KoixLehti

Siirry alas

KoixLehti

Viesti  Wedge lähetetty La Toukokuu 26, 2012 2:22 am

Tätä ei nyt ehkä kannata lukea ennen kuin on lukenut Uuden profeesin ensimmäisen kirjan.
Myrsky- ja jokiklaanin parantajakokelaathan ovat läheisiä toisilleen. Etenkin Lehtitassu kun se katseli sitä että onpas tuo Koisiipi tosi kaunis ja lihaksikas. Siinä kohtaa ajattelin että eikös ne molemmat ole naaraita, ja tarkistin ja ovathan ne. Noh nämä härskit homoparituksethan ovat kuten Running sanoikin paljon hauskempia ja jännempiä kuin tylsät heteroparitukset. Tämä on vielä siinä suhteessa aika raju kun parantajat eivät saa pariutua, ja nämä molemmat ovat parantajakokelaita. Suhteen alussa Koisiipi oli vielä kylmän torjuva, mutta sitten heltyi Lehtitassun ystävyydenhierontayrityksiin. Nopeasti he alkoivat juttelemaan niin että muitten täytyi oikein hidastaa matkaa kun nämä kaksi olivat niin ihastuneita toisiinsa.

En tosiaan ole kuin lukenut vielä ensimmäistäkään kirjaa loppuun. Jotenka en kyllä tiedä miten tämä suhde tulee kehittymään. Mutta näinkin se voi olla.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: KoixLehti

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Toukokuu 27, 2012 10:05 am

Sinusta tulee kyllä vielä shippauksen mestari! En olekaan tullut itse tämmöistä ajatelleeksi lukiessani. Tämä on kyllä tämmöinen tosi realistinen, ja voisi kuvitella missä hyvänsä vaiheessa tpahtuvan niin, että Lehti hyppää jostain pusikosta ja tunnustaa tunteensa Koisiipeä kohtaan. Sitten tietysti asia mikä tästä tekee vaarallisen on se, ett' nämä kissat ovat eri klaaneista. Toisaalta, kuten kaikki profeesia lukeneet tietävät, niin tuo alkaa kyllä vähän menettää merkitystään vähitellen.

No itse en kuitenkaan kannata tämmöistä syntisyyttä. En tiedä mikä on TähtiKlaanin kanta, mutta raamatun mukaan homous ei ole syntiä, mutta sen tekeminen on. Vaikka raamatussa nyt onkin paljon ihan hyviä asioita niin mielestäni tuo kohta on kyllä vähän tyhmä, ja toivoisinkin että TähtiKlaani hyväksyisi myös härskimmänpuoleisen homouden tekemisen. Eipä siinä mitään, on tämä mielestäni epämiellyttävä pari juuri tuon Wedgen mainitseman jutun, että molemmat ovat parantajia vuoksi.

No, ei siinä kuitenkaan sillä tavalla mitään, että jos nämä nyt oikeasti rakastaisivat toisiaan niin en minä sitä tuomitsisi muutaman epäkohdan vuoksi. Mielestäni vaan kissan ei pitäisi ryhtyä parantajaksi, josseise pysty olemaan shippailematta.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: KoixLehti

Viesti  Wedge lähetetty Ke Loka 24, 2012 2:37 am

Niin... "Kissan ei tulisi ryhtyä parantajaksi jos ei pysty olemaan shippailematta." Näinhän se olisi, mutta kun sitten varmaan harva voisi olla parantaja. Sillä etenkin kun jos tulee parantajaoppilaaksi nuorena, niin siinähän saattaa ajatella, että ei minuu mitkään shippailut kiinnosta, mutta sitten kun ikää alkaa varttua, niin sitten se alkaakin kiinnostaa. Ja sitten on muutenkin varmaan vaikea löytää kisua, joka olisi kiinnostunut parantamisesta, ja omaa jonkinmoisen yhteyden tähtiklaaniin, ja sitten vielä ei haluaisi shippailla. Joten tästä voidaan johtaa semmoinen päätös, että tämä on hyyvin epätäytetty kohta soturikoodissa.

Kuten Aamikin niin viisaasti sanoi: "Parantajat (muka yrittää) noudattaa sitä kohtaa, mutta kyllähän me se tiedetään ettei sitä noudateta."
Niinhän me vain tiedämme. Nyt kun kävin vielä vähän syvemmin ajattelemaan, niin oikeastaan melkein kaikki parantajat, joihin on lähemminkin tutustuttu, ovat shippailleet. Joillain on jopa pentujakin, voieeei. Niin se vain on, että se shippailun voima on vastustamaton. Minkä kissa luonnolleen mahtaa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: KoixLehti

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa