Reviirit/territoriot

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Wedge lähetetty La Tammi 05, 2013 3:06 am

Noh, en tälle omaa topaa laittanut, koska ei siitä kuitenkaan pakosti tule välttämättä niinkään paljon keskustelua. Eikä tämä mitenkään ihan aiheen ohi mene, vähän vain Razz . Ja ainahan tämän voi jakaa sitten kahteen keskusteluun jos niikseen tulee. Vaikka tuommoinen voikin olla vähän toiveajattelua.

Noh, minulle tuli kerran keskustelua eräitten SKistien kera. Nimittäin missä SKit ovat. Siis missä nämä reviirit ja terraariotkin ovat. No keskustelu alkoi ehkä sillä, että sanoin että ne asuvat Britanniassa. Tai sitten se kävi niin, että Late sanoi, että ne ei asu Britanniassa. No jommin kummin. Minä kuitenkin sitten ainakin lopuksi tulin siihen tuloohon, että kissat nyt joka tapauksessa asuvat joko Britanniassa tai "Britanniassa", eniten kyllä vielä noitten kahden sekoituksessa.

Late sanoi että elävät fantasiamaailmassa. Mmh. Itsehän olen eri mieltä. GPn valottamana olen kyllä tajunnut sen, että kysehän ei periaatteessa ole fantasiamaailmasta, vaikka niin monet ajattelevat sanon mitä sanon. Enkä tosiaan sano ettäkö he olisivat väärässä. Tämä on jollakin tasolla mielipidekysymys, mutta uskon kyllä olevani oikeassa. Nimittäin mikä tekee SKeistä fantasiaa. Eipä juuri mikään. "Fantasiaa" SKeissä nyt on se, että kissat puhuvat ja toimivat "järkevästi" ja ajattelevat. Kuten GP sanoi, käypä noita kumoamaan. Kissat puhuvat. Niin puhuvatkin. Kissojen ajattelusta nyt ei ole varmaan kiistaa kenelläkään, totta kai ne ajattelevat. Ja kyllä kissat ovat järkeviäkin.
Joten mitä fantasiaa SKeissä on. Eippä mitään, mutta joku voi olla tosiaan eri mieltä siitä, että "puhuvatko" kissat oikeasti jne.

No miksi sitten Britanniassa. No ensiksikin lähes kaikki tekijät asuvat Isossa-Britanniassa. Ei kaikki, mutta suurin osa. Joten siitä nyt voidaan jo johtaa semmoinen ajatus, että ihan loogista, että SKit tapahtuisivat IBssä. No sitten sääolot. Niin. Sääolot. En ole britti, mutta huhupuheiden ja yleistietämykseni mukaan SKien sääolot ja imasto-olot vastaavat jokseenkin Britanniaa. SKeissä kun ei oikein lunta ole talvisinkaan. Tai kyllä on, muttei koskaan kuitenkaan kovin paljoa. Paitsi jonain kertana taisi olla jonkin verran. Mutta talvi taitaa olle aika leuto.
Lisäksi kaikki puut ja eläimet taitavat olla aika brittejä.

No yksi juttu mikä tulee esille Uudessa Profeesissa on vuoret. Nehän olivat muistaakseni lumisia. Ihan kesälläkin. Tai jotain vastaavaa. No en oikein tiedä mitä korkeutta vaaditaan lumihuippuvuorilta IBn seutuvilla. Mutta luulisin että ihan jonkin verran. Joten en tiedä ovatko ne nyt niin matalia, että kissat voisivat sen selvittää jokseenkin hyvin. No kai on. Ei ne kissat mitään nössöjä ole. Ei ainakaan soturikissat. Ja voihan olla että SKit asuvat jo valmiiksi ylängöllä. No en siitä sen enempää.
Mutta lisäksi meri. Meri on jokseenkin lähellä SKejä. Ja IBhän on tunnetusti merinen.

Joten tuossakin on jo aikamoisen paljon perusteluja SKien IBmäisyydelle, lisääkin minulla varmaan oli. No mutta miksi SKit olisivat sitten "IB"ssä. No sillä hain lähinnä sitä, että ei SKit nyt kuitenkaan käsittääkseni sijoitu mihinkään tiettyyn tai oikeaan IBpaikkaan. Mutta miksipähän ei. Onhan IBssäkin varmaan metsää jonkin verran.
No miten IBn ja "IB"n väliseen paikkaan. No kun ei tämä SKien maailma kuitenkaan ole mikään semmoinen erillinen, että kyllä se minun mielestäni voisi ihan hyvin olle Britanniassa, eikä missään omassa maailmassaan, mutta ei siltikään ihan tässä hetkessä ja oikeassa paikassa. Semmoisessa melkeinmutteiihanIsossaBritanniassa.

Tai oikeastaan ihan Isossa-Britanniassa.

Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty La Tammi 05, 2013 11:19 am

Wedge kirjoitti:No sillä hain lähinnä sitä, että ei SKit nyt kuitenkaan käsittääkseni sijoitu mihinkään tiettyyn tai oikeaan IBpaikkaan. Mutta miksipähän ei.

Miksipä ei tosiaan, itse asias ne kyl sijoittuu. Warriorcats.comista löysin tämmöisen aiheeseen liittyvän UKKin, ja sitatoin sen nyt verisin sormin tähän, kun siltä sivulta ei voi kopsata suoraan, huoh:
Erin kirjoitti:The first series was set in a place called the New Forest, which is in the county of Hampshire in the South of England. If you look at a map of the New Forest, you see the same road layouts as in the Warriors maps, altough we made up Highstones because there are no mines in this area. This explains why the cats mostly encounter British wildlife, such as foxes and badgers, rather than raccoons or elk. However, for the New Prophecy, we invited a completely new landscape with mountains and a lake, neither of which can be found anywhere near the real New Forest.

Elikkästä ensimmäisen arkin tapahtumapaikoille voi mennä ihan oikeasti pyhiinvaeltamaan, ei sen kauemmas kuin Etelä-Englantiin, helppoa & hauskaa, sen mä joskus teen. Kai sitten noista Wedin tarjoilemista vaihtoehdoista voisi SKien tapahtumapaikaksi valita tuon IBn ja "IBn" välimaaston, kun kerta Profeesin terraario on itse keksittyä. Profeesin maaston brittiläisyydestä onkin sitten vähän hankala sanoa, kun Britannia nyt ei ainakaan mitään kovin järvekästä ole. No kyllä semmoinen Profeesin tarpeisiin soveltuva lätäkkö nyt varmaan aina löytyy, se nimittäin ei kyllä todellakaan mikään kauhean iso "järvi" taida olla, ainakaan minun käsitykseni mukaan, jos kissat reissailevat hetkessä sen puolelta toiselle jne.

Tuo vuorijuttukin kiinosti sen verran itseäni, että lainaan nyt tässä vähän armasta Wikipediaamme Ison-Britannian korkeimmasta kohdasta, Beeni Neviissistä:
wikipedia kirjoitti:huippu on sumussa 80 % ajasta talvella ja 55 % ajasta kesällä. Ben Nevis on tunnettu huonosta säästä, mikä käy ilmi myös tilastoista: vuodessa on keskimäärin 261 kovatuulista päivää, ja vuotuinen sademäärä on 4350 mm

Minun mielestäni tosin sen SKien vuoren ei kyllä tarvitsisi olla ympäri vuoden lumessa, Kuuriisissähän vuori vain ylitettiin talvella, ja enpä nyt käykään tässä pilailemaan muuta kuin että tulevaisuudessa mielestäni tulee todettua, että se SKvuori ei ole koko ajan lumen peitossa.

Kyllä kai tuon Profeesinkin nyt sitten aika Britanniaan voisi sanoa sijoittuvan, kun siellä ei riista muutu dramaattisesti pesukarhuiksi ja hirviksi tai mitään muutakaan. Kyllä minä kannatan ihan lämpimästi SKmaailman brittiläisyyttä.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Wedge lähetetty La Tammi 05, 2013 11:46 am

Elikkästä ensimmäisen arkin tapahtumapaikoille voi mennä ihan oikeasti pyhiinvaeltamaan, ei sen kauemmas kuin Etelä-Englantiin, helppoa & hauskaa Profeesin terraario on itse keksittyä.

Aah, ooh. Minulle kävi niin ohraisesti, että uskoin toverini sanaan, enkä sitten viitsinyt sitä tarkistaa kun luotin niin häneen. Luottamus katkesi siihen paikkaan. No ei vaineskaan. On vain sattunut kamala väärinymmärrys. No oli siinä sentään puolet totta. Voinhan minäkin olla erehtyväinen, mutta ei siitä tällä kertaa kai ollut kyse. No nyt asiat ovat selvillä. Ensi kesänä sitten Englantiin vaeltamaan.

se nimittäin ei kyllä todellakaan mikään kauhean iso "järvi" taida olla

No joo ei. Kai sentään Englannistakin löytyy tuon kokoisia lätäköitä. Ja vaikkei löytyisikään paljoa niin aina jokunen. Eikä yhden lätäkön tekeminen niin kamala asia muutenkaan ole. Ja vielä semmoinen, että kun se nyt on aika siinä lähellä sitä vuorta, niin semmoisiin paikkoihin nyt sulamisvesien ansiosta voisi kuvitella syntyvän helpohkosti järviä.
Joten joten, kyllä nämä SKit ovat vähintään IBn ja "IB"n välimaastoa. Ajatukseni eivät oikein ole niin selvät että voisin enää tästä mitään sanoa. Kuitenkin. Ja kyllä ihan se Profeesin jälkeinenkin maailma on ihan samaa kastia edellisenkin kanssa. Vaikka kylläkin se ensimmiänen painottuu vähän enemmän IBn kuin "IB"n puoleen, muttei kumminkaan ole kumpaakaan. Seuraava paikka sitten vähän enemmän taas "IB"iin päin kallistuvampi.

Tuota mietinkin, että vaelsivatko ne silloin sinne talvella vai milloin, että pitääkö sen olla lumihuippu koko ajan. No nyt tähänkin tuli vastaus. Ehkä taas luotan toveriini ja joudun perikatoon. Joten ei sen sitten niinkään korkea taritse olla. Eli ei tähän mitään fantasiamaailmaa tarvita.
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Runningvegetableoil lähetetty Su Tammi 06, 2013 10:58 am

Löysinpä nyt vielä Wikipediasta ihan parahultaisen kuvan aiheesta, nimittäin tässä Uusi metsä:


Juuri tuommoista siellä on, ah, kaunista. No tuo kuva kyllä ei ole ihan niin megametsäinen, kun se taitaa olla jostain vähän kaksijalkaisemmalta seudulta, se New forest niminen alue, kun taitaa olla aikas iso. Siellä on jopa maileittain pyöräilypolkuja

Minulla ei kyllä ole harmainta aavistustakaan, että miten siitä tuli noin pitkänhuiskea, mutta nojoo, ihan hieno.
avatar
Runningvegetableoil
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 553
Join date : 13.04.2012
Paikkakunta : Cafe µµ

Näytä käyttäjän tiedot http://www.morokolli.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Wedge lähetetty To Tammi 17, 2013 3:24 am

Niin, gyllä gyllä. Se taitaa sitten olla tosiaan se metsä missä on niitä ponejakin. Siitä olisi saanutkin hyvän juonen SKeihin. Soturikissat vastaan Soturiponit, Verinen taistelu.
No mutta ei siitä sen enempää ainakaan tässä, voisi siitä kyllä ficinkin kirjoittaa tai jotain muuta hauskaa.

Mutta spottasinpa enkkuWikipediasta Uudesta metsästä puhuttaessa tämmöistä:
"The European Polecat (Mustela putorius) has recolonised the western edge of the Forest in recent years."
Siellä on siis Eurooppalaisia napakissoja. Höh, aluksi ajattelin, että siellä elää jotain villikissoja, no niinhän siellä kyllä elääkin, mutta tuo olikin joku hilleri. Pah. Eipä kyllä SKit ole hilleriäkään tavanneet. Mikä häpeä.

No mutta tuommoiseen tosi luonnonkauniiseen ympäristöön voimme ilomielin asettaa SKit. Tosin onhan se vain pohjautunut tuohon paikkaan, että enpä tiedä esimerkiksi onko siellä kamalasti semmoista Varjoklaanipaikkaa. Havupuita. Suota tuolla nyt voi olla, mitä nyt on arvuuteltu Varjiin klaanipaikaksi, mutta kuten sanottu, havupuita siellä olla pitää.
Samoin nyt Tuuliklaani nyt vähän aroinensa ei oikein tuntuisi sopivan tuommoiseen paikkaan. No mutta eipä niitten tarvitsekaan. Pohjautuminen on pohjautumista. Poneja kyllä mielelläni tapaisin.
Eikö täällä ole kirahveja?
avatar
Wedge
Klaaninvanhus
Klaaninvanhus

Nainen Viestien lukumäärä : 564
Join date : 10.04.2012
Ikä : 86
Paikkakunta : Coruscant

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Tundre lähetetty Pe Elo 22, 2014 7:41 am

Vaivaudun nyt pitkästä aikaa kirjoittelemaan tännekkin.Very Happy Puhun nyt siis >spoiler< klaanien uudesta kodista.

Olen jo pidemmän aikaa kuvitellut Jokiklaanin reviirille pari puroa, jotka siis alkavat siitä järvestä. Sit ne purot jatkuis Tuuliklaanin reviirille ja siitä sinne Kuulammelle. Joo, tiedän että tää on päätön idea, mut kummiskin.
Varjoklaanin uudella reviirillähän on jotain havupuita, ehkä mäntyjä, eikös? Useinhan mäntymetsissä kasvaa paaaljon sammalta ja että siellä on myös pieniä kallioita. Myrskyklaanin leirinhän on kaksijalat louhinu, niin Varjoklaanin reviirillä voisi olla joku kaksijalkojen entinen louhintapaikka, missä on paljon murskattuja kallioita. Varjoklaanin kissat syö käärmeitä, joten ne käärmeet olisi sitten louhintapaikassa.

Väsynyt Tundre kuittaa~
avatar
Tundre
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 17
Join date : 26.06.2014
Paikkakunta : Keski-suomi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Marshmallows lähetetty Ma Tammi 26, 2015 1:52 am

Musta Varjoklaani on just aina tuntunu sellaselta sumuiselta ja suomaiselta märältä. Sit Jokiklaani on ollu sellasta et ei oo niinku puita, tai on puita mut vähemmän kuin Myrskyklaanissa. Sit Myrskyklaani on ust sellasta mettää ja Tuuliklaani sellane aukio jossa ei oo puita.
avatar
Marshmallows
Pentu
Pentu

Nainen Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.01.2015
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Reviirit/territoriot

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa