Muusatassu

Siirry alas

Muusatassu

Viesti  Georgy Porgy lähetetty Ti Huhti 17, 2012 11:34 am

HAA! Aluksi pahoittelen hahmoni nimeä, joka varmaan ei liity klaanikissojen elämään sen enempää kuin metallitkaan, joista ylläpitäjä teorioi Tassupolulla. Koen vain "perinteisen" nimen hukkuvan joukkoon, ja halusin ehdottomasti jotenkin korostaa hahmoni mielenkiintoista, melko poikkeavaa persoonaa.

Muusatassu on julmasti olosuhteiden uhri. Erilainen nuori sanan todellisessa merkityksessä. Hän syntyi puhtaaseen soturiklaaniin, mutta kas, pennun varttuessa alkaakin mielen perukoilla kyteä kammottava ajatus: "En halua satuttaa toisia kissoja!". Hieno on toki nuoren kissan aate, muttei toimiva klaanissa, jonka tehtävä on taistella toistensa puolesta. Tämän takia Muusatassusta tuli hyljeksitty.

Säälittävä on ilmestyksenäkin tämä pieni kissa. Turkkinsa on vaalean harmaa, ja melko tuuhea. Kooltaan kuitenkin hyvin pieni tämä Muusatassumme. Hänen silmissään välkkyy kuitenkin päättäväisen tummansininen katse.

Tämä kissaparka on harvinaisen vanha (peräti 17 kuuta) kituutellakseen vieläkin soturioppilaana. Tämä tietysti johtuu siitä, että hän ei yksinkertaisesti periaatteensa takia pysty harjoittelemaan tappelemista. Klaani ei varsinaisesti halveksu Muusatassua, mutta eipä hänestä juuri välitetäkään.

Muusatassulla on kuitenkin salaperäinen lahja "laulaa". Toisinaan öisin hän lähtee klaanista mouruamaan yölle elämänsä ristiriitaisuutta ja epätietoisuuttaan. Ehkäpä Tähtiklaanilla onkin tälle kissalle joku muu kuin soturin kohtalo...

avatar
Georgy Porgy
Pentu
Pentu

Mies Viestien lukumäärä : 40
Join date : 05.04.2012
Paikkakunta : Maa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa