SK-kansitaide

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Wedge lähetetty Ma Marras 26, 2012 8:42 am

Oh, hienoa nähdä sinuakin täällä, mutta olen kyllä sitä mieltä (edelleen) että olisi hienoa jos lukisitkin näitä viestejä, mutta ei puututa pikkuseikkoihin. Ja kertaus on opintojen äiti, ja laiskuus velttouden.

Mutta ei tuo slovenialainen t&j ole niin kammottava kuin aluksi sitä katsoisi olevan. Aluksi se nimittäin näyttää juurikin kamalalta, mutta kun tarkemmin katsoo niin se on paljon hienompi kuin meillä. Tai sitten tässäkin on semmoinen yksinkertainen juttu, että ruoho on vihreämpää sillä puolen. Ja onhan tuo liettualainenkin omalla tavallaan ihan piristävä, mutta no joo kyllä vähän enempi juttu olisi ihan siisti.

Mutta mitä nyt ihan näistä kotoisista SKkansista, niin kun nyt AHn kotisivuilta katselin ja muutenkin, niin Aaminkoissa näyttäisi taas olevan sitten jo vähän antiydinkissampi etukansi, en nyt käy sitä tässä mitään ylistelemään, mutta kyllä se nyt on jo ehkä vähän parempaan päin. Mutta vaikka se on ehkä vähän parempi, niin joka tapauksessa se on kyllä jotenkin tosi karmiva kuten muutkin. Etenkin silmät ovat niin pelottavat että ihan pelottaa. Ei edes ole magneettiset, vain oudot. Kun siinä alapuolella on sitten semmoinen kissagruppi niin tuntuu, että sitä olisi paljon kivempi katsella vähän isompana ja niin edelleen, mutta mitäs nyt näistä, päristään niillä mitä nyt saadaan.

Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Toukokuu 02, 2013 10:09 am

Avaaxi kirjoitti:Tosin taidan olla täällä ainoa, joka osaa arvostaa Hunterin kirjojen saksalaisia kansia. Ne ovat mielestäni upeita ja taidolla tehtyjä, ja uusien Etsijät-kirjojen kannet näyttävät myös hyvin lupaavilta. Käyn muuten aina Warriors Wikissä ja Seekers Wikissä stalkkaamassa, miltä tulevien kirjojen uudet kannet näyttävät. Tässä nyt muutama esimerkki:

Twilight
http://images.wikia.com/warriors/images/b/b1/NP-5-DE.jpg

Sunset
http://images.wikia.com/warriors/images/2/29/NP-6-DE.jpg

The Sight
http://images.wikia.com/warriors/images/d/de/PO3-1-DE.jpg

Dark River
http://images.wikia.com/warriors/images/b/b7/PO3-2-DE.jpg

Outcast
http://images.wikia.com/warriors/images/e/e4/PO3-3-DE.jpg

Eclipse
http://images.wikia.com/warriors/images/8/81/PO3-4-DE.jpg


ja Seekersien kannet:

Great Bear Lake
http://images.wikia.com/seekers/images/7/7f/Seekers_GBL_DE.JPG

Smoke Mountain
http://images.wikia.com/seekers/images/4/42/Seekers_SM_DE.jpg

The Last Wilderness
http://images.wikia.com/seekers/images/f/fd/Seekers_TLW_DE.jpg

Niinpä tosiaan taidat olle, tai ainakin olet ainoa, joka rohkenee puhua asiasta mitään. Tai no et kyllä välttämättä, kyllä niitä joku taisi ainakin sanoa, että ei ne nyt niin huonoja ole tms lateuksia.

Enppäs tiennytkään, että räkijät ovat jo noin pitkällä käännöksiensä kanssa, onhan se hauskaa pilata loppuelämänsä katsomalla nuo, parannusta ei ole oletettavissa, ellei sitten joku suuri suomen kustantajataho noita katsellessaan äkkää, että hei voisimme vaikka ottaa mallia joistain kineeseistä, ja palkata jonkun paikallisen tekemään hienoja kansia. Tai ehkei sittenkään, kuitenkin niistä kansista tulisi vain jonkun suomalaisen digiääliön vieläkin rumempia moskakansia, alaspäin menevässä maailmassa on kovin vaikea muuttaa mitään paremmaksi. Suomalaiset ovat muutenkin tyhmiä, oikeasti meidän pitäisi ottaa suoraan käyttöön tuommoiset kineesi tai japaneesi kannet vaikkapa, jos nyt sitten halutaan tehdä elämä vaikeaksi, ja pidättäytyä alkuperäisten käyttämisestä, tai kuka mullituhnuri niiden käyttöä nyt jostain rälssitaholta pidätteleekään.

Alaspäin menevästä maailmasta kyllä kielii sekin, että nämä Profeesien räkijä/finni/mitkälie kannet ovat kaikki järjestään paljon rumempia kuin 6ssa ensimmäisessä. Kansien värimaailmat muuttuvat yhä vain neonvälkkyvimmiksi ja kissat mulkoilevat yhä vain rumemmin. Ainoa hyvä juttu noissa Profeesien kansissa taitaa olla se, että Aurinkosetissä järvi tosiaan on punainen, ja se on oikeastaan aika laiha lohtu se.

Sinä puhut taidolla tekemisestä, ja täytyy kyllä myöntää, etten nyt oikeasti tiedä juuri ollenkaan, miten tuommoinen kuvamanipulaatio oikein käy, mutta en kyllä oikein millään malta uskoa, että tuommoisten kuvatusten tekeminen nyt mitään hartaasti harjoiteltuja taitoja vaatisi. Digitaiteessa on juuri se huono puoli, että kun hetken vaivautuu opettelemaan jonkun hyvän+kalliin ohjelman käyttöä, niin pystyy tekemään "sairaan hienon" näköisiä juttuja, ja sitten kaikki yksinkertaiset ihmiset kunnioittavat sitä hienon digitaiteen tekijää suuresti, että ooh, oletpas taiteellisesti lahjakas ja bla bla bla.

Nojoo, ettei tämä nyt menisi sivuraiteiluksi, niin ainakaan nuo minikissat noiden jättiydinpäiden alla eivät oikein millään voi mielestäni edustaa mitään kauhean taidokasta digikuvankäsittelyä, kun ne näyttävät joka kannessa äärimmäisen typeriltä ja surkeasti kuvaan tyköistuvilta. Esim tuo Verbanntin kansi vaikkapa, tuo oranssi raitaveikko tuossa rotkoa ylittämässä on kyllä ihan säälittävän hutaistusti tehty. Surkuhupaisaa, että oikeastaan tuo on varmaan hienoimpia meikäläisiä kansia tahattoman huumoriarvonsa takia, tai sitten noiden tekijä onkin oikeasti niin nero, että haluaa viihdyttää meitä tuommoisella tyrästä kärsivällä kompastuneella kissalla, hassua läpsytikkua, hahhah, läps läps tai loonisoomi ei lisää.

Muutenkaan minä en ihan oikeasti usko, että jotkut saksalaiset räkijäkapitalistit olisivat vaivautuneet hirveämmin rahojaan uhraamaan minkään kunnollisen kansitaiteilijan palkkaamiseen, vaan nuo ovat vain tuommoista hutaistua halpatyötä, joku salaryman toimituksesta joutessaan vähän lassoillut noita kisuleita ja viskellyt ydinjätteiden kiiltoa naamalle.

Nuo karhut ovat kyllä, jos mahdollista, vieläkin rumempia, se kyllä saattaa tietysti johtua hckissafaniudestani, rumakin kissa on kauneintakin karhua kauniimpi, noei ovat karhutkin kyllä hienoja eläimiä, mutteivät noissa kansissa. En vain käsitä, että esim tuossa Auf dem rauchbergissäkin, niin miksi kummassa tuon kallion pitää olla tuommoista muovia. Kai siihen nyt olisi samantien lassoiltu karhun alle oikeaakin kalliota, mitä vähän pelkäänkin, että onkin oikeasti tehty, mutta sitten vain jollain tuubaohjelmalla tehty siitä kivaa muovia.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Wedge lähetetty Pe Toukokuu 03, 2013 8:10 am

Nuo ovat kyllä suoraan sanotusti ihan noloa katseltavaa. Ihan susirumiahan nuo. Sen tajuaa myös erittäin hyvin kun katselee noita tuommoisessa isommassa sarjassa, ja etenkin ehkä näitä juuri uudempia. Nimittäin sen, että nuohan ovat hämmästyttävän samanlaisia. Siis senkin lisäksi, että niissä on tuo jo paljon ansaitusti parjattu iso kissanpää ja muutama minikissa, niin sitten nuo taustakissa etenkin ovat muutamassa jopa samassa rumassa asennossakin. Juuri siltä se tosiaan tuntuukin, kuten tuossa sanottiinkin, että joku toistaitoinen mielikuvitukseton hemmo on laitettu jonkin tietokoneen ääreen, ja sanottu, että teepäs muutama kansikuva. Sitten tekee siinä päivässä kaikkien SKien kannet. Helppoa. Ottaa vain muutamia kissojen päiden kuvia, ja muokkailee niitä epäkissamaiseksi, länttää jonkun ruman luontotaustan taustalle, ja siihen muutama lassokisuli.

No sehän sopii kaikille. Helppoa ja halpaa. Niin, helppoa ja halpaa ja lisäksi säälimättömän rumaa. Kyllä se vain tosiaan ilmiselvä paras ratkaisu olisi piirtää tai taiteilla muuten ne kannet, eikä vain tehdä niistä hyvin rumia ja sieluttomia pläjäyksiä. Mahdollisesti yhtenä parhaimimsta esimerkeistä alkuperäiset kannet. Nehän ovat mainiota taidetyötä, eikä mitään liukuhihnajättikissanpäälassokissoja -kansia. Nuo ovat jo itsessäänkin hyvin rumia nuo räkäkannet, mutta sitten kun ne vielä laittaa vertailuun alkuperäisten kanssa, niin huomaa että ne ovat oksettavia.

Tästä kyllä iloksemme huomaa sen, miten yhdenkin keskustelijan takaisinpaluu, tai ainkin vähintään pieni sneaakki peekki kohottaa heti muidenkin aktiivisuutta. Tämmöistä pitäisi tapahtua useamminkin.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  AvaXRaven lähetetty Ti Kesä 25, 2013 5:24 am

No nyt se on virallista. Olen AINOA ihminen maan päällä joka pitää näistä suomalaisista kansista. Ihan sama kuka ne on tehnyt tai miten, mutta minusta ne ovat hienoja. Rolling Eyes Ja kaikillahan on oma mielipiteensä.
avatar
AvaXRaven
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 27.09.2011
Ikä : 18
Paikkakunta : Karstula

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Wedge lähetetty Ti Kesä 25, 2013 11:32 am

No mutta vertaapa niitä vain noihin muunmaalaisiin. Eihän siellä ole yhtään joka olisi hienompi. Tai no sen nyt saattanen ymmärtää jos tuo yksi hyvinkin pelkistetty on vähän liian pelkistetty jonkun mielestä, mutta muut ovat kyllä jo selvästi hienompia. Kun ehkä nyt ilmeisesti jonkun makua voi miellyttää tuommoinenkin saksalaissuomalainen tyyli, mutta oletko sitten sitä mieltä, että ne ovat hienompia kuin sitten nuo muut?
Vertaa vaikka niihin ihan alkuperäisiin, jotka ovat mielestäni ehkä ne hienoimmat. Tai nyt ihan vähintään parhaimpien joukossa. Nimittäin nuo japanikannet näyttävät olevan kyllä ihkun söpöjä.

Ja yksikin iso asia joka puhuu näitä meidän kansiamme vastaan, on ehdoton yksitoikkoisuus. Aina vain se sama muokattu jättikissanpää ja sitten jotain statisteja taustalla.

Onhan se tietty mahtavaa tietää että edes joku sitten pitää näistä. Ei sentään kaikille tule pahaa mieltä SKejä lukiessa. Toisaalta jo sisältö parantaa oloa roimasti, mutta olisihan se nyt kiva, että olisivat silmällekin iloisaa nähtävää. Kaikkea ei näemmä voi saada. Surullista.

Minä en kyllä tiennyt, että kaikilla on oma mielipiteensä. Onneksi nyt tietänen. Vaikka se onkin just valhetta.
I love you
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  AvaXRaven lähetetty La Kesä 29, 2013 10:37 pm

Niinpä. Joten hyvästi, minä nyt lähden tästä väittelystä. Smile
avatar
AvaXRaven
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 27.09.2011
Ikä : 18
Paikkakunta : Karstula

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Kesä 30, 2013 2:10 am

AvaXRaven kirjoitti:Niinpä. Joten hyvästi, minä nyt lähden tästä väittelystä. Smile

Älä nyt turhia hyvästele, sillä mitään ei täällä kaivata niin paljon kuin keskustelua.

Emme nyt vielä saaneet sinusta irti, että pidätkö näistä meikäläisistä kansista jopa alkuperäisiä Waynen tekemiä enemmän. Aikaisemmilla sivuillahan täällä on kyllä ollut ainakin yksi, ellei useampikin, jotka ovat olleet juurikin tuommoisella neutraalialla kannalla, että molempi parempi, mutta tosiaan haluaisin kyllä löytää jonkun, joka pitäisi näitä saksalaissuomalaisia versioita originelleja parempina, ja sitten tietysti jotain perusteluja tämmöisenkin väitteen tueksi, itselleni kun ei moisia oikein tule mieleen.

Avaaxi kirjoitti:Olen AINOA ihminen maan päällä joka pitää näistä suomalaisista kansista.

Ei, et suinkaan, kuten sanoin, niin siirtymällä keskustelun ensimmäiselle sivulle löydät kyllä monta hengenheimolaistasi.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  AvaXRaven lähetetty Su Kesä 30, 2013 8:39 am

*huoh* Okei, raahaudun sitten takaisin tänne tekstitupaan. Embarassed 
Runningvegetableoil kirjoitti:Emme nyt vielä saaneet sinusta irti, että pidätkö näistä meikäläisistä kansista jopa alkuperäisiä Waynen tekemiä enemmän.
Kova kysymys. Tosi kova. Pidän kyllä molemmista kansista paljon, ne ovat kaikki hienoja. Mutta täytyy myöntää, että pidän enemmän digitaalisista kuvista kuin näistä 'maalauksista'. Digikuvissa on enemmän yksityiskohtia, ja jostain syystä se realistisuus vaan tekee vaikutuksen. En tuota sen paremmin osaa selittää. Joten luultavasti kyllä, pidän suomalais/saksalaiskansista enemmän kuin Waynen kuvista. Sori vaan, Wayne. pale

...mutta itse asiassa nuo slovenialaiset kannet ovat vieläkin upeampia. Rolling Eyes
avatar
AvaXRaven
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 27.09.2011
Ikä : 18
Paikkakunta : Karstula

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Wedge lähetetty Ti Heinä 02, 2013 11:37 am

"mutta itse asiassa nuo slovenialaiset kannet ovat vieläkin upeampia. Rolling Eyes"

No sentään yhdessä asiassa olemme samaa mieltä! Olettain tietenkin sen, että olet tosissasi. Rullailevista silmistä kun ei oikein koskaan ota selvää. No sovitaan että olemme samaa mieltä.
Koska tuo sloveenikansi on kyllä eittämättä paljon hienompi kuin omamme. Olkoonkin täälläkin niin monet kerrat nähty ydinkissa, mutta tuo on sentään hauska ydinkissa. Tuossa ei olla yritettykään mitään mahtavaa realistisuutta, niin kuin tuossa saksalaisessa selvästi on. Tai siinä on haettu semmoista epärealistista realistisuutta, joka ainakin näissä tapauksissa on osoittautunut karmeaksi.

Ja sloveenista vielä senkin verran, että vaikka siinäkin on näennäisesti sama kuin suomalaisessa, iso ydinkissan pää, ja sitten pieni maisemakuva, niin jopa tuo alaosa on kyllä hienompi. Noissa suomalaisissa kun tapaa olevan vain semmoisia silhuettinigakissoja, joista nyt ei ole paljon silmäniloa, mutta tuossa näkyy sentään yritettäneen jotain. Ja kissanpää on ylempänä, joten tuolle alakuvalle vapautuu melkein puolet kannesta. Saksaversiossa se kun on semmoinen kämäinen neljäsosa.

Mutta nyt kun olemme olleet jo turhankin kauan hymistelemässä samanmielisinä, niin voisinkin olla vähän eri mieltä taas.
Aavi kirjoitti: Mutta täytyy myöntää, että pidän enemmän digitaalisista kuvista kuin näistä 'maalauksista'. Digikuvissa on enemmän yksityiskohtia, ja jostain syystä se realistisuus vaan tekee vaikutuksen.
Kyllä ne taitavat ainakin Waynen kuvat olla ihan maalauksia.
Tuo, että digeissä on enemmän yksityiskohtia voi kyllä olla totta, mutta ei se kuitenkaan ole. Kun tässä hipelöi ja katselee näitä puhuttuja Waynekansia, niin ei niistä kyllä yksityiskohtia puutu. Tokikaan ne eivät ole semmoisia mitä tuommoisessa manipuloidussa kummajaiskuvassa on, mutta yksityiskohtia kyllä. Eikä se tietenkään niin realististakaan, mutta sehän nyt ei se ihan pääasia ollut. Pidät realistisuudesta, minä en. Tai ei ihan niinkään, mutta tässä tapauksessa.

Niin, on yksityiskohtia, ja hienoja yksityiskohtia onkin. Semmoisista yksityiskohdista kun sitten ajattelee, että mitenkähän semmoisen oikein saakaan loihdittua maalaamalla. Eihän siinä missään kuvamanipulaatiossa ja valokuvauksessa ole mikään ihme. Siellähän se on helppoa. Mutta ei Waynella ole ollut helppoa. Ja ne kissatkin vaikkeivät sillä tavalla olekaan niin realistisia, niin ovat kyllä siistin realistisia.

Kiljuva jalopeura kirjoitti: jostain syystä se realistisuus vaan tekee vaikutuksen.
Niin, olemme kuin yö ja päivä. Minuun nimittäin ei. Tai ehkä realistisuus tekisi, muttei tuommoinen epärealistisuus. Enemmän minuun tekee vaikutuksen Waynen realistisuus.

Avalon kirjoitti: Sori vaan, Wayne. pale
Wayne on hyvin hyvin lihainen.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Kyyhkysiipi lähetetty Ma Heinä 15, 2013 1:17 pm

AvaXRaven kirjoitti:No nyt se on virallista. Olen AINOA ihminen maan päällä joka pitää näistä suomalaisista kansista. Ihan sama kuka ne on tehnyt tai miten, mutta minusta ne ovat hienoja. Rolling Eyes Ja kaikillahan on oma mielipiteensä.

Itseasiassa et ole : D Musta ne suomalaiset (tai saksalaiset samapa se) on yhtä hienoja kuin alkuperäisetkin (: Erityisesti tykkäsin Tulitähden tehtävän kansista, koska ne ei ollu liian samanlaisia edeltävien kanssa. Lisäksi oon huomannut, että itse otan hyllystä herkästi kirjan, jossa on värikkäät kannet, koska ne erottuu joukosta ja tuntuu tekevän kirjasta mielikuvituksellisen näköisen. En osaa sanoa miten ne alkuperiäiset kannet toimii sillä oon tilannut ne kaikki netistä. Yleensä engalnninkielisissä kirjoissa on muuten hyviä kansia, tämmönen offi väliin. Ja oikeesti, on huonompiakin kansia nähty : D
avatar
Kyyhkysiipi
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 6
Join date : 15.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot http://soturikissatroolipeli.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Taivaskaste lähetetty To Heinä 25, 2013 5:00 am

Minä itse pidän sekä alkuperäisistä, että suomalaisista/saksalaisista. Smile Tietysti alkuperäiset ovat paljon hienompia, mutta en menisi haukkumaan meillä olevia kansia ihan pystyyn, sillä minusta ainakin lukukokemus on se tärkein. Wink 
Ja jos pitää jotain mainita niistä muiden maiden kansista niin, olihan japanilainen oiken söpö, mutta ei sellainen oikeen sopisi suomalaisiin kansiin, eikä siitä tullut sellaista SK-fiilistä. Razz 

Alkuperäisistä kansista en osaa sanoa, että mikä on suosikkini, kaikki ovat oikein hienoja Very Happy mutta ainakin Salaisuuksien metsä ja Tähtiyö (-en tajua, miksi se on suomennettu noin typerästi-) pistävät  silmääni katsellessa.
Suomalaisista/saksalaisista ehdoton suosikkini on tähän mennessä ollut Pimeyden hetki.
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty To Heinä 25, 2013 7:48 am

Taivaskaste kirjoitti: mutta en menisi haukkumaan meillä olevia kansia ihan pystyyn, sillä minusta ainakin lukukokemus on se tärkein. Wink 

Sitten he kaikki sanoivat: "Ohhoh!" Toivottavasti ainakaan minä en ole antanut täällä itsestäni semmoista kuvaa, että rumat kannet jotenkin vaikuttaisivat lukukokemukseeni, ei suinkaan. Rumat kannet vaikuttavat ainoastaan siihen, että kirjan rumaa naamaa ei jaksa katsella koko iltaa, niin kuin jotain hienoa kantta on kiva hipelöidä ja ihailla. Tuo oli kyllä hyvä pointsi muistaa kaikille.

Taivis kirjoitti: eikä siitä tullut sellaista SK-fiilistä. Razz 

Niin no kellä nyt tulee sitten mitkäkin fibat mistäkin. Minulle ydinkissoista tulee vähän kaikki muut fiilikset kuin SK-fiilikset, SKit kun ovat kuitenkin vähän tuommoista luonnosta ja seisovista kivistä ammentavaa kevyttä hippipropagandaa, niin ei tuo geenimanipulaatiokaan kyllä kauhean hyvin siihen fiiliiseen istu.

Sama vanha sama o kirjoitti:
Suomalaisista/saksalaisista ehdoton suosikkini on tähän mennessä ollut Pimeyden hetki.

Ahh, samempaa mieltä tuskin voisimme olla. Joko olen kertonut teille magneettisista silmistä? No Tähtävä kyllä kirii aika lähelle, mutta minua on vähän alkanut pännimään se selkämyksessä oleva tyhmä silmä, joka aina irvistelee kirjason hyllystä. Kyllä nyt ainakin kissaa esittävistä suomikansista tuo Pimein tunti on paras, Tähtävässähän ehkä hienointa juuri onkin se, ettei siinä ole mitään rumaa ydinkissaa, vaan vain viehko silhuetti. Sitten kun olisi vielä yksitoista pyhästi shroouudaattua kissaa silhuetit vastaan taivas, niin ei kansi paljon paremmaksi enää muuttuisi. Tai no joo, onhan Tähtävässä siellä taivaalla semmoinen ihme pitkänokkainen viurusilmä, mutta on sekin ihan hieno, toooooti luonnollinen.

Nyt onkin taas syytä riemuun, kuten aina uuden käyttäjän liittyessä joukkoomme kirjoittamaan. Basketball alien 
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Taivaskaste lähetetty To Heinä 25, 2013 8:06 am

Minulle ydinkissoista tulee vähän kaikki muut fiilikset kuin SK-fiilikset
Niin olen kyllä siinä suhteessa samaa mieltä, mutta vielä vähemmän se japsku oli ns. villi ja vapaa -luenteinen. :3
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Wedge lähetetty To Heinä 25, 2013 10:23 am

Tulipalonsammumissyy kirjoitti:Niin olen kyllä siinä suhteessa samaa mieltä, mutta vielä vähemmän se japsku oli ns. villi ja vapaa -luenteinen. :3

Noo ei se nyt ehkä ihan nyt niinkään. Koska nuo japaneeset kuvastavat semmoista taitelijan villiä vapautta, joka ei ole pelännyt tehdä tuommoista vähän valtavirrasta poikkeavaa kuvitusta vaan on lähtenyt villille ja vapaalle polulle.
Suomalaiskansia taas juurikin pänneyttää se, että ne ovat semmoisia maailmaste tylsimpiä digitaalisen muokkauksen rumentamia ja sitomia mahdollisimman-kaukana-villistä-vapaasta-ja-luonnollisesta kuvia. Joten olen kyllä sitä mieltä, että japaneeset ovat kyllä enemmän villi ja vapaa teemaisia kuin nämä saksalaiset.
Japsikannessa on tuommoisia jylhiä vuoriakin taustalla.. No joo.

Mutta täällä ei kai ehkä olla tuotu vielä tämän uuden erikoisseikkailun kantta nähtäväksi.
Semmoinenhan se. Tosiaan kyllä peittoaa taas noita normikansia kun tuo kissanpää vie vähemmän tilaa tuosta jutusta. Ja tuo on vielä suhteellisen luonnollinenkin kuva kun silmät ovat tuommoisen normaalin oloiset ja punaisuus selittyy hyvin tuolla auringonnousulla tai laskulla. Kyllä nämä ESsät lyövät tosiaan nuo peruskannet. Näissä on jopa ehkä jotain yrittämistäkin havaittavissa.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Taivaskaste lähetetty To Heinä 25, 2013 11:10 am

Huomaa, että ketkä täällä on aktiivisia Laughing (juu ei liittynyt aiheeseen XD)

Foorumin toinen aktiivisista kävijöistä maukui:
Semmoinenhan se. Tosiaan kyllä peittoaa taas noita normikansia kun tuo kissanpää vie vähemmän tilaa tuosta jutusta. Ja tuo on vielä suhteellisen luonnollinenkin kuva kun silmät ovat tuommoisen normaalin oloiset ja punaisuus selittyy hyvin tuolla auringonnousulla tai laskulla. Kyllä nämä ESsät lyövät tosiaan nuo peruskannet. Näissä on jopa ehkä jotain yrittämistäkin havaittavissa.

Nyt pääsimme yhteissäveleen. Very Happy Minun ei alunperin ollut tarkoitus puolustella saksalaisia kansia (mutta niin kuitenkin kävi...), mutta en myöskään jaksanut kuunnella täyspäivästä haukkumista, sillä jotkut ihmiset oikeasti pitävät niistä aika järkyttävistä mutantti-kissoista. Wink
Ja kuten aikaisemmin sanoin, ei minua oikeastaan kiinnosta kansien ulkonäkö, mutta onhan se kyllä sääli, että Suomessa ei ole käytössä alkuperäisiä. Suspect
avatar
Taivaskaste
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 43
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Tähtiklaanin metsästysmaat

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SK-kansitaide

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa