja asioita noissa yllä mainituissa aineissa. Muistaakseni jos nyt oikein tiedän niin edellisessä tämmöisessä uudistuussa ala-asteelle lisättiin noita fysiikkaa kemiaa ja historiaa. Nyt on kyllä hyvä että ne on yhdessä aineessa, ei siis tuo historia, niin ehkä päällekkäisyyksiä pystytään ehkäisemään paremmin. Muutenkin kuin juuri tuommoiset biologia ja fysiikka ja kemia ovat ala-asteella niin samanmoisia niin se on ihan viisasta yhdistää ne.

No eihän tämä uudistus ollut oikeastaan mikään järkyttävän laaja-alaisesti toimiva älyllinen systeemi olekaan niin ei se mielestäni ollut mitenkään hyvä. Vain kaksi hyvää asiaa jotka ovat molemmat aika vähäpätöisiä hyviä asioja. Jäi kyllä vähän huono maku suuhun, mutta ei kyllä ollut mitään ihmeemmän järkyttäviäkään uutisia.

Eiväthän nämä kyllä minua koske kun tulee voimaan vasta 2016. Pöö. Minulla ei ole mitään pelättävää. Mutta kyllä pitää ajatella nykynuorisoakin eikä vain itseään. Sekä tietenkin mahdollisten omien lapsieni tulevaisuus on tärkeää, mutta eivätköhän nämä ehdi viel'ä siihen asti muuttumaan vieläkin huonompaan suuntaan. Hyvää kannattaa odottaa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Pe Heinä 06, 2012 5:06 am

Olen aika samaa mieltä toveri Wedgen kanssa noista koulujutuista. Mielestäni tuommoiset liikunta ja kuvaamataito ja musiikki ovat ihan turhia aineita. Niiden pitäisi olla vain valinnaisina, semmoisina harrasteina. Ne ovat hyödyttömiä, kun jos ei halua tehdä mitään niin voi vaan seistä, sanoi yksi toverini. Olen kyllä aikalailla samaa mieltä asiasta hänen kanssaan.

Sitten muuten Carl Haglundista tuli puolustusministeri, vaikkei hän terveydellisistä syistä ole suorittanutkaan asepalvelusta. Onnittelut Carlille, hän kuulemma ei vastusta Natoa, muttei sitä ajakaan. Vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä. Carlhan oli ennen tätä nimitystään europarlamentaarikko. Lehdessä sitten luki, että "Torvlads europarlamenttiin", ja minä jo kummailin, että ei kai sentään hyvin tuntemamme Linus Torvalds. No ei sentään, europarlamentaarikkona joidenkin kalastusasioiden asiantuntijana Carlin tilalla vaikuttaa tällä hetkellä Nils Torvalds. Onnea myös hänelle uuden viran johdosta.

Sitten vielä luin, ennyt muista mistä lehdestä, mutta kuitenkin, että Stefu tahtoo pysyä politiikassa mukana. Hienoa hienoa, arvostan tuommoista uutteruutta ja periksiantamattomuutta. Muutenkin Stefu oli mielestäni varsin hyvä p-ministeri, ja hän sai osakseen vähän turhan paljon vihaa. Kiittämättömyys on maailman palkka. Siinä lehtijutussa oli sitten kuva Stefusta istumassa laiturilla kesämökillään. Lomailkoon siis nyt rauhassa, ja palatkoon töihin virkeänä. Kaikkea hyvää Stefulle!
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Elo 02, 2012 11:53 am

Anteeksi nyt kun tuplapostin (sbämmin?), mutta päivän ehdoton poliittinen huippuhetki oli, kun itse Sapa vaimoineen tuli käymään täällä kotikylässäni. Ylpeyteni koki pienen kolauksen, kun jouduin palaamaan koululleni, jonne olin vannonut olevani palaamati. No ei siinä mitään, tulipahan nähtyä Sapa, hän oli terveen ja hyvinvoivan näköinen. Tilaisuudessa oli kyllä lievää henkilönpalvontaa havaittavissa, kun suurin osa ihmisista oli ihan innoissaan riehumassa siellä pressan ympärillä. Jäi sitten oma näkemiseni melko vähäiseksi, kun siellä oli niin paljon porukkaa suurmiestä käpäämässä. Savan ympärillä oli kyllä muutenkin melko hurmoksellista, kun siellä oli ihan pikulapsia, jotka huusivat ihan onnensa kukkuloilla "SAUULII!" Kai Sapa on jonkinlainen suuri johtaja, kansan isähahmo ja yhdistäjä. Yhdessä köyhiä turpaan ainakin. Tai sitten ne lapset vain olivat aivopestyjä, eihän sitä koskaan tiedä.

avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Wedge lähetetty Ma Elo 06, 2012 11:32 pm

Juuri eräs päivä löysimme veljeni kanssa itseistämme yhden yhteisen asian. Kumpikaan meistä ei pidä kapitalisteista. Kun sanoin hänelle jotain että vihaan kapitalisteja tms. Niin hän oli ihan innoissaan ja sanoi:"Ihanaa! Meissä on jotain yhteistä!" Sapa on vähän epäilyttävä tyyppi kyllä. Kapitalisti, mutantti, ja muutenkin juuri semmoinen suuri johtaja. Jepe taas sitten on vain semmoinen vihannes joka kulkee suuren presidentin liepeillä.

Ah eipäs olekaan ollut vähään aikaan täällä poliittista keskustelua. Mutta siihen on kyllä ihan looginen vastaus, kun kansanedustajatkin ovat olleet kesälomalla. Mutta kyllä silloinkin on ehtinyt tapahtua kaikenmoista. Esim. James nyt on päästellyt vähän moskaa suustaan. Jopa siinä määrin että kun laulelin talossamme uutista lukiessa jotain:" Jaaamees Hiiirvisaarii", tms. Niin veljeni huusi: "Hiljaa se on tässä talossa kirosana!" No selvä selvä. James nyt on muutenkin vähän epäilyttävä niinkuin muutkin läskit populistit.

Sitten tietysti puhutaan koko ajan soopaa eurosta, ja sen haitoista ja hyödyistä. Se nyt on aika tylsää kun aina samat jutut. PSit sanovat että euro on surkea. Ja KOKit sanovat että euro on ihana. Ja että Kreikka ja Espanja ja jotkut muut maat ovat surkeita. Sitten aina päivitellään että mitenkäs surkeita ne sitten ovat. Ei semmoinen jaksa kauaa kiinnostaa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Politiikka

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa