Energiajuoma arvostelu

Siirry alas

Energiajuoma arvostelu

Viesti  Vieraili lähetetty Su Huhti 22, 2012 9:17 am

Rodeo

Makuhan on itse asiassa melko hyvä.
Maku on melko voimakas ja pistelevä, ei kuitenkaan yhtä lailla kuin esimerkiksi Battery. Laimeuden takia sitruunaisuus korostuu hieman enemmän kuin Batteryssa, jonka vahva maku piilottaa pääasiallisen sitruunaisuuden. Juomassa maistaa myös makeuden, joka antaa ns. "aidomman" sitruunanmaun. Ei yhtään huonoa halpiskamaksi. Tosin, jos sinulla ei ole rahan puutetta ja pidät voimakkaasta tai pistelevästä mausta, suosittelen ehkä jotain muuta.

Ainoa huono puoli on se, että Rodeon täytyy olla oikeasti kylmää, eikä yhtään sen lämpimämpää, ei edes viileää. Muuten se voisi olla pelkkää tiskivettä. Maista siis jääkylmänä, äläkä juo heti, jos olet ottanut sen kaupasta, vaan vie se kotiin jääkaappiin odottamaan makunautinnon ylläpitämiseksi.

Teho

Tehossa on marjanmakuisia piirteitä, kenties karpaloa. Marjaisuutta ei tosin ole yhtä paljon kuin Red Devilissä.

Teho on maultaan ja koostumukseltaan hyvin epämääräinen, lähinnä hapokkuuden vuoksi, joka ei jää "pistelemään" kulauksen jälkeen, vaan katoaa heti. Epämääräisyyden ehkä ymmärrät, kun olet maistanut tätä. Hapokkuus täyttää kumman paljon.

Jos yhdellä sanalla pitää juomaa kuvailla, niin se olisi "epämääräinen". Se on selkeä miinus, sillä juoman makulinjan pitää olla selkeä(mpi). Eri asia joissain viineissä, mutta energiajuomissa... Ei?

Pisteet siis nousisivat korkeammalle, jos tämän maussa olisi selkeä linja.

Jos plussia pitäisi mainita, niin tästä ei jää limaista jälkimakua.

Missed up

Maku muistutaa Spamia. Se on melko kitkerä, ja sitruunaisuuden voi havaita myös selkeästi.

Päämaku on hyvin tavanomainen. Ehkä he ajattelivat valmistaa melkein suorakopion muista energiajuomista välttyäkseen maullisilta katastrofeilta.

Koostumukseltaan tämä on litkua, sanalla en tässä tarkoita kuvaamaan laatua. Suuhun jää limainen jälkimaku.

Sama kuin Rodeossa, tämä voi olla ihan roskaa, jos alat juomaan suoraan sen kaupasta ostettuasi. Laita siis kylmään, jos toivot saavasi edes jonkinlaisen makunautinnon.

Ei mitenkään erikoista, mutta siihen täytyy olla valmis, jos aikoo tämän ostaa. En myöskään usko, että se tulee kenellekään yllätyksenä.

Maullisesti tämä toimii "hätävarana", sillä se ei tarjoa suurta maullista nautintoa, ja niin moni päihittää tämän.

Toki juohan tämän aina alas, ei siinä mitään.

Spam

Maku on hieman hapan tai kitkerä, sen lisäksi se on sitruunainen. Maku kuitenkin painottuu enemmän kitkeryyden puolelle. Sitruunaisuus jää sen sijaan vähemmälle, se on sellainen perus energiajuoman sitruunanmaku, ei siis kovin lähellä sitruunaa.

Juoma ei tarjoa maullisesti mitään kovin uutta tai mullistavaa, sitä peruskamaa, jota on ehkä hieman muutettu kitkerämpään suuntaan. Juomaa ei siis ole haluttu kovinkaan omaperäiseksi. On kuitenkin eri asia, onko se hyvää. Tämä juoma pääsee läpi, sillä itse pidän tällaisesta mausta energiajuomassa. Toivoin saavani ytyä, sitä sain.
Suosittelen tätä niille, jotka pitävät esim. Rodeosta, Batterysta tai jostan näiden kaltaisesta, voimakkaasta.

Red bull

Keskivertojuomaan verrattuna, Red Bull on makeampaa eikä siinä ole kovinkaan paljon hiilihappoja (ainakaan maistamassani kappaleessa), nykyiset esim. halpisjuomat ovat ainakin aavistuksen verran voimakkaampia ja pistelevämpiä.
On vaikea sanoa, onko tässä nyt paljonkaan sitruunaa. Jos on, niin hyvin makea versio siitä.

Suuri kysymys sitten on, pysyykö tämä vieläkin tulokkaiden tahdissa?

Mielestäni, kyllä, mutta en nyt asettaisi sitä kaikkien muiden yläpuolellekaan. Juoma keikkuu siinä perustason ja vähän paremman välissä. Itse jäin kaipaamaan sitä ytyä ja voimakkuutta, mitä esim. Batteryssa on. Tämäkin on toki makuasia, mutta kun olen voimakkaampaa ja enemmän ytyä sisältävää tottunut juomaan, tarvitsisin tähän myös sitä lisää, toiset taas eivät.

Tämän haluaa kuitenkin aina juoda loppuun, sillä pienemmässä versiossa on vain tuo 250ml.

Battery

Tässä, kuten kaikissa muissakin, on perimmältään sitruunainen maku. Se ei ole kuitenkaan aivan yhtä voimakkaasti esillä, mutta muilla tavoin maku on melko voimakas. Oikeastaan maku eroaa kaikista muista energiajuomista jotenkin, eikä sitä voi samanlaisena verrata mihinkään muuhun.

Täytyy myös huomata, että makuun ei kyllästy. Voit juoda tätä niin paljon kuin haluat, mikä on tosissaankin hieno saavutus, sillä moni energiajuoma ei siihen pysty. Tai.. Onkohan se niin hieno juttu?

Pyydän jokaista ostamaan Batteryn, laittamaan sen päiväksi jääkaappiin, ja juomaan, kun on jano. Sitten ymmärrät, mitä tarkoitan. Osta kolme, jos haluat katsoa, pystyykö Batterya juomaan monta kerralla.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Energiajuoma arvostelu

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Huhti 22, 2012 10:29 pm

Onpas hienoja arvosteluja! Minun suosikkienergiajuomani ovat Mixxed up cassis (joka muuten näyttää nopeasti luettuna ihan kuin siinä lukisi hasis, hihhih) ja Iskelmä energiajuoma. Se pitää tosi hyvin vireessä. Noissa molemmissa on melkomoisen omaperäinen maku energiajuomaksi ja siksi ne ovat niin hyviä! geek
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Energiajuoma arvostelu

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Pe Toukokuu 25, 2012 12:33 pm

Join tänään ensikertaa elämässäni Rodeo-energiajuomaa. Se oli aika hyvää. Se oli myös punaista! Nojoo, siinä oli semmoinen perusenergiajuomainen maku. Ei mitenkään erityisen omaperäinen. Se oli melkomoisen hapokasta, mutta sen johdota myöskin varsin virkistävää tämmöisenä kuumana kesäpäivänä. Se on kyllä hauskaa kun koulussamme on aina semmoista punaista teetä, joka näyttää ihan rodeolta. Rodeoon liittyy muuten myös tämmöinen tosi hauska video. Ei Rodeo kyllä mielestäni ESiä parempaa ole, mutta menisi varmasti korvikkeena tuommoisessa karmeassa tilanteessa. Vuosi 2013 tulee kohta. pirat alien
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Energiajuoma arvostelu

Viesti  Wedge lähetetty Ti Heinä 17, 2012 4:13 am

Kehottaisin täälläkin edelleen SpurdoSbödrösille ettei kopsaisi toisten mielipiteitä vaan hankkisi omat. Ihan kivahan on tuommoistakin lukea mutta ei se kyllä oikein sydäntä lämmitä. Toisten mielipiteet ovat toisten mielipiteitä ja omat on omia.

Mutta olen eläissäni maistanut Mixxed up Cassista (sitten tuommoisissa kopsauksissa kun on vielä tuommoisia tyhmiä virheitä Missed up.) Iskelmä energiajuomaa (Hitter) ja Rodeoa kun eräs toverini hehkutti sitä koko ajan että se on punaista. No sitten ostimme toisen toverini kera puoliksi Rodeo. Se oli ihan hyvää ja se oli punaista. Ja kerran Essää kun se Rodeotoverini osti minulle syntymäpäivälahjaksi ES energiajuomaa. Kilttiä.

Mutta en kyllä usein juo energiajuomia. Kun käy lidlissä niin tarttuu usein mukaan Hasis ja kun käy robbarissa niin Hitter. Nuo ovat kyllä ihmeellisiä makuelämyksiä. En ole ikinä missään nähnyt mustaherukan makuista limonadia. Juon Hasista siksi kun sillä on niin verraton ja ennenkokematon ja mahtava maku. Nautin siitä suuresti. Samoin en nyt ainakaan muista juoneeni tai nähneeni appelsiini-kolan makuisia limonadeja. Niitä kyllä varmaan on. Olen nähnyt vain pillimehuja. Hitterissäkin on ihan verraton maku Appelsiini-kola ja sitten vielä semmoinen tosi hyvä kitkerä maku. Aaaahh.

Parhausjärjestys: Hasis. Hitter. Rodeo. ES.


Viimeinen muokkaaja, Wedge pvm La Heinä 21, 2012 9:05 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Energiajuoma arvostelu

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Heinä 21, 2012 7:34 am

Nyt olen minä vihainen. Oikeastaan tunnen olevani salaliiton uhri. Olen nimittäin maailmoja nähnyt matkaaja. Olen käynyt Lidleissä ympäri maan. Helsingissä, Turussa ja Tampereella ainakin rakkaan koti-Lidlini lisäksi. Asia joka niin suuresti mieltäni vetää ankkurin lailla kohti pohjaa on se, että Mixxed up cassis, jota Lohko tuossa nimittelikin toverillisesti hasiiksi, hasaksi (Se muuten nopeasti luettuna näyttää oikeasti, että siinä lukisi niin), on muissa kaupungeissa kuin tässä omassani varsin usein tarjouksessa. 59 tai 69 senttiä sen normaalin 79n sijaan. Miksi elämän pitää olla näin karua? Miksi muualla on niin halpaa hasaa?

Sitten pidän oivana jatkaa tuota Lohon aloittamaa keskustelua. Itsekään en ole mikään hävyttömyyksiä kauppojen pihoilla huuteleva energiajuoma-addikti. Nautiskelen niitä puhtaasti hyvän maun vuoksi. Tähän erityisen hyvän maun kategoriaan kuuluvat kohdallani, kuten Lohollakin, Hasa ja Hitter. Ne molemmat ovat ihan mahtisjuomia. Hasasta Lohko sanoikin jo kaiken tarpeellisen. Mustaherukkaa ei ole edes virvoitusjuomana. Kaiken lisäksi lainatakseni serkkuani, jonka kerran pakotin maistamaan hasaa: "Tässähän on yllättävän luonnollinen mustaherukan maku!" Ei siis mitään teollisuuskuraa vaan erinomaisen mainio juomaherkku.

Iskelmä (hitter) taasen pitää vireessä sen lisäksi että maistuukin vireältä. Mitään en ottaisi pois, enkä kyllä lisäisikäään. Oiva resepti!

Muuten tähänkin topaan voisi ihan hyvin laittaa suosikkienergiajuoman äänestyksen, jos SpurdoSbödrös vaikka viihtisi semmoisen laittaa.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Energiajuoma arvostelu

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa